Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα φυσικά το Alienware προορίζεται γι' άλλες ανάγκες. Έτερον εκάτερον όμως.

Αν ο φίλος έχει τις ίδιες ανάγκες με τον Πανούλιο και κοιτάει το Alienware, παρόλο που είδε τι έχουμε προτείνει στον άλλο, τότε απλά δε γνωρίζει όσα πρέπει περί hardware, χωρίς παρεξήγηση φυσικά.

Όπως και να 'χει, ας απαντήσει.

Δημοσ.

Όταν όλοι σου λένε, ότι είσαι λάθος, πρέπει να δώσεις τη δέουσα προσοχή και να δεις τι κάνεις λάθος.

Δεν υπάρχει μόνο το Πλαίσιο. Τα έχουμε πει 1000000 φορές, μην αναλωνώμεθα ασκόπως στα ίδια...

Το Πλαίσιο έχει δυστυχώς ''φυράνει'' πάρα πολύ τελευταίως σε όλα: ποικιλία, τιμές, τεχνική υποστήριξη, επικοινωνία και δε συμμαζεύεται το χάλι. Κοινώς κοροϊδεύει κόσμο αβέρτα.

Υπάρχουν τουλάχιστον 5 άλλα καταστήματα απείρως πιο αξιόπιστα εντός Αθηνών. 

you.gr ~ e-gate.gr ~ mgmanager ~ msystems ~ computerbeast 

Αυτά ως ενδεικτικά, αλλά υπάρχουν κι άλλα.

Όσον αφορά την μητρική, ένας απλούστατος λόγος είναι η στιβαρότητα και η ανθεκτικότερη κατασκευή της UD3, η οποία προσφέρει περισσότερη προστασία από υπερθερμάνσεις, βραχυκυκλώματα, έχει καλύτερη ψύξη κτλ, αφού έχει 8+2 power phase design.  Άλλοι λόγοι δε χρειάζονται επί του παρόντος, άλλος είναι ο σκοπός μου.

Η 7950 είναι πολύ ανώτερη της 7850, δύο κλάσεις άνω κι όχι απλά ''κάπως καλύτερη''... Μιλάμε για σοβαρό Gaming εδώ κι όχι για μπαρμπούτσαλα.

Όλα μα όλα τα κουτιά made by Πλαίσιο αποδείχτηκαν τρανές μούφες. Απλά διάβασε τα σχόλια στο ίδιο το site τους. Αυτό που πρότεινες είναι αρκετά νέο, πράγμα που κάνει εντελώς αμφίβολο το γεγονός να είναι όντως καλό και ειδικά όταν ζητάνε 90€ και δεν έχουν καν φωτογραφίες του εσωτερικού  του, ενώ και τα σχόλια για τα χαρακτηριστικά του είναι τουλάχιστον ελλιπέστατα!!!!!!!!!!!!!!!!!  :fear:  :whistle:  :confused:  :shock:  :mad:

Το νόημα του forum είναι να διευκολύνουμε, όπως σωστά λες κι όχι να χαντακώνουμε.

Προφανώς και διαβάζω τι γράφουν οι άλλοι και τα λαμβάνω υπόψη μου. Στην τελική όμως ο καθένας κρίνει από την εμπειρία του και εγώ παράπονο από το Πλαίσιο δεν έχω-με έχει πλειστάκις καλύψει και σε ποικιλία και σε τιμές και σε σέρβις. Οπότε γιατί να ψαχτώ κάπου αλλού; Άσε που με online μαγαζιά έχω όντως ταλαιπωρηθεί με μη διαθεσιμότητα και με το να τρέχεις από δω και από κει να βρεις τα πράγματα…

Με αυτή λοιπόν τη λογική έκανα την πρόταση μου από Πλαίσιο και βεβαίως χωρίς καμία πρόθεση να χαντακώσω κανέναν…

Δημοσ.

τρέλα πουλάς ρε φίλε η είσαι καθυστέρημενος;; Ποια ποικιλία έχει το πλαίσιο;;; Με τούβλο-x και από τα υπόλοιπα το πολύ 2 μάρκες;;;

• Like 2
Δημοσ.

Προφανώς και διαβάζω τι γράφουν οι άλλοι και τα λαμβάνω υπόψη μου. Στην τελική όμως ο καθένας κρίνει από την εμπειρία του και εγώ παράπονο από το Πλαίσιο δεν έχω-με έχει πλειστάκις καλύψει και σε ποικιλία και σε τιμές και σε σέρβις. Οπότε γιατί να ψαχτώ κάπου αλλού; Άσε που με online μαγαζιά έχω όντως ταλαιπωρηθεί με μη διαθεσιμότητα και με το να τρέχεις από δω και από κει να βρεις τα πράγματα…

Με αυτή λοιπόν τη λογική έκανα την πρόταση μου από Πλαίσιο και βεβαίως χωρίς καμία πρόθεση να χαντακώσω κανέναν…

Εγω να σου πω μια προταση? Στειλε μνμ στους διαχειριστες,πες να σβησουν το θεμα σου,πηγαινε στο πλαισιο,κανε τον σταυρο σου και ζητα να σε φωτισει ο Θεος να παρεις οτι εσυ νομιζεις απο το τελειο μαγαζι για σενα.Οταν σου τυχει η στραβη ομως μην πεις οτι δεν στα ειπαμε μετα και κλαις τα χρηματα σου..

Δημοσ.

Εγω να σου πω μια προταση? Στειλε μνμ στους διαχειριστες,πες να σβησουν το θεμα σου,πηγαινε στο πλαισιο,κανε τον σταυρο σου και ζητα να σε φωτισει ο Θεος να παρεις οτι εσυ νομιζεις απο το τελειο μαγαζι για σενα.Οταν σου τυχει η στραβη ομως μην πεις οτι δεν στα ειπαμε μετα και κλαις τα χρηματα σου..

Οκ φιλε μου θα συνεχίσω να ψωνίζω απο κει όσο με βολευει και με εξυπηρετεί. Αν πάντως γίνει στραβή, τοτε θα σου αποδώσω τα ευσημα...Παντως οτι δεν με προειδοποιησες/άτε,  δεν θα το πω...

Δημοσ.

Γνωμες σου λεμε και λεμε οτι ειναι να πουμε.Τωρα αν θελεις να παρεις χειροτερα πραγματα σε χειροτερες τιμες ή τα ιδια και πιο ακριβα οκ,δικα σου τα λεφτα τα κανεις οτι θελεις.

Δημοσ.

Μα φυσικά το Alienware προορίζεται γι' άλλες ανάγκες. Έτερον εκάτερον όμως.

Αν ο φίλος έχει τις ίδιες ανάγκες με τον Πανούλιο και κοιτάει το Alienware, παρόλο που είδε τι έχουμε προτείνει στον άλλο, τότε απλά δε γνωρίζει όσα πρέπει περί hardware, χωρίς παρεξήγηση φυσικά.

Όπως και να 'χει, ας απαντήσει.

Δεν είμαι expert σε harware γνωρίζω λίγο πάνω από βασικά.Ξέρω ότι τα allienware είναι game pc's,τα έχει η dell και η γνώμη μου είναι ότι όταν ένα pc παίζει "βαριά" παιχνίδια τότε μπορεί να τρέξει οποιαδήποτε εφαρμογή πολύ άνετα (όταν μιλάμε για έτοιμα πάντα). Και φυσικά δεν είμαι τόσο υπέρ του έτοιμου απλά για το κόστος που το βρήκα στο e-bay έκανα μία σκέψη...Δεν ξέρω αν συμφωνείτε ίσως να υπάρχει και κάτι που δεν το ξέρω όταν λέτε είναι για "άλλες ανάγκες" μόνο...

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...