asteris777 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 να εξηγησω για αρχη πως εχει η κατασταση εγω μενω στο ισογειο της πολυκατικιας και περνω ιντερνετ απο την θεια μου στον 4ο ασυρματα φυσικα δεν ποιανουν εκει κατω κινητα playstation laptops κλπ ποιανει μονο το pc μου που εχω βαλει μια κεραια Omni στα 20dbi πανω σε μια high power usb καρτα δικτυου αυτο που δεν ξερω ειναι πως θα ενισχυσω το σημα χωρις να τραβιξω καλωδιο γινετε να βαλω καποιο ρουτερ να περνει ιντερνετ απο την λαν του υπολογιστη μου και να το μοιραζει? αν οχι γινετε αυτο με καποιο repeater/access point? ευχαριστω εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 γινεται μεν αλλα θα πρεπει το Pc σου να καιει συνεχεια και θα μπλεξεις λιγο με ρυθμισεις.ακομα και καλωδιακα θα μπορουσες να δινες σε ενα switch και αυτο με την σειρα του να δινει καλωδιακα στα υπολοιπα που θες. ακομα και ενα παλιο adsl router να εχεις λογικα θα καταφερεις να το κανεις να παιξει οπως θες.θα πρεπει απλα η ασυρματη συνδεση με την ενσυρματη να γινουν bridge οποτε το adsl router να παιρνει ιντερνετ απο την ενσυρματη καρτα.
asteris777 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 σε ευχαριστω για την απαντηση ποιος πιστευεις οτι θα ηταν ο καλυτερος τροπος για να ενυσχισω το σημα ?
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 η καλυτερη λυση θα ηταν το καλωδιο .εφοσον δεν γινεται αυτο η πας στην λυση που λες να κανεις η αλλιως βρισκεις καποιο repeater που θα πρεπει να πιανει ομως σημα ωστε να μπει σε καποιο σημειο που θα πιανει σημα και μετα να δινει ειτε ενσυρματα ειτε ασυρματα μεσα στο σπιτι.αν θες κατι πιο high gain τοτε μπορεις να πας σε air live που ειναι καπως πιο δυνατα με καποια αλλαγη firmware(ειτε απο default).επισης μια λυση ακομα ειναι οτι και να μην πας σε high gain router αμα αλλαξεις την κεραια και βαλεις μια κατευθυντικη να κοιταει προς το σπιτι της θειας ισως εχεις καλυτερο σημα απο οτι με Omni.βεβαια ολα αυτα θελουν δοκιμη για να πετυχεις το μεγιστο. αλλα ατομα πχ βαζουν εξω απο το σπιτι 2 access points να κοιταει το ενα το αλλο για να εχουν τελειο σημα.αν τα μπαλκονια και οι χωροι συμφωνουν και γινεται αυτο και αυτο ειναι μια λυση απλα δυσκολη και πιο ακριβη.δηλαδη απο το ρουτερ της θειας σε ενα δευτερο ρουτερ που θα κοιταει προς τα εσενα εξω απο το σπιτι και εσυ απο κατω ενα ρουτερ εξω απο το σπιτι το οποιο θα κοιταει της θειας και θα δινει μετα μεσα στο σπιτι.αλλα οπως ειπα δυσκολη λυση γιατι εξαρτατε αν μπορει να βγει ρουτερ εξω που θα στηριχτει και γενικα δυσκολο Project.αλλιως η κανεις αυτο που ειπες η απλα δοκιμαζεις με καποιο ρουτερ ειτε πιο δυνατο ειτε κανονικο και με κατευθυντικη κεραια αν πιστευεις οτι μπορεις να σημαδεψεις να το πω ετσι απλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα