giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Θεμα budget ειναι σιγουρα, διοτι και η Intel αλλα και (ειδικα) η Nvidia εχουν αδιακιολογητα ακριβες υλοποιησεις. Οντως οι amd cpus ειναι λιγο πιο θερμοι, αλλα οχι οσο το παρουσιαζουν καποιοι και σαφως οχι απαγορευτικα. Το "υπερθερμαινονται" ετσι υπερβολικα οπως το θετεις, δεν ισχυει. 1
Πανούλιος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Θεμα budget ειναι σιγουρα, διοτι και η Intel αλλα και (ειδικα) η Nvidia εχουν αδιακιολογητα ακριβες υλοποιησεις. Οντως οι amd cpus ειναι λιγο πιο θερμοι, αλλα οχι οσο το παρουσιαζουν καποιοι και σαφως οχι απαγορευτικα. Το "υπερθερμαινονται" ετσι υπερβολικα οπως το θετεις, δεν ισχυει. Μήπως θα ηταν καλύτερα για εμένα να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο που απο οτι έμαθα βγαίνουν οι καινούριοι επεξεργαστες?
giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Προσωπικα δε το συνιστω. Θα εχουν αρκετα bugs, τα οποια θ' αρχισουν να διορθωνονται σταδιακα το φθινοπωρο. Ασε που δε θα εχουν σημαντικες διαφορες απ' τη προηγουμενη γενια της Intel... Εχει συζητηθει το θεμα και στο forum, κανε ενα ψαξιμο και στο google.
Πανούλιος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Προσωπικα δε το συνιστω. Θα εχουν αρκετα bugs, τα οποια θ' αρχισουν να διορθωνονται σταδιακα το φθινοπωρο. Ασε που δε θα εχουν σημαντικες διαφορες απ' τη προηγουμενη γενια της Intel... Εχει συζητηθει το θεμα και στο forum, κανε ενα ψαξιμο και στο google. Οκ τότε πιστεύω να μην έχω πρόβλημα με τον cpu που μου πρότεινες. Σίγουρα δεν θα κρατήσω την stock ψύχτρα πάντως. Αν έχεις καμια καλή aftermarket για τα μέτρα μου δειξτην
giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Cooler Master Hyper 212 EVO 5 μηνες την εχω πανω στον 6300 και δεν ακουω κιχ...
Πανούλιος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Cooler Master Hyper 212 EVO 5 μηνες την εχω πανω στον 6300 και δεν ακουω κιχ... Ωραία πιστεύω και σε συνδιασμό με μια καλή θερμαλ δεν θα έχω πρόβλημα και με θερμοκρασίες. Πάντως οι AMD ανεβάζουν θερμοκρασίες το έχω διαπιστώσει και απο τον κουβά που έχω τώρα.
giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μα να κάτι τέτοια να μη λέγατε βρε παίδες... Τι πας να συγκρίνεις τώρα? Yugo με Lamborghini? Ο 8320 ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με έναν τόσο απαρχαιωμένο cpu όπως ο Athlon 64 3200... Ένας παράγοντας που σαφώς ''βοηθάει'' στο να ανεβάζουν λίγο παραπάνω θερμοκρασία οι amd cpus, είναι οι άθλιες ψύκτρες που έχουν απ' τη μάνα τους! Το ένιωσα κι εγώ τις πρώτες μέρες συμβίωσης με τον 6300. Στρίγγλιζε σαν πτεροδάκτυλος!!!!!!!!!! Του έβαλα την EVO σχεδόν μετά από 1 βδομάδα και κοιμάμαι δίπλα του σαν πουλάκι άμα λάχει!
