Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό μερικές φορές όταν πάω να ανοίξω τον υπολογιστή δεν δίνει σήμα στην οθόνη. Στην αρχή νόμιζα πως έχει κάποιο πρόβλημα με τους εξωτερικούς σκληρούς μου και τους αποσύνδεα, αλλά τελικά πάλι τα ίδια έκανε. Μέχρι που μια φορά πάτησα να ανοίξει, έχοντας ανοιχτά τα ηχεία και τον άφησα να δω τι θα κάνει. Και ξαφνικά άκουσα να μπαίνει στα windows. Άρα, λογικά σκεπτόμενος αρχίζω να πιστεύω πως κάτι τρέχει με την κάρτα γραφικών μου. Έχω μια 9800GT. Πέρασα ένα πρόγραμμα ονόματι GPUTemp και η θερμοκρασία είναι στους 60 βαθμούς κολλημένη. Έχω καιρό να τη βασανίσω την κάρτα και δουλεύει συνέχεια στο ρελαντί. Έχετε κάποια ιδέα για ποιο λόγο μπορεί να το κάνει αυτό. Έκανα update το BIOS, μήπως και αλλάξει κάτι, αλλά τζίφος. Core2Duo έχω στα 3Ghz και μητρική ASUS P5Q-SE.

Δημοσ.

Κατσε κατσε πως είδες θερμοκρασίες αφου δεν φαινεται τπτ στην οθόνη? 

Την οθόνη την δοκιμασες σε καπποιο αλλο pc? Γτ αν μπαινει στο λειτουργικο κανονικά μαλλον δεν ειναι θεμα καρτας!

Δημοσ.

κοίταξε την οθόνη που αναφέρει ο walker καθώς και το καλώδιο συνδεσής της οθόνης.

για οθόνη μου "μυρίζει" αφού μένει standBy ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγγνώμη που άργησα παιδιά, αλλά δεν με ειδοποίησε το Insomnia πως έχω απαντήσεις. Η οθόνη είναι καινούργια, 5 μηνών. Μερικές φορές το κάνει αυτό που περιέγραψα. Τώρα ας πούμε δουλεύει κανονικά ο υπολογιστής. Έχει καιρό να μου το κάνει. Δεν ξέρω γιατί. Δεν έκανα κάτι πάντως.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή όσο ζούμε μαθαίνουμε, ε λοιπόν, διαβάστε τι πρέπει να φταίει (με μια επιφύλαξη πάντα). Είχα περάσει το Hard Disk Sentinel και μου έλεγε για τον έναν σκληρό πως κάτι τρέχει και καλό θα ήταν να αλλάξω καλώδιο SATA. Δεν του έδωσα εγώ σημασία, αλλά το σύστημα συνέχιζε τα ίδια μετά από μια περίοδο χάριτος (με λυπόταν φαίνεται). Σήμερα, είδα και έπαθα, μέχρι που έβγαλα το καλώδιο από τον συγκεκριμένο σκληρό και μέχρι τώρα, του έχω κάνει πόσες φορές επανεκκίνηση και ανοίγει πάλι κανονικότατα. Απλώς το γράφω μήπως συμβεί σε κάποιον, ας δοκιμάσει αυτό που έκανα εγώ. Ελπίζω να ήταν όντως αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...