Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάθε 5 δευτερόλεπτα όταν είμαι στο ίντερνετ μου βγάζει αυτό: εφαρμογή javascript

error:syntax error

μου έχει σπάσει τα νεύρα.είναι ιός;;;πώς θα το βγάλω;;;βοήθεια!πατάω οκ και ξανανοίγει 6'7 συνεχόμενες φορές

χωρίς τίτλο.bmp

Δημοσ.

Τρεξε σε safe mode και κανε disable σε ολα τα plugins του περιηγητη να δεις τι παιζει

Δημοσ.

Τι λειτουργικό έχεις;

Στο κάνει σε οποιοδήποτε site π.χ. ακόμα και όταν είσαι στο google ή μόνο σε συγκεκριμένα sites;

Πήγαινε προσθαφαίρεση προγραμμάτων και απεγκατέστησε την java (http://java.com/en/download/faq/remove_olderversions.xml).

Κάνε επανεκκίνηση και ξανακατέβασε την (http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=76860)

Δημοσ.

Βλεπεις τι παιζει τρεχοντας σε safe mode με υποστηριξη δικτυου.Αποκςι θα δεις μετα αν στο ξαναβγαζει η οχι

Η κανε οτι ειπε και ο Μicos000 το οποιο λογικα θα δουλευει

Δημοσ.

γιατι σε προβλημα με javascript λετε να επανεγκαταστησει την java? εχουν καμια σχεση αυτες οι δυο?

Δημοσ.

γιατι σε προβλημα με javascript λετε να επανεγκαταστησει την java? εχουν καμια σχεση αυτες οι δυο?

Έχεις δίκιο. Βιάστηκα να απαντήσω χωρίς να δω την εικόνα. Δεν είναι πρόβλημα java αλλά js.

Πίκρα... τώρα πρέπει να κάνουμε debug το σφάλμα.

Λοιπόν, για αρχή pavlinara πες μας αν στο κάνει σε συγκεκριμένες σελίδες ή παντού. Μπες από άλλον browser και δες αν στο κάνει και εκεί.

Στο chrome, όταν σου βγάλει το σφάλμα σε κάποια σελίδα πήγαινε View->Developer->JavaScript Console και δες τι βγάζει ή άσε ανοιχτή την κονσόλα και σερφάρισε μέχρι να εμφανίσει το σφάλμα ώστε να δεις τι σου βγάζει. Θα σου βγάλει μάλλον ένα jquery.

Απενεργοποίησε όλα τα πρόσθετα στον chrome και ξαναπροσπάθησε ή δημιούργησε νέο χρήστη από τις ρυθμίσεις του chrome και δες αν στο κάνει και εκεί.

Δημοσ.

σε όλες τις σελίδες κι έχω mozilla. έκανα αυτό που με είπατε στην αρχή και τώρα είναι εντάξει. αν το συνεχίσει θα σας πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...