Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης απιστευτο προβλημα, εχω το TP-Link TD-W8960N, και εδω και δυο μερες αλλες συσκευες μπαινουν στο internet και αλλες οχι. Δηλαδη εχω ενα Ipad 2 το οποιο λειτουργει κανονικα ενω το ipad mini μου ζηταει τον κωδικο και μολις τον δινω μου γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η εισοδος στο δυκτιο, το galaxy S3 μπαινει κανονικα με τον κωδικο ενω το imac και το ipod δεν μπαινουν. Πραγματικα δεν μπορω να βρω τη λυση με τιποτα !

Δημοσ.

δές σε τί κανάλι έιναι το ασύρματο δίκτυο. μερικές συσκευές έχουν πρόβλημα και δέν μπορούν να συνδεθούν σε κανάλια πάνω απο το 10. Αν παρελπίδα έχει πάει σε "ψηλό" κανάλι, χρησιμοποιησε μια συσκευή που συνδέεται στο ROUTER,  και άλλαξε το κανάλι εκπομπής του Wifi σε κάποιο πιό συμβατικό "2-9".

Δημοσ.

επισης δες και για firmware update για το tp link.βγαινουν συχνα πυκνα.δεν χανεις τιποτα να περασεις κανα πιο νεο

Δημοσ.

Εντέλη το βρήκα, πήγα στο security στις ρυθμίσεις και εκεί που λέει για διευθύνσεις apple έκανα deny ( ήταν accept ) και μου ανοίξαν αυτά που δεν βλέπαν το modem αλλά κλείσαν τα άλλα !!!!!! Έκανα disable και άνοιξαν όλα, τώρα πως το έκανε αυτό από μόνο του το modem δεν κατάλαβα, 

όσο για το firmware εδώ διαπύστωσα κάτι πολύ κουλό, 

http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=TP-Link+TD-W8960N

υπάρχουν με τον ίδιο τύπο δύο TP-Link όπου το ένα είναι το NEW, αλλά στην επίσημη σελίδα της TP-Link έχουν μόνο το New και τα καινούργια firmware για αυτό, ενώ για το παλιό δεν αναφέρονται καθόλου στη σελίδα τους, οπότε δεν μπορώ να βρω το τελευταίο firmware, άσε που οι οδηγίες λένε πως αν βάλεις λάθος firmware μπορεί και να του κάνεις ζημιά, δηλαδή τα ελληνικά μαγαζιά πουλάνε ακόμα το δικό μου modem οταν η ίδια η εταιρία δεν το υποστηρίζει πια. 

Δημοσ.

Εντέλη το βρήκα, πήγα στο security στις ρυθμίσεις και εκεί που λέει για διευθύνσεις apple έκανα deny ( ήταν accept ) και μου ανοίξαν αυτά που δεν βλέπαν το modem αλλά κλείσαν τα άλλα !!!!!! Έκανα disable και άνοιξαν όλα, τώρα πως το έκανε αυτό από μόνο του το modem δεν κατάλαβα, 

όσο για το firmware εδώ διαπύστωσα κάτι πολύ κουλό, 

http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=TP-Link+TD-W8960N

υπάρχουν με τον ίδιο τύπο δύο TP-Link όπου το ένα είναι το NEW, αλλά στην επίσημη σελίδα της TP-Link έχουν μόνο το New και τα καινούργια firmware για αυτό, ενώ για το παλιό δεν αναφέρονται καθόλου στη σελίδα τους, οπότε δεν μπορώ να βρω το τελευταίο firmware, άσε που οι οδηγίες λένε πως αν βάλεις λάθος firmware μπορεί και να του κάνεις ζημιά, δηλαδή τα ελληνικά μαγαζιά πουλάνε ακόμα το δικό μου modem οταν η ίδια η εταιρία δεν το υποστηρίζει πια. 

και να μην το υποστηριζει η εταιρεια δεν γινεται να μην εχει firmware για αυτο.επισης η tp lInk συνηθως οταν βγαζει νεο version εχει και το παλιο μεσα και σε βαζει να διαλεξεις ποιο απο τα 2 version εχεις.τωρα για το πρωτο δεν καταλαβα και πολυ τι εκανες αλλα οκ.αφου πετυχε οκ.εδω

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TD-W8960N#down

πχ βλεπω version 4 version 3 version 1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...