john-anto Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 καλησπερα σε ολους αφου καηκε η μητρική μου θυμήθηκα οτι εχω εναν i7 απο λαπτοπ και αναρωτιέμαι αν παρω μητρική με ιδιο socket θα δουλεψη?
rafail1994 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Όχι δεν γίνεται να δουλέψει γιατί είναι κατασκευασμένοι μόνο για laptop
john-anto Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 τοση ωρα που βλεπω εδω..καταλαβα οτι αμα εχει το ιδιο socket και κειμενομενο voltage και αμα βαλεις BIOS για τον cpu ειναι εφικτό ισχιει?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 οι επεξεργάστες των λάπτοπ δεν έχουν το ίδιο σόκετ με τους desktop.
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 καλησπερα σε ολους αφου καηκε η μητρική μου θυμήθηκα οτι εχω εναν i7 απο λαπτοπ και αναρωτιέμαι αν παρω μητρική με ιδιο socket θα δουλεψη? Παραδοξως (?) θα μπορουσε να γινει [και] κατι τετοιο -> i7 cpu upgrade, μα s.o.s: αυτο μονο σε λιγες περιπτωσεις minipc/nettop, για παραδειγμα: http://www.asrock.com/nettop/index.asp
TheDevilMayCare Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 τοση ωρα που βλεπω εδω..καταλαβα οτι αμα εχει το ιδιο socket και κειμενομενο voltage και αμα βαλεις BIOS για τον cpu ειναι εφικτό ισχιει? Η μητρικη πρεπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να δεχεται mobile επεξεργαστες, το Asrock ^^ παραδειγμα, δειχνει οτι υπαρχουν και τετοιες. Το να οδηγηθεις εκει ομως, θα ειναι οικονομικα ασυμφορο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα