Prof_Chaos Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εχεις ιδεα τι θα πρεπει να πληρωσεις για μεταφορικα για να την στειλεις αγγλια...? εαν εχει πρόβλημα εντός εγγύησης τα μεταφορικά τα αναλαμβάνει το Amazon.. δεν πληρώνεις τίποτα. Το γράφει μέσα στους όρους. 1
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 εαν εχει πρόβλημα εντός εγγύησης τα μεταφορικά τα αναλαμβάνει το Amazon.. δεν πληρώνεις τίποτα. Το γράφει μέσα στους όρους. u sure? εχεις δοκιμασει να στειλεις κατι εντος εγγυησης? αν εχεις δοκιμασει, τοτε θα επρεπε να εχεις δει οτι σου λεει οτι θα σου δωσει καποια λεφτα μετα...
giorginho Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 u sure? εχεις δοκιμασει να στειλεις κατι εντος εγγυησης? αν εχεις δοκιμασει, τοτε θα επρεπε να εχεις δει οτι σου λεει οτι θα σου δωσει καποια λεφτα μετα... Δεν ειναι "καποια λεφτα μετα" ειναι με το που θα παραλαβει την αποστολη σου ενα μεγαλο μερος του κοστους της και με το που θα ζητησεις εσυ ή θα διαπιστωσουν οτι οντως εχει προβλημα το προϊον, σου στελνουν και οτι απομενει ως το συνολικο ποσό των μεταφορικων.
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 u sure? εχεις δοκιμασει να στειλεις κατι εντος εγγυησης? αν εχεις δοκιμασει, τοτε θα επρεπε να εχεις δει οτι σου λεει οτι θα σου δωσει καποια λεφτα μετα... ναι και δεν κατάλαβα; σε καλύπτει ή οχι;
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δεν ειναι "καποια λεφτα μετα" ειναι με το που θα παραλαβει την αποστολη σου ενα μεγαλο μερος του κοστους της και με το που θα ζητησεις εσυ ή θα διαπιστωσουν οτι οντως εχει προβλημα το προϊον, σου στελνουν και οτι απομενει ως το συνολικο ποσό των μεταφορικων. ναι και δεν κατάλαβα; σε καλύπτει ή οχι; μαλλον εγω δεν καταλαβα... Ποσα χρειαζεσαι για να στειλες 3,5 κιλα μεσω ελτα? ποσα θα σου δωσει πισω το αμαζον? και τι χαρτια θα χρειαστει?
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Η Amazon θα καλύψει ολόκληρο το ποσό, το οποίο δίνει σε δυο δόσεις. Η πρώτη με το που παραλαμβάνει και η δεύτερη με το που διαπιστώσει το πρόβλημα στο προϊόν.
nomes Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Όχι ότι με χαλάει αλλά η amazon ενώ είχα διαλέξει free delivery μου το έστειλε με ups.Η παραγγελεία έγινε εχθές και σήμερα μου λέει ότι είναι Ελλάδα και ότι έχει φύγει για να μου παραδοθεί!
giorginho Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 μαλλον εγω δεν καταλαβα... Ποσα χρειαζεσαι για να στειλες 3,5 κιλα μεσω ελτα? ποσα θα σου δωσει πισω το αμαζον? και τι χαρτια θα χρειαστει? Δες τον σχετικο τιμοκαταλογο ΟΛΑ (τελικα) Ο,τι χρειαζεται το εκτυπωνεις μεσω σχετικης φορμας του αμαζον και το στελνεις με το πακετο σου, ειναι κατι που πρεπει να κανεις ετσι κι αλλιως οταν ειναι να επιστρεψεις κατι (μην πας στα 'ξεκαρφωτα' να τους στειλεις κατι, εκτυπωνονται barcodes και λοιπα στοιχεια απαραιτητα), οποτε απο κει και περα δεν υπαρχει αλλη ταλαιπωρια εκτος ισως απο ενα mail/chat αφοτου παραλαβει το αμαζον την αποστολη σου. Όχι ότι με χαλάει αλλά η amazon ενώ είχα διαλέξει free delivery μου το έστειλε με ups.Η παραγγελεία έγινε εχθές και σήμερα μου λέει ότι είναι Ελλάδα και ότι έχει φύγει για να μου παραδοθεί! Το κανει αυτο αναλογα με το προϊον (χωρις καποια σαφη/απολυτα κριτηρια) και φυσικα δε σε χρεωνει τιποτα εφοσον επελεξες free super saver delivery. Προσωπικα ειμαι απο τους 'ατυχους' απο καμια 20αρια παραγγελιες μονο 1 ηρθε με UPS...
