Dr_Slump Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Θέλω να στήσω ένα σύστημα για την τηλεόραση, το οποίο να μην έχει το παραμικρό κινούμενο μηχανικό μέρος. Δε με ικανοποιεί κάποια silent-fan λύση, το έχω και λίγο ως "στοίχημα" να βγει 100% παθητικό. Το μέγεθος του κουτιού προφανώς δεν με αφορά, καθώς κάτι τέτοιο απαιτεί ευρύχωρο case. Υπάρχει κάποιο τροφοδοτικό χωρίς ανεμιστήρα, με 100% παθητική ψύξη; Πριν 2-3 χρόνια είχα πετύχει ένα σε γνωστό κατάστημα. Επίσης, είναι μια Radeon HD 6450 1GB DD3 η καλύτερη υλοποίηση αυτή τη στιγμή; Όσον αφορά τον επεξεργαστή, πέραν του ότι (φαντάζομαι πως) χρειάζεται ένα τερατώδες κομμάτι μετάλλου, θα χρειαστεί underclocking; Ποιο CPU θα προτείνατε;
biomecanoid Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Άμα είναι μονο για ταινίες ένα mini itx όλο nvidia θα έκανε καλά την δουλειά αυτή. Οι atom δεν τρέχουν ιδιαιτερα ζεστά άρα είναι εύκολο να βρείς κάποια λύση με passive cooling, το motherboard έχει και μικρό μέγεθος οποτε σε οποιοδήποτε κουτι θα έχει άνετα χωρο, και προφανώς θες και ssd, υπάρχουν κουτία mini itx με εξωτερικό psu σαν laptop άρα το τροφοδοτικό δεν εχει θέμα.
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Σκεψου την λυση τουλαχιστον ενος ανεμιστηρα.υπαρχουν αρκετοι οι οποιοι πραγματικα δεν ακουγονται.ουτε του τροφοδοτικου θα ακουγεται καθολου μιας και δεν θα εχεις μεγαλες απαιτησεις σε ρευμα.
jsiskos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Θα σου έγραφα διάφορα, αλλά κόλλησα στο "καλύτερο δυνατό" του τίτλου σου. Δεν έχω απόλυτη σιγουριά για το ποιο είναι το καλύτερο δυνατό FANLESS σύστημα αυτή τη στιγμή, αν και στο παρελθόν έχω στήσει για προσωπική χρήση FANLESS μηχανάκι. Προσωπικά τώρα θα έστηνα κάτι με βάση τον i3 των 35w χωρίς έξτρα κάρτα γραφικών. Θα σου πω με βεβαιότητα το εξής: αν το PC προορίζεται για την Ελλάδα, πρέπει να μπει οπωσδήποτε σε κλιματιζόμενο χώρο γιατί αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα (με το τροφοδοτικό σίγουρα, αν μιλάμε για φάνλες πάντα). Αν κάνεις παραχώρηση και βάλεις τροφοδοτικό με ανεμιστήρα, τότε θα την παλέψεις και χωρίς κλιματιστικό.
TEOKOS Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Το funless και ποιοτικό είναι ακριβό. Έχεις την δυνατότητα ; Π.χ http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=26254&catid=12
TEOKOS Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Εχει πλακα οταν τελη Ιουλιου του τσονταρεις ανεμιστηρακι με δεματικα
fallen4ngel Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Htpc και Intel hd; καλα κρασια..... Ριξε μια ματια στην υπογραφη μου φιλε μου.
adtakhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Τα νέα APUS της AMD στην κατηγορία των brazos θα κάνουν 100% την δουλειά που θές !
biomecanoid Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 H μονη βιώσιμη λύση χωρίς πολλά λεφτά είναι να πας σε Mini-itx με Atom και Nvidia gpu και παιζει τα πάντα με DXVA η CUDA http://www.nvidia.com/object/io_72770.html
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Με έναν low power amd jaguar θα είσαι οκ.O atom με αρχιτεκτονική του '08 είναι πολύ πίσω για τα σημερινά δεδομένα.Όταν βγάλουν τους επόμενους αργότερα βλέπουμε. 1
biomecanoid Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ένα Mini-ITX ION σαν HTPC παιζει τα πάντα έστω και το θεωρείς παλιό. Είναι πλέον φτηνό, μικρό και το cooling είναι εύκολο. Δεν χρειάζεται brute force αλλα εξυπνάδα και το κόλπο είναι ότι εxεις gpu acceleration άρα μηδεν πρόβλημα.
adtakhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Με έναν low power amd jaguar θα είσαι οκ.O atom με αρχιτεκτονική του '08 είναι πολύ πίσω για τα σημερινά δεδομένα.Όταν βγάλουν τους επόμενους αργότερα βλέπουμε. Τα jaguar ποτε ερχονται στα καταστηματα ?
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το καλοκαίρι. Στα ίδια χρήματα γιατί να πάρει κάποιος κάτι ξεπερασμένο από τη προηγούμενη γενιά κιόλας.Δε βλέπω τη λογική σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα