Giannicc-3- Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Γεια σας παιδια εχω παρει ρουτερ και εχω συνδεση το PC μου κανονικα χωρις κανενα προβλημα..εχω και ενα notebook και θελω να συνδεθω και σε αυτο αλλα δεν μπαινει βαζω κανονικα το κωδικο που εχει το router..τι φταει ;; μηπως τα Drivers ;; Εχω Windows Exp !
UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Γεια σας παιδια εχω παρει ρουτερ και εχω συνδεση το PC μου κανονικα χωρις κανενα προβλημα..εχω και ενα notebook και θελω να συνδεθω και σε αυτο αλλα δεν μπαινει βαζω κανονικα το κωδικο που εχει το router..τι φταει ;; μηπως τα Drivers ;; Εχω Windows Exp ! Εξαρτάται. Τι lvl είσαι ? Και πόσο exp ακόμα για να το πάρεις?
Giannicc-3- Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Απο τον σταθερο ασυρματα μπαινεις? οχι..με καλωδιο !!
sistah Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Εξαρτάται. Τι lvl είσαι ? Και πόσο exp ακόμα για να το πάρεις? Ελα μωρε μην γινεσαι κακος.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 είσαι σίγουρος οτι ο κωδικός του ασυρμάτου είναι κάτω απο το ρούτερ; αν ναι 1)μπες στο inteface του ρουτερ και άλλαξε channel στο wifi 2)άλλαξε password γιατί μπορεί σχετικά εύκολα κάποιος να βρει τον κωδικό σου(μιας κ είναι εργοστασιακός)και να σου τραβάει Internet
Giannicc-3- Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 είσαι σίγουρος οτι ο κωδικός του ασυρμάτου είναι κάτω απο το ρούτερ; αν ναι 1)μπες στο inteface του ρουτερ και άλλαξε channel στο wifi 2)άλλαξε password γιατί μπορεί σχετικά εύκολα κάποιος να βρει τον κωδικό σου(μιας κ είναι εργοστασιακός)και να σου τραβάει Internet οκευ θα το δοκιμασω !
Giannicc-3- Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 είσαι σίγουρος οτι ο κωδικός του ασυρμάτου είναι κάτω απο το ρούτερ; αν ναι 1)μπες στο inteface του ρουτερ και άλλαξε channel στο wifi 2)άλλαξε password γιατί μπορεί σχετικά εύκολα κάποιος να βρει τον κωδικό σου(μιας κ είναι εργοστασιακός)και να σου τραβάει Internet ενταξει δουλεψε ) ευχαριστω πολυ !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα