andypolitis Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Καλησπέρα σας, διαθέτω δύο PSTN γραμμές και η μία από τις δύο εκτελεί και χρέη fax, στην οικογενιακή μας επιχείρηση. Τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί η κίνηση και σκεφτόμουνα σαν λύση, το τηλεφωνικό κέντρο. Θέλω, όταν καλεί ο πελάτης και είμαι κατειλημμένος να τον μεταφέρει αυτόματα στην άλλη γραμμή. Μόλις καλεί ο πελάτης να του βγάζει μήνημα με επιλογές πχ για fax πιέστε το 8κτλ. Όταν μιλάω με τον πελάτη να μπορώ να το μεταφέρω την κλήση στην δεύτερη γραμμή (τώρα πετάω το τηλέφωνο στον αδερφό μου). Να έχω δύο αξιόλογα τηλέφωνα με αναγνώριση κλήσης και γιατί όχι και με ασύρματο bluetooth ακουστικό. Τι μου προτείνετε παιδιά? Ποιά είναι η καλύτερη λύση για εμένα. Μέχρι στιγμής έχω ρωτήσει σε μία εταιρία και μου είπε ότι είμαι στο 1000 ευρώ.
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 συνηθως παιζουν δυο λυσεις.η πρωτη λυση ειναι μερικοι που φτιαχνουν ενα pc για τηλεφωνικο κεντρο που ναι μεν μπορει να κανει περισσοτερα πραγματα αλλα ειναι Pc και η δευτερη λυση ειναι ενα τηλεφωνικο κεντρο.τωρα μαρκες υπαρχουν πολλες εκει εξω.επισης για το fax υπαρχει ενα θεμα.ο αλλος που στελνει Fax μπορει να μην ακουει τις επιλογες οποτε να μην μπορει να σου στειλει.καλο ειναι το Fax να ειναι ενα ξεχωριστο νουμερο ειτε πανω στο τηλεφωνικο ειτε εκτος αυτου για να χτυπαει απευθειας στο fax.εκτος αν γινει με διαφορετικο τροπο να χτυπαει στο κεντρο και αμα το σηκωνεις εσυ να το στελνεις εσυ στο fax.οι pstn γραμμες εχουν καποια καλα αλλα οι isdn γραμμες γενικα το isdn interface εχει παραπανω δυνατοτητες.τωρα σαν μαρκα θα βρεις παρα πολλες.δεν κανω εγκατασταση κεντρα απλα τυγχαινει να κανω εγκαταστασεις adsl κτλ με voip channels οποτε να χρειαστει καποια πραγματα να συνδεθουν σε κεντρα.αυτα που μου εχουν καθισει πολυ καλα στο ματι αν και ειναι ακριβα ειναι τα panasonic.δεν ξερω τι σου προτειναν.πιστευω οτι με ολες τις εταιρειες θα κανεις την δουλεια σου βεβαια γιατι δεν ζητας τιποτα παραξενα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα