Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα .

Πηρα σημερα ενα λαπτοπ το οποιο εφαγε μια τουμπα απο υψος 20 ποντων, Το λαπτοπ ανοιγει. Κανει διαγωνση προβληματων απο μονο του και καλα για να δει αν εχει εμφανιζει καποιο προβλημα και δειχνει τουλαχιστον οτι ολα ειναι οκ. Αλλα στην αρχη με το που ανοιγει λεει δεν βρεθηκαν οι οδηγοι για το σκληρο δισκο. Αν το κανω φορματ δεν θα διορθοθουνε ολα? Η πρεπει να κανω πιο καλο ελεγχο? Μου λεει οτι ο επεξεργαστης ειναι ενταξει η καρτα γραφικων δουλευει με κατι γραμμουλες διαφορες και μετα με παραπεμπει σε κατι αλλες υπο-κατηγοριες για να δω αν δουλευουν και τα αλλα αρχεια. Αλλα οταν ολοκληρωνει τον ελεγχο με παει στην αρχικη οθονη.Ξανα οτι εχει προβλημα ο σκληρος δισκος ελεγχος για προβληματα και τα λοιπα. Εχετε κατι να μου προτεινετε η να με συμβουλεψετε? Για οποιαδηποτε διευκρινυνση η οτι δεν κτλβατε πειτε μου ! Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

Δημοσ.

Δεν μας λες τι λειτουργικό έχει. Φαντάζομαι windows κάτι..

Εάν έχεις εύκαιρο cd απο windows δοκίμασε να κάνεις repair την εγκατάσταση.(μήπως έχει κάποια corrupt αρχεία)

Θα μπορούσες να bootareis με live cd/usb κάποιας διανομής Linux για να ελένξεις το δίσκο, χωρίς να κάνεις format.

Δημοσ.

Εάν έχεις εύκαιρο cd απο windows δοκίμασε να κάνεις repair την εγκατάσταση.(μήπως έχει κάποια corrupt αρχεία)

Θα μπορούσες να bootareis με live cd/usb κάποιας διανομής Linux για να ελένξεις το δίσκο, χωρίς να κάνεις format.

Σε ευχαριστω πλ :)
Δημοσ.

Δεν μου εμφανιζει το σκληρο δισκο. Μηπως εχει βγει με τι πτωση κανενα καλωδιο?

Δημοσ.

Δεν μου εμφανιζει το σκληρο δισκο. Μηπως εχει βγει με τι πτωση κανενα καλωδιο?

σε άλλο Pc τον δοκίμασες να δείς αν τον "διαβάζει" τον σκληρό;;

αν πέσει το λάπτοπ και λειτουργεί ο δίσκος κλάφτα χαράλαμπε μετά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...