Prof_Chaos Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 σωστά σου βγαίνει φίλε μην κάνεις ακύρωση . κι εμένα τόσο μου βγαίνει (123 λίρες) που κάνω την παραγγελία σε λίρες και με απενεργοποιημένο το currency converter..
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 123 λιρες ειναι 146 ευρω, αναφερει Ελληνοποιημενες τις τιμες στο πρωτο ποστ αυτου του θεματος αλλα και στον τιτλο ο TS. Το 120 γινεται για εμας 123 λογω του ΦΠΑ 23%, αλλα το 5 ευρω το χανεις απο το νομισμα που πληρωσες.
Feigen Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ναι αλλα γιατί αυτο matrixx? Δηλαδή αυτοί ό,τι converter θέλουν βάζουν στο site? Αφού η ισοτιμία σήμερα είναι 1,18. Αυτοί γιατί το μετατρέπουν στο site τους με 1.22 ? Αυτό δεν είναι παράνομο? Όχι ότι έχουν σημασία 5euro που μου έφαγαν αλλα λέμε τώρα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εχουν σημασια τα 5 ευρω γι αυτο λεμε 2.5 χρονια να πληρωνετε σε λιρες, γι αυτο εκανα και το θεμα με τις οδηγιες. Την ισοτιμια αυτη την "χρεωνει" η συνεργαζομενη με το αμαζον τραπεζα. Δεν ειναι παρανομο αφου η καθε τραπεζα βαζει ο,τι προμηθεια θελει. Φαντασου οτι το play χρεωνει μια ισοτιμια (υποχρεωτικη μαλιστα εκει - δεν μπορεις να αγορασεις σε λιρες) ακομα και 1.5, καποιοι τριτοι μαλιστα πωλητες εκει μεχρι και 1.8!! (οι 4 λιρες γινονται 7.2 ας πουμε σε ευρω!!)
giorginho Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Για το play πηρα απαντηση (απο το play) οτι οι 3οι πωλητες του 'ενσωματωνουν' στην ισοτιμια τα επιπλεον μεταφορικα -και καλα- για εξωτερικο. Δεν πηρα παντως πειστικη απαντηση στο γιατι δεν μας αφηνουν να πληρωσουμε σε λιρες (εκτος αν 'εμμεσως' εννοουσαν οτι αυτο αποτελει την δικη τους εξασφαλιση προς τα εξοδα μεταφορας κλπ που ανεφεραν στο θεμα της 'τρελης' ισοτιμιας). Εχουμε δει και εκει περιεργα πραματα, πχ ενας 3ος πωλητης να βγαζει 1,10 ισοτιμια σε ενα προϊον (εστω ταινια bluray) και σε αλλο ΙΔΙΟ προϊον (αλλη ταινια) να εχει 1,70-1,80 ισοτιμια... Στο αμαζον η ισοτιμια ειναι προφανως θεμα οπως ειπε ο ματριξ συνεργαζομενης τραπεζας και γι αυτο ειναι παντα σταθερα στο ~+3-4% απο την τρεχουσα. 99,99% ακομα και αν η τραπεζα μας κραταει προμηθεια για μετατροπη νομισματος (ευρω-λιρες) θα βγει φθηνοτερα αν πληρωσουμε το αμαζον σε λιρες (και πληρωσουμε στη δικη μας τραπεζα την μετατροπη) παρα με τον μετατροπεα του αμαζον.
