Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Μου δωσαν ενα NetFaster IAD,και σκεφτηκα να αλλάξω το tilgin μου με αυτο.

Πως μπορω να το αλλαξω;Μπηκα με Admin δικαιωματα στο IAD και εχει τα στοιχεια συνδεσης της HOL,που βρισκω τα στοιχεια τις vivodi συνδεσης μου στο vood ωστε να τα αντικαταστησω στο IAD και να δουλεψει με επιτυχία?

Επίσης αξίξει να αλλάξω το tilgin μου με το IAD;

Επεξ/σία από jek20
Δημοσ.

η vivodi δεν σου εχει δωσει στοιχεια?εκτος αν δεν εχει καθολου στοιχεια οπως η Hol.μεσα στο ηδη υπαρχον ρουτερ της vivodi τι βλεπεις για username?επισης καποιοι ειχαν πει οτι στο Netfaster με το firmware της Hol αλλαζαν τα στοιχεια της Hol αλλα δεν δεχοταν τα νεα κατι τετοιο.

Δημοσ.

Το ρουτερ μου ειναι σαν της HOL,δεν υπαρχουν πουθενα στοιχεια συνδεσης,δεν βρηκα πουθενα να λεει username,στο IAD που εχω για να βρω τα στοιχεια συνδεσης που ειχαν βαλει χρησιμοποιησα user και pass που ειχε admin δικαιωματα. Να πω επισης πως το IAD δεν εχει "χτυπημενο" το λογοτυπο της HOL επανω, και απο κατω γραφει intracom

Δημοσ.

αν δεν μπορεις να μπεις σαν admin και δεν μπορεις να δεις τα στοιχεια η εστω στης hol να τα βαλεις τοτε εχουμε θεμα.εκτος αν καταφερεις και βρεις firmware.

Δημοσ.

Στης HOL το IAD μπορώ να μπώ και να αλλάξω τα στοιχεία, στο tilgin δεν μπορώ να μπώ με δικαιώματα admin για να δώ τα στοιχεία της συνδεσής και να τα κάνω αντιγραφή,μονο σαν απλός user μπορώ.

Δημοσ.

Στης HOL το IAD μπορώ να μπώ και να αλλάξω τα στοιχεία, στο tilgin δεν μπορώ να μπώ με δικαιώματα admin για να δώ τα στοιχεία της συνδεσής και να τα κάνω αντιγραφή,μονο σαν απλός user μπορώ.

παρε την wind να στα πει.νομιζω υπαρχουν και καποια κοινα που ειναι winduser κτλ.επισης με τι στοιχεια μπηκες τελικα στης hol?

Δημοσ.

To tilgin είναι απο την vivodi,το intracom NetFaster IAD μου το έδωσε φίλος,μεσα στο IAD έχει τα στοιχεία του της ΗOL που είχαν βάλει για να συνδέεται ο φίλος,γιατί να πάρω την wind?

Τα στοιχεία που χρησιμοποίησα για να μπώ με δικαιόματα admin στο IAD είναι :

user: root

password : !adminforimthol

Δημοσ.

To tilgin είναι απο την vivodi,το intracom NetFaster IAD μου το έδωσε φίλος,μεσα στο IAD έχει τα στοιχεία του της ΗOL που είχαν βάλει για να συνδέεται ο φίλος,γιατί να πάρω την wind?

Τα στοιχεία που χρησιμοποίησα για να μπώ με δικαιόματα admin στο IAD είναι :

user: root

password : !adminforimthol

sorry vivodi ηθελα να πω οχι wind.μπερδευτηκα με αλλο θεμα.

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο  και μου είπαν οτι δέν μπορούν να μου τους δώσουν....

Δημοσ.

οτι να νε.δυσκολο να τους παρεις απο το παλιο τοτε.εταιρειες που πατε και βαζετε με κλειδωμενα ρουτερς και τετοια.αν εχεις και τηλεφωνια απο το tilgIn εννοειται οτιι την χανεις αμα πας στο Iad.

Δημοσ.

To IAD είναι σαν το tilgin,έχει και αυτό επάνω voip τηλεφωνία..

δεν εχει σημασια.τα στοιχεια του voip δεν θα στα δωσουν και ειναι λιγο δυσκολο να καταφερεις να τα παρεις και αυτα για να τα περασεις στο iad.

Δημοσ.

οκ,ευχαριστώ για την βοήθεια! :-)

τιποτα μακαρι  να μπορουσα να σου πω κατι παραπανω αλλα αμα εχεις voip απο τον παροχο ειναι αρκετα δυσκολο να την σεταρεις σε αλλο ρουτερ.οχι ακατορθωτο αλλα γινεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...