viper2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δες τον σχετικο τιμοκαταλογο ΟΛΑ (τελικα) Ο,τι χρειαζεται το εκτυπωνεις μεσω σχετικης φορμας του αμαζον και το στελνεις με το πακετο σου, ειναι κατι που πρεπει να κανεις ετσι κι αλλιως οταν ειναι να επιστρεψεις κατι (μην πας στα 'ξεκαρφωτα' να τους στειλεις κατι, εκτυπωνονται barcodes και λοιπα στοιχεια απαραιτητα), οποτε απο κει και περα δεν υπαρχει αλλη ταλαιπωρια εκτος ισως απο ενα mail/chat αφοτου παραλαβει το αμαζον την αποστολη σου. Το κανει αυτο αναλογα με το προϊον (χωρις καποια σαφη/απολυτα κριτηρια) και φυσικα δε σε χρεωνει τιποτα εφοσον επελεξες free super saver delivery. Προσωπικα ειμαι απο τους 'ατυχους' απο καμια 20αρια παραγγελιες μονο 1 ηρθε με UPS... το ερωτημα δεν ηταν αυτο, αλλα που θα ξερει το αμαζον οτι εχω δωσει τουλαχιστον 35 ευρω για να στειλω αυτο το πραγμα...
giorginho Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 21 ευρω απλο και 23,5 συστημενο (προτεινω το συστημενο)... ως "επιστολη" ("ακανονιστα") θα το στειλεις, οχι δεμα (αν και υπαρχουν αρκετοι "ξινοι" που θα λενε το μακρυ τους και το κοντο τους στα ΕΛΤΑ). Εκτυπωνεται αποδειξη με τον κωδικο εντοπισμου (για το συστημενο). Εγω απλα τους το εγραψα σε mail και τους 'ανεφερα' το κοστος (δε θυμαμαι αν εμφανιζεται το κοστος με καποιο ξεκαθαρο τροπο περα απο... τα γραμματοσημα πανω στο κουτι! αλλα φυσικα αν χρειαστει μπορουν να το επαληθευσουν ευκολα πιστευω).
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 10 ποστ για ενα πραγμα ρε παιδια. (αν και stonedreamer , chris και petros απαντησαν απο την αρχη σωστα οτι το αμαζον πληρωνει τα μεταφορικα) Φιλε viper θα σου πιστωσει το αμαζον ενα ποσο. ΑΝ αυτο δεν ειναι το σωστο (αλλες φορες ειναι το σωστο αλλες οχι), τους ενημερωνεις με chat η με email οτι το ποσο ειναι αλλο στελνοντας με email την αποδειξη σου. Αμεσως σου πιστωνουν και την διαφορα.
Feigen Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Παιδιά την παρήγγειλα κι εγώ. Ελπίζω να βγει καλή. Καλορίζικη σε όλους. Να ρωτήσω και κάτι μιας και πρώτη φορά αγοράζω απο amazon. Ενώ η τιμή έγραφε 120 λίρες τελικά μου χρέωσε 123λίρες. Μάλλον είναι θέμα του ακριβότερου ελληνικού ΦΠΑ απ' ότι κατάλαβα? Συνολικά μου κράτησε 150,91euro. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Διαβασε το σχετικο Pinned θεμα. (Ακυρωσε την παραγγελια αν δεν εχει παει σε dispatching soon φαση και ριξε νεα σε ΛΙΡΕΣ. 146 ευρω θα χρεωθεις!)
Feigen Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 μου λεει dispatching soon και δεν είναι εγγυημένο το cancel. Δεν πειράζει για 5euro. edit: Δοκίμασα πάντως να κάνω και 2η δοκιμαστική παραγγελία αλλάζοντας το curency σε λίρες αλλα πάλι το ίδιο μου βγάζει στο τελικό ποσό: 122,99λίρες. Πάντως όντως τη λίρα στο δικό τους currency converter τη χρεώνουν 1,22euro ενώ κανονικά σήμερα κοστίζει 1,18. Γιατί αυτό? Να τους το πω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα