imblish Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 καλησπερα και χρονια πολλα η ερωτηση μου ειναι η εξης εχω το εξης συστημα μητρικη gigabyte h55m-s2 cpu i5-650 3.2ghz ram MICRON RM51264BA1339 RENDITION 4GB DDR3 PC310600 1333MHZ και ενα τροφοδοτικο 550w (δεν θυμαμαι μαρκα απο πλαισιο αγορασμενο τεσπα) και gpu gigabyte hd 5670 1gb gddr5 oc το θεμα μου ειναι το εξης. οταν τρεχω το hwinfo64 Μου λεει οτι οι μνημες τρεχουν στα 667Mhz στεκει ? οτι και να κανω απο τα bios δεν αλλαζει βασικα αλλαξα στο x8 και πηγαν 1033 μου το εγραψε εκει που ξεκιναει το pc αλλα στο hwinfo Παλι 667 λεει... και το αλλο θεμα ειναι οτι η μητρικη για να ξεκινησει θελει κανα 3 λεπτο ... οχι να ξεκινησουν τα windows ... η μητρικη ανοιγει και περναει κανα 3λεπτο μεχρι να ακουσο το "beep" απο τις μνημες τι μπορει να φταιει ? αυριο θα δοκιμασω ενα νεο τροφοδοτικο και το θεμα αν εχει θεμα η μητρικη ειναι 1156 και αντε βρες αντιστοιχη
Duck Dodgers Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δες πρώτα με το άλλο τροφοδοτικό γιατί από εκεί νομίζω ότι θα υπάρχει το πρόβλημα με το 3-λεπτο!δες την mobo και την ram που έχω εγώ είναι πολύ καλά και τα δυο τους και οικονομικά αν και τώρα η ram έχει πάει στα 65 ευρό περίπου!
terry308 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 667x2 ( double data rate ) = 1333 οι μνήμες είναι σωστά δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και μετά αν είσαι εντός εγγύησης πας σε μητρική (αν φταίει η μητρική είσαι δύσκολα γιατί το 1156 έχει χαθεί)
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Βγάλε τη μπαταρία της μητρικής για λίγο και ξαναβάλτην.Δοκίμασε και με μια μνήμη.
terry308 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Βγάλε τη μπαταρία της μητρικής για λίγο και ξαναβάλτην.Δοκίμασε και με μια μνήμη. 1 ram stick πρέπει να έχει δυστυχώς , (μπορεί όμως να το αλλάξει θέση .... μπας και φταίει το slot)
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τι usb εχεις συνδεδεμενα επανω οταν παει να ξεκινησει ο υπολογιστης?
imblish Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 ναι δεν το εγραψα εχω 2 μνημες 4gb απο usb Μονο το microsoft τον δεκτη για το ασυσρματο ποντικι/πληκτρολογιο δοκιμασα να ρεσεταρω βιος τα ιδια εβαλα μια μια τις μνημες και χωρις μνημες αργει να χτυπησε η μητρικη οτι δεν βρηκε το θεμα δεν ειναι οτι αργει να φορτωσει τα windows αργει στο post οποτε με την μνημη ειναι λογικο οτι γραφει 667 ? καπου διαβασα οτι πεζει να ειναι και το cpu τα πινακια κτλπ αν δεν δω διαφορα με το τροφοδοτικο λεω να τον ανοιξω να δω edit: τωρα που το θυμηθηκα εκτος οτι αργει να ξεκινησει ... δεν κλεινει καν δηλαδη τι εννοω παταω τερματισμος χανει το σημα η οθονη αλλα το ανεμιστηρακι ακομα γυριζει και τα φωτακια του δικτυου ακομα αναβοσβηνουν τι διαολο γινετε?
Thanos1972 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Απο μητρικη μεχρι τροφοδοτικο.δοκιμασε στην αρχη με αλλο τροφοδοτικο.η τουλαχιστον πες μας ποιο ειναι αυτο που εχεις. 1
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ενα tublo-x ειπε στην αρχη.... ενα απο τα 2 που σου λεει ο θανος ειναι.
imblish Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Turbo-X-550W-Value-Series-DR-8550BTX.htm αυτο βασικα ειναι αλλα δοκιμασα ενα καινουργιο τροφοδοτικο 550w Και αυτο και κανει τα ιδια ... δηλαδη παει να παρει μπροστα γυριζει καπως αργα το ανεμιστηρακι και μετα απο λιγο θα αρχισει ... και βασικα δεν κλεινει κιολας αντε πες κλαιν μαιν κανει 3-4 λεπτα για να παρει μπροστα δεν εχει κανενα προβλημα οσο τον εχω ανοικτο και αμα τον κλεισω χανει το σημα η οθονη αλλα τα ανεμηστηρακια ακομα γυριζουν και πρεπει να το κλεισω απο το κουμπι πισω...
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 μητρικη μαλλον φιλε, για δες οπτικα βλεπεις κανενα φουσκωμενο πυκνωτη?
imblish Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 τιποτα και τον ειδε και ενας φιλος που ασχολειτε με αυτα δεν ειδαμε κατι περιεργο καλα δεν ειναι το θεμα τραγικο γιατι αμα ξεκινησει μετα δεν σταματαει με τιποτα (κυριολεκτικα και μεταφορικα ) αλλα γιατι να το κανει ρε γαμωτο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα