Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ιδανικό ειναι λειτουργικό προγράμματα και αντε 1 παιχνιδάκι. 

και πως την παλευετε? εγω πχ παιζω μια μερα το 1 game αλλη μερα το αλλο. τι κανετε σε αυτην την περιπτωση? unistall & install?

Δημοσ.

Και εγώ έχω την ίδια απορία με τον φίλο. Πέμπτη μου έρχεται ο υπολογιστής και ψάχνομαι τι να βάλω σε κάθε δίσκο. Τον browser τον βάζουμε στον ssd? Προγράμματα τύπου daemon tools/vlc πού μπαίνουν? Επίσης ποιου τύπου games μπαίνουν στον ssd (μεταξύ football manager-lol-άλλα strategy). Υποθέτω πως προτεραιότητα θα είχαν games με μεγάλα data base όπως το manager

Δημοσ.

.Στον SSD θα βάλεις οτιδήποτε που έχεις σε HDD και δεν είσαι ευχαριστημένος από την απόδοσή του. Με άλλα λόγια, θα δοκιμάζεις.

Oι browser εννοούνται - όπως ΔΕΝ εννοείται το Daemon Tools ή ένας media player.

Σε γενικές γραμμές παιχνίδια και βαριά/αργά προγράμματα, όπως σχεδιαστικά, video-editing κτλκτλ.

Kαι ξαναλέω : (εκτός από το αυτοννόητο λειτουργικό δηλαδή), σε SSD θα βάλεις αυτά που βλέπεις ότι, στον HDD που τα ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ, ζορίζονται/δεν αποδίδουν καλά/αργούν/κολλάνε and so on...

Επίσης, για ΠΟΛΛΑ χρόνια ακόμη, φρονώ, θα υπάρχουν στο προσκήνιο οι HDD, αναφορικά με την "εκτεταμένη αποθηκευτική χρήση". Kαι όχι μόνο λόγω διαφοράς τιμής (κατασκευαστικού κόστους δηλαδή) που θα αργεί να πέσει ικανοποιητικά.

Σε κάθε περίπτωση, ούτε γι' αστείο το "σε 2 χρόνια γειά τους", που προαναφέρθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

και πως την παλευετε? εγω πχ παιζω μια μερα το 1 game αλλη μερα το αλλο. τι κανετε σε αυτην την περιπτωση? unistall & install?

Εγω προσωπικά οσο αφορά τα παιχνιδία εχω εναν wd black 1tb αποκλειστικά για τα αυτα και 2 x green wd για backups κτλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...