Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα προχτες εκανα φορματ , χωρισα τον δισκο σε δυο κομματια , αλλα δεν ξερω πως να τον κανω να αποθηκευονται αυτοματα τα αρχεια και τα προγραμματα στον δευτερο ? ευχαριστω

Δημοσ.

Αυτο το οριζεις εσυ κατα τη διαδικασια αποθηκευσης , ή εγκαταστασης.

Δημοσ.

Σε ποιο λειτουργικό;

Γενικά είναι λίγο μπελαλίδικη φάση.

Δες εδώ πως να μεταφέρεις τους φάκελους συστήματος σε άλλον δίσκο (http://www.winhelponline.com/articles/95/1/How-to-move-the-special-folders-in-Windows-Vista.html)

Για να αλλάξεις τον program files μπες στον registry editor (WINDOWS+R και δώσε regedit) και βρες το παρακάτω

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion 

και θα δεις στο δεξί μέρος κάποια κλειδιά (έτσι λέγονται). Άλλαξε το ProgramFilesDir ώστε να δείχνουν εκεί που είναι ο φάκελος program files. Θα πρέπει να μεταφέρεις όλον τον φάκελο program files μέσα από κάποιο live linux.

Μια άλλη λύση για τις εγκαταστάσεις είναι να αλλάζεις μόνος σου τον φάκελο εγκατάστασης, αυτό το προτείνω σαν καλύτερη λύση και αυτό κάνω και εγώ. Όταν δηλαδή τρέξω το setup από κάποιο π.χ. παιχνίδι και μου εμφανίσει τον φάκελο εγκατάστασης απλά πατάω να τον αλλάξω και αλλάζω το C (στο C:\program files) σε D όπου έχω χώρο. Έτσι δεν θα μπλέξεις με πολλές μεταφορές και τα πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν.

Αν όλα αυτά σου φαίνονται κινέζικα πάρε καλύτερα μεγαλύτερο δίσκο.

Δημοσ.

To καλύτερο είναι αυτό που λέω στο τέλος του προηγούμενου μηνύματος. Να αλλάζεις δηλαδή το path της εγκατάστασης χειροκίνητα. Αλλάζοντας μόνο το αρχικό γράμμα C φτάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...