Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω 3 wireless rooters: 1) ZTE ZXV10 H108L, 2) GENNET OXYGEN, 3) NETFASTER της HOL.

Εγώ αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ μόνο το πρώτο και επειδή θέλω να επεκτείνω το σήμα θέλω να μάθω αν γίνεται να τα συγχρονίσω τα 2 ή και τα 3 αν γίνεται ώστε να έχω internet με μεγαλύτερη έκταση.

Δημοσ.

για να κανεις επεκταση πρεπει καποιο απο ολα αυτα να παιζει σαν repeater πραγμα χλωμο η 2 απο αυτα να παιζουν σαν wds που εκει ισως παιξει  γιατι το wds ειναι λιγακι παραξενο.αλλιως η πας σε repeaters η ριχνεις καλωδιο ethernet απο το ενα στο αλλο και κανεις το δευτερο και το τριτο access points.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ! Μάλλον θα τα ενώσω με καλώδιο ethernet.

ειναι η καλυτερη λυση.απλα βαζεις Ip στοδευτερο ρουτερ να ειναι στο ιδιο δικτυο με το πρωτο και κλεινεις τον dhcp.αν το πρωτο ειναι 192.168.1.254 βαλε το δευτερο 192.168.1.253 και κλεισε dhcp.τα ενωνεις μετα μεταξυ τους και μετα φτιαχνεις το ασυρματο.

Δημοσ.

ειναι η καλυτερη λυση.απλα βαζεις Ip στοδευτερο ρουτερ να ειναι στο ιδιο δικτυο με το πρωτο και κλεινεις τον dhcp.αν το πρωτο ειναι 192.168.1.254 βαλε το δευτερο 192.168.1.253 και κλεισε dhcp.τα ενωνεις μετα μεταξυ τους και μετα φτιαχνεις το ασυρματο.

Ευχαριστώ αυτό θα κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...