Feigen Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Παίδες παρέλαβε κανένας? Εγώ παρ' όλο που δήλωσα free delivery με απλό ταχυδρομείο βλέπω στο tracking ότι μεταφέρεται ήδη με UPS και τη Δευτέρα θα την εχω!
nomes Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα με την οθόνη.Δεν χωράει στην ειδική θέση του γραφείου (μπορώ να την φέρω πιο μπροστά αλλά δεν θέλω). Η οθόνη δεν έχει βγει από το κουτί της. Υπάρχει κανένας που να πήρε την lg ips234v-pn και να το μετάνιωσε να ανταλλάξουμε δίνοντάς μου τη διαφορά (10 euro);
Feigen Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μου ήρθε εμένα τελικά χθες και η οθόνη είναι απλά καταπληκτική! Υπέροχα χρώματα, ευκρίνεια. Κανένα προβληματικό pixel. Δυνατότητα ρυθμισης μέχρι και του response time (low medium high). Σκέτη απόλαυση πραγματικά!! Έβαζα φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας και μου κατέβηκαν τα σαγόνια! Απορώ πώς έβλεπα τόσο καιρό με την παλιά. Το μόνο θεματάκι είναι ότι έρχεται με αγγλικό φισ πρίζας, οπότε χρειάζεσαι ανταπτοράκι, έχει ένα απλό dsub καλώδιο, οπότε χρειάζεσαι HDMI και η βάση της δεν είναι και τόσο σταθερή. (Δεν κουνιέται και με την πληκτρολόγηση αλλα ακόμα και τα κουμπάκια της να πατήσεις χορεύει...) Υπάρχει δυνατότητα να αγοράσει κανείς aftermark βάση που να κάνει και pivot ? Φυσικά για 150euro η οθονη είναι όλα τα λεφτά!
kyriosotinanai Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Υπάρχει δυνατότητα να αγοράσει κανείς aftermark βάση που να κάνει και pivot ? Απ'ό,τι είδα στις φωτό έχει vesa mount από πίσω (4 υποδοχές για βίδες), οπότε λογικά μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε VESA βάση. (Τεχνικά χαρ/κα: Wall Mount VESA Compatible (100mmx100mm) )
Stinger Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Η LG Hellas παρέχει εγγύηση μόνο για τις οθόνες που εισάχθηκαν μέσω της LG hellas. Βέβαια εφόσον μπορείς να μείνεις όσο καιρό χρειαστεί χωρίς οθόνη μέχρι να σου την αλλάξει ή να σου την πιστώσει το άμαζον τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το κακό είναι ότι 0 pixel εγγύηση δίνει μόνο η LG Hellas με δική της πρωτοβουλία.
Feigen Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ε, τί θα έκανε? Οθονάρα για τόσα λίγα χρήματα. Κακώς δεν την χτύπησαν κι άλλοι. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί να δίνει τη δυνατότητα αλλαγής του response time? Ok για τα παιχνίδια χαμηλό response. Το υψηλό όμως σε τί χρησιμεύει? Για τη βάση, εντάξει δε θα έλεγα ότι ειναι μειονέκτημα. Κι άλλες ακριβότερες οθόνες παρόμοια βάση έχουν.
Stinger Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Η LG Hellas παρέχει εγγύηση μόνο για τις οθόνες που εισάχθηκαν μέσω της LG hellas. Βέβαια εφόσον μπορείς να μείνεις όσο καιρό χρειαστεί χωρίς οθόνη μέχρι να σου την αλλάξει ή να σου την πιστώσει το άμαζον τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το κακό είναι ότι 0 pixel εγγύηση δίνει μόνο η LG Hellas με δική της πρωτοβουλία. Κάνω quote τον εαυτό μου για να αναφέρω πως μετά από επικοινωνία με αμαζον (είχα ένα καμμένο πιξελ και από αμέλεια εδώ και 5 μήνες δεν τους ενόχλησα παρά μόνο την LG Hellas) μου στέλνουν καινούργια οθόνη και θα πρέπει να επιστρέψω την παλιά μέσα σε 1 μήνα από την παραλαβή. Επίσης θα μου κάνουν refund τα μεταφορικά που θα πληρώσω.. Έμεινα έκπληκτος για να πω την αλήθεια. Που τέτοιο support από κατάστημα στην Ελλάδα! Οπότε χτυπάτε άφοβα, άμαζον και ξερό ψωμί! 3
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μετα απο αυτο που επαθα με τα ελληνικα 'αξιοπιστα' ελληνικα καταστηματα. Μονο αμαζον, μονο!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα