Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην κοινοτητα και Χριστος Ανεστη!!ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης προς το παρον ειμαι με μια randeon hd 6850 τι ειναι προτιμοτερο πωληση και αγορα μιας 7870 με taiti η αγορα μια αλλης 6859 για crossfire??

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα σου ελεγα να παρεις την 7870 tahiti γιατι το crossfire της amd εχει παρα πολλα προβληματα σε θεμα drivers και microshuttering. Πιστευω και η αποδοση να ειναι καλυτερη με την 7870. (και με overclocking σχεδον φτανεις την 7970 stock)

Δημοσ.

Μμμ οποτε καλητερα με μια 7850 ;;; Απλα σκεφτομουν και το οικονομικο!!αλλο 80,100 που πεζει μια μεταχειρη 6850 και αλλο 200

Δημοσ.

ναι αλλα το 80αρι τουλαχιστον  μπορεις να το παρεις κι εσυ πουλωντας τη δικη σου 

αποψη μου δωσε την την 6850 και πηγαινε σε 7870 τουλαχιστον, η διαφορα που θα δεις θα ειναι σημαντικη και πιο "στανταρ" σε σχεση με το να κανεις crossfire οπου μπορει και να μη γινεται καθολου εκμεταλλευση της δευτερης καρτας 

και γενικα η μια καρτα ειναι προτιμοτερη προκειμενου να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερες εννοιες στο κεφαλι σου 

επισης κανοντας cf με την 6850 θα παραμεινεις ουσιαστικα με 1 GB μνημη το οποιο πλεον ειναι οριακα λιγο , ενω πηγαινοντας σε 7αρα θα εχεις τουλαχιστον 2 GB , πραγμα ιδιαιτερα σημαντικο 

Δημοσ.

Πιστευω πως αξιζει η 7870 για τα μελλοντικα games,αλλα αν εχεις μεγαλο θεμα πηγαινε για την 6850 αν και θα σου προτεινα να την πουλησεις και να παρεις την 7870.

Δημοσ.

Η αληθεια και εγω αυτο πιστευω καθοτι η 6850 εχει αρχισει και διχνει τα χρονακια τις!!!τωρα μελλοντικα με 7850 αξιζει το cf η παλι θα εχω θεματα;;

Απλα ρωτα για cf λογου οτι δεν εχω κανει ποτε και θα ηθελα να το δω

Δημοσ.

για μενα προσωπικα δεν αξιζει να εχεις διπλη καρτα για διαφορους λογους οπως ζεστη (ειδικα αν δεν εχεις κουτι που να ψυχεται αρκετα), καταναλωση (αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο ) και φυσικα απο την αποψη της υποστηριξης τα πραγματα δεν ειναι ροδινα 

οχι μονο απο τη μερια της amd, αλλα και απο τους δημιουργους παιχνιδιων 

θα ειναι δηλαδη ξενερα να βγαινει καινουριο παιχνιδι κι εσυ να περιμενεις το σωστο driver, profile, patch για να δουλεψουν σωστα οι καρτες σου 

με τη μια δυνατη καρτα εχεις το κεφαλι σου πολυ πιο ησυχο 

και στη περιπτωση σου η αναβαθμιση σε 7000 series θα ειναι και ουσιαστικη γιατι θα εκτοξευσεις τις επιδοσεις σου βρεξει χιονισει , αλλα και θα διπλασιασεις τη μνημη σου , ειδικα το τελευταιο με το cf δε προκειται να συμβει 

οποτε στη θεση σου δε θα το σκεφτομουν ιδιαιτερα για αλλη μια καρτα , οπως δε το σκεφτηκα κι εγω να βαλω αλλη μια 6950

την εστειλα και πηρα την αντιστοιχη 7αρα 

και ν ξερεις υπαρχουν αρκετα ατομα που ειχαν 2 6αρες σε cf  και πηγαν σε μια δυνατη 7αρα και ειναι αρκετα ικανοποιημενοι απο αυτη την αναβαθμιση 

μαλιστα φιλος μου που ηταν με 6870 σε cf και πηγε σε 7950 , πλεον ειναι ικανοποιημενος γιατι αν και "στα χρατια" οι προηγουμενες 2 καρτες ηταν πιο δυνατες, στη πραξη ηταν κουκουρουκου..

Δημοσ.

συμφωνω,το cf /sli εχει νοημα σε πολυ υψηλες αναλυσεις,εφοσον η μια καρτα γονατιζει,μπας και καταφερεις να παιξεις κανα παιχνιδι με τα φιλτρα ανοιχτα,οταν βεβαια το επιτρεψουν οι συνθηκες......

μεχρι 1200p με μονη καρτα

Δημοσ.

Μμμ μαλιστα με λιγα λογια μονο ταλεπωρια ειναι το cf !!!ετσι και αλλος με μονο μονιτορακι ειμαι ππτε παλι τζαμπα θα πηγενε!!!απο την πρασινη μερια εχετε κατι να προτινετε παντα ημουν απο την κοκινη!η το καλυτερο vfm το εχει η 7870;

Η αλιθεια ειναι οτι ενας απο τους λογου που θελω αναβαθμιση ειναι battlefield σε 1080p

Δημοσ.

ετσι εχουν τα πραγματα μεχρι τα 215e

650ti boost 175e

660 190e

7870 210e

με βαση τις ποιο φθηνες υλοποιησεις στην ελλαδα

Δημοσ.

συμφωνω,το cf /sli εχει νοημα σε πολυ υψηλες αναλυσεις,εφοσον η μια καρτα γονατιζει,μπας και καταφερεις να παιξεις κανα παιχνιδι με τα φιλτρα ανοιχτα,οταν βεβαια το επιτρεψουν οι συνθηκες......

και πανω απο 1200p με καρτες του 1GB θα εχει στανταρ προβλημα 

σε 1080p τα παιχνιδια που καταπινουν το 1GB για πλακα και θες σιγουρα 2 γινονται ολοενα και περισσοτερα και ειναι ηδη αρκετα 

σε μεγαλυτερη αναλυση δεν πας πουθενα με 1 GB

Δημοσ.

<p>ετσι εχουν τα πραγματα μεχρι τα 215e</p>

<p> </p>

<p>650ti boost 175e</p>

<p>660 190e</p>

<p>7870 210e</p>

<p> </p>

<p>με βαση τις ποιο φθηνες <strong>υλοποιησεις</strong> στην ελλαδα</p>

7870 μιλας για την απλη οχι με το taiti chip??

και πανω απο 1200p με καρτες του 1GB θα εχει στανταρ προβλημα

σε 1080p τα παιχνιδια που καταπινουν το 1GB για πλακα και θες σιγουρα 2 γινονται ολοενα και περισσοτερα και ειναι ηδη αρκετα

σε μεγαλυτερη αναλυση δεν πας πουθενα με 1 GB

Μαλιστα οποτε αλλο ενα παραδειγματακι οτι η καρτουλα μου γερασε και σεν την παλευειSent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

ναι για την απλη λεω! η tahiti ειναι λιγο παραπανω,αλλα αν σε περνει ακομα καλυτερα

Δημοσ.

tahiti 7870 και θα εισαι κομπλε....στην χειροτερη , στο μελλον αν δεν τραβαει ,κ δεν αξιζει να την πουλησεις (εχουν πιασει πατω οι τιμες) τσιμπα μια δευτερη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...