manolaskakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Καλησπέρα και Χρονια Πολλά σε όλους..Θέλω να αγοράσω ενα Macbook Air απο to Apple store Αμερικής (θα το πληρώσω απο την κάρτα μου και θα βάλω διεύθυνση ενός φίλου στην Αμερική ο οποίος θα το παραλάβει και θα αναλάβει να μου το στείλει..)Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος από εσάς έχει κάνει κάτι παρόμοιο και εαν έχει να μου επισημάνει κάτι..Το έχω κάνει με iphone, ipad και δεν είχα πρόβλημα.. (μου τα έστελνε με usps / το ασφαλίζαμε μεχρι 30$ /χωρις κουτιά κτλ)To macbook πως θα με συμβουλεύατε να μου το στείλει?Με κουτί?( χωρις χαρτιά/ζελατίνες και με κανενα σημείωμα πάνω οτι ειναι απο επισκευή)ή χωρίς κουτί και τυλιγμένο σε καμια πετσετα και σε φακελο με φουσκες?Θα ρισκάρω να μην το ασφαλίσω για πολλά χρήματα (μέχρι 30-40$) (Δεν εχω ακούσει να χάνονται δέμετα απο ταχυδρομείο)Θα το στείλω με usps απλη αποστολή αλλά με tracking και ο Θεός βοηθός!Σχετικά με την εγγύηση θα καλύπτεται από Ελλάδα?
basilis5 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 μπορω να σου απαντησω μονο στο θεμα εγγυησης, οτι καλυπτεται, και η βασικη και η επεκταση αν αποφασισεις να παρεις. τουλαχιστον εμενα ετσι μου ειχαν πει στη Βοστωνη. Δεν ισχυει πχ το ιδιο στα τηλ γιατι εκει η επεκταση εγγυησης καλυπτει και ατυχηματα. Ομως σε η/υ που δεν καλυπτει ατυχηματα, η εγγυηση ειναι παγκοσμια.
iMarilina Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Καλησπέρα και Χρονια Πολλά σε όλους.. Θέλω να αγοράσω ενα Macbook Air απο to Apple store Αμερικής (θα το πληρώσω απο την κάρτα μου και θα βάλω διεύθυνση ενός φίλου στην Αμερική ο οποίος θα το παραλάβει και θα αναλάβει να μου το στείλει..) Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν κάποιος από εσάς έχει κάνει κάτι παρόμοιο και εαν έχει να μου επισημάνει κάτι.. Το έχω κάνει με iphone, ipad και δεν είχα πρόβλημα.. (μου τα έστελνε με usps / το ασφαλίζαμε μεχρι 30$ /χωρις κουτιά κτλ) To macbook πως θα με συμβουλεύατε να μου το στείλει? Με κουτί?( χωρις χαρτιά/ζελατίνες και με κανενα σημείωμα πάνω οτι ειναι απο επισκευή) ή χωρίς κουτί και τυλιγμένο σε καμια πετσετα και σε φακελο με φουσκες? Θα ρισκάρω να μην το ασφαλίσω για πολλά χρήματα (μέχρι 30-40$) (Δεν εχω ακούσει να χάνονται δέμετα απο ταχυδρομείο) Θα το στείλω με usps απλη αποστολή αλλά με tracking και ο Θεός βοηθός! Σχετικά με την εγγύηση θα καλύπτεται από Ελλάδα? Κοίτα εγω΄θα σου πω την εμπειρία μου από Ευρωπαική ένωση όμως. Φίλος μου έστειλε μακμπουκ προ με το κουτί του και ΥΠΕΡΤΥΛΙΓΜΕΝΟ (έκανε τρομερή δουλειά όμως στο τύλιγμα, bubble wrap, χαρτιά κλπ κλπ) με κανονικό ταχυδρομείο και ασφαλισμένο για 800 ευρώ, και ήρθε μια χαρά χωρίς να πάθει το παραμικρό. Τώρα να το στείλει χωρίς κουτί προσωπικά θα το φοβόμουνα πολύ. Και χωρίς την πλήρη ασφάλεια. Παίζει και το τελωνείο βέβαια στη μέση από αμερική, μπορεί να σου έρθει καμπάνα
Tablet Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Να βάλει περιγραφή broken ή non working ή service return..το έχω κάνει και δεν υπήρχε πρόβλημα με τελωνείο
Tablet Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Οχι συγκεκριμένα με Mac αλλά με άλλη ηλεκτρονική συσκευή.. Δεν έχει σημασία όμως θα βάλεις ότι είναι broken for parts only και θα είσαι ενταξει
manolaskakis Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Με μικρότερα αντικείμενα το εχω κανει και εγώ.. Το θέμα το ανοιξα μήπως κάποιος το εχει κάνει με laptop για να μου πει τι να προσέξω.. Αυτο που θα κάνω σίγουρα είναι να του πω να μην βάλει κανένα χαρτι-αποδειξη κτλ μεσα και να βγαλει τις ζελατίνες και να κολλήσει ένα αυτοκολλήτο που να λεει οτι ηρθε απο σερβις..Να το στείλει μόνο με Usps και όχι με Express. Εκει που κολλάω είναι στο να μου το στείλει με κουτί ή χωρίς.. Πόσο να το ασφαλίσω ώστε να μην κανει μπαμ οτι είναι αξιας και τέτοιες λεπτομέριες..
Tablet Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 με κουτι θα στο στειλει φυσικά (χωρις ζελατίνες αλλα ας το τυλξει με κάτι)...αφου υποτιθεται πως το εστειλες στο service με το κουτι του (δεν ειναι κακό αυτό) απλα να βαλει αυτοκόλλητο απ'εξω απο το κουτί αλλα και πάνω στο mac Non Working broken κλπ... Για καλο και για κακό ας ξεφωρτησει τελειως την μπαταρία ωστε να μην αναβει σε περιπτωση που καποιος παει να το ανάψει..(λεμε τώρα).. Υ.Γ Εμενα μου ειχαν στειλει προιον που κοστιζε 400$ στο κουτι του και με τις ζελατίνες!! και απλα ο seller από ebay έβαλε τιμή 30$ πάνω στο κουτί σε αυτοκόλλητο και δε πληρωσα τελωνειο κλπ...
arisstath Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Εαν το στείλεις τέλικα ότι ήρθε από το service με την συσκευασία του φρόντισε να τσαλακωθεί να γρατζούνιστει λίγο η συσκευασία. Αύτα από μένα.
manolaskakis Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Αποφάσισα να μην το αγοράσω απο Αμερική (μεγάλο το ρίσκο) Και σκέφτομαι μήπως το πάρω απο Amazon (uk) Εδώ έχει http://www.skroutz.gr/s/2523893/Apple-MacBook-Pro-13-2-5GHz-i5-8GB-128GB-SSD-Retina-Display.html?from=most-popular&keyphrase=MD212 Ενώ απο Αγγλία βγαίνει 1352Ευρώ (πωλητής Top Deals UK) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009XCJ1C4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ARXI6UZH5HJL5 Η αλήθεια είναι οτι απο πο amazon έχω αγοράσει μόνο μικρής αξίας πράγματα..Και δεν ξέρω να το χειρίζομαι καλα.. Είναι αξιόπιστο για να παρω απο εκεί το macbook? Ο πωλητής αυτός?Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα