ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις υπαλλήλους της Forthnet της Ρόδου που με εξυπηρέτησαν άμεσα σε κάτι διαδικαστικό - γραφειοκρατικό που τους ζήτησα, με μεγάλη ευγένεια και δίνοντάς μου ακόμα και κάποιον εξοπλισμό που δεν είχα διαθέσιμο για να λύσω ένα πρόβλημα με το ρούτερ και τους κωδικούς πρόσβασης. Διέθεσα συνολικά ένα δεκάλεπτο από τον χρόνο μου και έκανα τη δουλειά μου. Μοιάζει απλό αλλά επειδή δεν είναι, ήθελα να το μοιραστώ. Κυρίες μου, σας ευχαριστώ πολύ! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους! 2
spinemm Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Οχι στην Ελλαδα που ξερουμε αυτο ειναι κατι ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ, και ισα-ισα ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ!!! Μαλλον οι ελληνικες εταιρειες αποφασισαν ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να "αλλαξουν"!!!!! 1
makfil Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ή ότι κάποιοι υπάλληλοι είναι περισσότερο επαγγελματίες από άλλους, με αποτέλεσμα οι ενέργειές τους να αντανακλούν στην εταιρεία που εργάζονται ... 4
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ο προηγούμενος ένοικος του διαμερίσματος που μένω είχε κάνει μια πατατιά με το ασύρματο δίκτυο και χρειαζόμουν κάποια στοιχεία για να το ξαναρυθμίσω, αλλά κάποια δεδομένα θα έπρεπε να τα ξαναστείλουν μόνο στον ιδιοκτήτη της σύνδεσης, ο οποίος όμως βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Οι κοπέλες με βοήθησαν και μου έδωσαν και κάποια σύρματα για να μπορέσω να κάνω τις νέες ρυθμίσεις. Όλα χωρίς να με ταλαιπωρήσουν, συνολικά σε 10 λεπτά, και με χαμόγελο.
LuNaTiC Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Καλά μη τρελαίνεσαι κιόλας...το ότι κάνουν τη δουλειά τους δε σημαίνει οτι πρέπει να τους λέμε και ευχαριστώ... 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Κοίτα, κανονικά με καλημέρα/καλησπέρα και με ευχαριστώ/παρακαλώ θα έπρεπε να μπαίνει και να βγαίνει κανείς και από καταστήματα και από δημόσιες υπηρεσίες, έστω και τυπικά, σίγουρα καλό θα ήταν να το λέμε και να το εννοούμε. Και από την πλευρά του εργαζόμενου στο Δημόσιο, και από την πλευρά του καταναλωτή, τα λέω αλλά δεν έχω πάντα λόγο να τα πω. Οι συγκεκριμένες κυρίες και ήθελαν να εξυπηρετήσουν και το έκαναν, μπορούσαν αν ήθελαν να με δυσκολέψουν στα γραφειοκρατικά. Ναι, τους λέω ευχαριστώ και το εννοώ και θέλω να το πω δημόσια. Γιατί στα μικρά κολλάμε και γίνεται η ζωή μας κόλαση, στο ευχαριστώ θα πρέπει να τσιγγουνευτούμε; 1
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ναι, τους λέω ευχαριστώ και το εννοώ και θέλω να το πω δημόσια. Και πολύ καλά κάνεις. 1
makfil Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Καλά μη τρελαίνεσαι κιόλας...το ότι κάνουν τη δουλειά τους δε σημαίνει οτι πρέπει να τους λέμε και ευχαριστώ... Το ότι κάποιοι κάνουν σωστά και επαγγελματικά τη δουλειά τους, στη σημερινή εποχή, είναι άξιο επισήμανσης κα επιβράβευσης. Και πολύ καλά κάνεις. Συμφωνώ και επαυξάνω 2
nikoskon Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μακάρι την εξυπηρέτηση που έλαβες και την όρεξη που, προφανώς, έδειξαν οι κοπέλες να την είχαν κατά νου οι ίδιες οι εταιρείες και όχι μόνο όσοι υπάλληλοι έρχονται σε άμεση επαφή με τον πελάτη.
Chrisigia Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλά μη τρελαίνεσαι κιόλας...το ότι κάνουν τη δουλειά τους δε σημαίνει οτι πρέπει να τους λέμε και ευχαριστώ... Εννοείται ότι πρέπει να τους λέμε ευχαριστώ. Όπως ακριβώς σε ένα σερβιτόρο που κάνοντας τη δουλειά του σου φέρνει ένα ποτήρι νερό στο τραπέζι σου. Η ευγένεια και η θετική ενέργεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το αντίθετο θα έλεγα 1
nik1234 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλά μη τρελαίνεσαι κιόλας...το ότι κάνουν τη δουλειά τους δε σημαίνει οτι πρέπει να τους λέμε και ευχαριστώ...Εννοείται θα τους λες ευχαριστώ όταν στον Ποτε οι υπάλληλοι του σε εξυπηρετούν όταν έχουν όρεξη , όταν θέλουν και άμα θέλουν και στο τέλος σου σπάνε και τα νεύρα σου . Μπράβο στους υπαλλήλους της forthnet που φέρθηκαν άκρως επαγγελματικά .
tig Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Πολύ καλή και γρήγηορη αντιμετώπιση από τους υπαλλήλους της forthnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα