Cpkdemian Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 η θερμοκρασια στον core 2 γιατι ειναι παντα 10 C κατω απο τους αλλους 3? πχ αν ο 1 3 και 4 ειναι γυρω απο τους 30-35 ο 2 ειναι 20-25
coolerman Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 η θερμοκρασια στον core 2 γιατι ειναι παντα 10 C κατω απο τους αλλους 3? πχ αν ο 1 3 και 4 ειναι γυρω απο τους 30-35 ο 2 ειναι 20-25 μερικές φορές τα προγραμματάκια δεν λένε και όλη την "αλήθεια" μέσο bios το έχεις κοιτάξει να δείς τι λέει;; εγω πάντως δεν βλέπω κάτι "μεμπτό" στης θεμοκρασίες σου.
AlphaAlpha Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ποιο προγραμμα ειναι αξιοπιστο για να βλεπω κι εγω τη θερμοκρασια του cpu μου
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Κατεβασε το τελευταιο HWmonitor και δοκιμασε. Με bios update στρωνουν συνηθως αυτα τα θεματα.
AlphaAlpha Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εγω το εχω κτεβασμενο αλλα ποια θερμοκρασια να κοιταξω? στη cpu διχνει 0 βαθμους
coolerman Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 πως γινεται αυτο ποιό? το ανέβασμα φωτό;; η το printscreen;; κατεβάζεις το Lightshot για να μην μπερδευτείς περισσότερο και "παίρνεις" ότι φωτό θέλεις(κάνεις αποθηκευση όπου θέλεις). μετά πάς στο postimage και ανεβάζεις,μετά θα σου βγάλει κάποιους κωδικούς(η 2 πάνω- πάνω αριστερά) και τον ποστάρεις εδώ.
AlphaAlpha Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 αυτο το προβλημα το εχω σε ενα παλιο παλιο pc που το εχω μονο για κατεβασμα και κανει ανυποφορο θορυβο μηπως μπορει καποιος να μου πει πως αλλαζουμε τιτλο σε ενα θεμα στο forum
coolerman Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 κάνε μια επανεκκίνηση στο hw monitor και ξανά πόσταρε. όχι δεν αλλάζει ο τίτλος(μόνο η moderator μπορούν να κάνουν επεξεργασία)
AlphaAlpha Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 αν ενοεις να κεισω και να το ξανα αωοιξω το hw οριστε
coolerman Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εξηγησέ μου τι και που θερμοκρασίες κοιτάς;; εσύ που κοιτάς;; έχει value..min..max η θερμοκρασίες είναι μια χαρά.
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μιλαει για το 0 της cpu που μαλλον εχει χαλασμενο σενσορα........ ζησε ετσι. Και εχεις και υψηλη θερμοκρασια στο motherboard, φτιαξε λιγο το airflow σου μεσα στο κουτι σου. Μαζεψε τα καλωδια ή βαλε και κανα ανεμιστηρα να διωχνει..... εχεις κανεναν? Μηπως ειναι κανα λαπτοπ? οχι ε? 3
AlphaAlpha Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εχει εναν 9αρι μπροστα και εναν 8αρι πισω νομιζω χρειαζςται αλλγη το cpu cooler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα