Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά.

Εδώ και δυο μέρες εμφανίζεται το εξής μήνυμα σφάλματος "Display driver stopped responding and has successfully recovered".

Δεν συμβαίνει όταν παίζω κάποιο παιχνίδι, ούτε η εικόνα παγώνει, ούτε συμβαίνει κάτι περίεργο. Kαι τις δυο φορές συνέβη σε απλή περιήγηση στο Internet. Κοίταξα στο Event viewer και βγάζει αυτό "Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered".

Έχω περασμένους τους τελευταίους Catalyst και γενικά δεν συνέβη κάποια αλλαγή στο μηχάνημα τις τελευταίες μέρες ώστε να δικαιολογεί τέτοιο μήνυμα.

Τί μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

H gpu κολλάει για κάποιο λόγο και οι drivers την κάνουν recover για να μην κολλήσει όλο το pc.

*Κοίταξε άμα ζεσταίνεται,

*Δοκίμασε και πιο παλιούς drivers,

*Προσπάθησε να βρείς ένα pattern ποτε κολλάει για να καταλάβουνε τι έχει.

*Επίσης δοκίμασε να την κανεις προσωρινά under/subclock να δούμε άμα πάει καλύτερα

Δημοσ.

Το GPU-Z κατά τη διάρκεια του Path of Exile μου βγάζει θερμοκρασίες έως 60 βαθμούς.

Και τις δύο φορές μου έβγαλε το μήνυμα σε ανύποπτη φάση σε απλή περιήγηση στο Internet με μία το πολύ δύο καρτέλες ανοιχτές.

Τροφοδοτικό έχω το XFX 750 Pro οπότε δε πιστεύω να είναι θέμα τροφοδοσίας της κάρτας όσο και να ζοριστεί.

Δημοσ.

*Κοίταξε άμα ζεσταίνεται,

*Δοκίμασε και πιο παλιούς drivers,

*Επίσης δοκίμασε να την κανεις προσωρινά under/subclock να δούμε άμα πάει καλύτερα

Κανε τα 2 που εμειναν

Δημοσ.

Άμα δω ότι συνεχίζεται θα δοκιμάσω τους προηγούμενους drivers και τελευταίο το αφήνω το underclock (άσε που δεν γνωρίζω πως γίνεται).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...