Πανούλιος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μα να κάτι τέτοια να μη λέγατε βρε παίδες... Τι πας να συγκρίνεις τώρα? Yugo με Lamborghini? Ο 8320 ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με έναν τόσο απαρχαιωμένο cpu όπως ο Athlon 64 3200... Ένας παράγοντας που σαφώς ''βοηθάει'' στο να ανεβάζουν λίγο παραπάνω θερμοκρασία οι amd cpus, είναι οι άθλιες ψύκτρες που έχουν απ' τη μάνα τους! Το ένιωσα κι εγώ τις πρώτες μέρες συμβίωσης με τον 6300. Στρίγγλιζε σαν πτεροδάκτυλος!!!!!!!!!! Του έβαλα την EVO σχεδόν μετά από 1 βδομάδα και κοιμάμαι δίπλα του σαν πουλάκι άμα λάχει! Σε παρακαλώ πως τολμάς να προσβάλεις το τέρας μου χαχαχα ευχαριστώ φίλε μου. Σε 2 εβδομάδες που ευελπιστώ να έχω τα κομάτια θα επικοινωνήσω μαζί σου μέσω p.m γιατί είμαι αρχάριος(1η φορά θα στήσω pc) αν και έχω ψαχτεί έχω δει πάμπολα βιντεάκια είμαι σίγουρος πως θα έχω καποιο πρόβλημα στα καλώδια της τροφοδοσίας και πάλι 1000 ευχαριστώ!
giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Έλα μη λωλαίνεσαι! Έχει κι έναν πολύ καλό οδηγό συναρμολόγησης απ' το 0 εδώ στο forum. http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ Δεν είναι δύσκολο. Δεν είναι άλγεβρα, τα βύσματα είναι συγκεκριμένα και ταιριάζουν μόνο σε συγκεκριμένα μοναδικά μέρη. Εννοείται στη διάθεσή σου για βοήθεια!
underground21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Από έτοιμα ,αν και δεν είμαι υπέρ απλά λόγω εγγύησης και επειδή έχω τον bro Αμερική, αυτό θεωρείται αρκετά καλό και σε καλή τιμή ? http://www.ebay.com/itm/290909568670?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μα γιατί χαλάτε το θέμα του ανθρώπου??? Δεν είναι το σωστό θέμα για τέτοια ερώτηση. Όπως και να χει, ποτέ έτοιμα. Πάντα κομμάτι κομμάτι και αναλόγως των εκάστοτε αναγκών.
underground21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Μα γιατί χαλάτε το θέμα του ανθρώπου??? Δεν είναι το σωστό θέμα για τέτοια ερώτηση. Όπως και να χει, ποτέ έτοιμα. Πάντα κομμάτι κομμάτι και αναλόγως των εκάστοτε αναγκών. Οκ sorry! Δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν απλά έχω ακριβώς τις ίδιες ανάγκες και προσπαθώ να κόψω λίγο budget...
giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 ΟΚ αν το θέτεις έτσι, έχει κάποιο νόημα το post σου να βρίσκεται εδώ. Μία λύση θεμιτή είναι να κόψεις από cpu και να πας σε: https://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html -33€ με τον 6300. Επίσης, να βάλεις 4gb αντί 8gb ram και γλιτώνεις άλλα 20-30€. Τέλος, γλιτώνεις 50-80€ αν πάς σε κάρτα γραφικών 7870 LE αντί για 7950. Φυσικά τα παραπάνω έχουν επιπτώσεις στις επιδόσεις, αλλά το budget είναι μεγάλος σκόπελος.
Millennium Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Από έτοιμα ,αν και δεν είμαι υπέρ απλά λόγω εγγύησης και επειδή έχω τον bro Αμερική, αυτό θεωρείται αρκετά καλό και σε καλή τιμή ? http://www.ebay.com/itm/290909568670?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Για τι χρήση??
giokou Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Για τι χρήση?? Αφού το λέει στο ακριβώς προηγούμενο post. Γιατί ρωτάτε συνεχώς τα ίδια??? ... έχω ακριβώς τις ίδιες ανάγκες και προσπαθώ να κόψω λίγο budget...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα