deadwar Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Καλησπερα σας κ Χριστος Ανεστη. Ειμαι κατοχος αυτης της τηλεορασης κ εχω 2 αποριες. 1η.. Υπαρχουν πουθενα ρυθμισεις για βελτιωση της ποιοτητας της εικονας; κατι βλεπω αν το γουγλαρω αλλα δεν ξερω τι ειναι σωστο(εχει κ πολλες ρυθμισεις για να πειραματιστω μονος) 2ον κ κυριοτερο!! Θελω να μου προτεινεται ci module που να μπορω να βλεπω ψηφιακα καναλια κ να υποστηριζει κ νοβα. Βρηκα αυτα τα 2 αλλα δεν ξερω τι παιζει κ αν παιζει... http://www.shls.gr/product.asp?catid=2598 http://www.media-ram.gr/sound-and-image/tv-video-sat/tv-accesoris/other-accesoris3/allvision-cimodul-w.-hdcard.html Ευχαριστω εκ των προτερων!
janpap08 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις κυρίως HD υλικό δοκίμασε αυτές:Αν το βρίσκεις σκοτεινό ανέβασε το backlight λίγο στο 12-13. Picture Mode: Standard Backlight: 11 Contrast: 95 Brightness: 43 Sharpness: 30 Colour: 54 Tint: 50/50 Advanced Settings: Dynamic Contrast: Off Black Tone: Off Flesh Tone: 0 RBG Only Mode: Off Colour Space: Custom Red: 50, 0, 0 Green: 4, 48, 4 Blue: 2, 6, 46 Yellow: 52, 50, 4 Cyan: 0, 50, 51 Megenta: 40, 6, 44 White Balance: R-Offset: 26 G-Offset: 26 B-Offset: 23 R-Gain: 25 G-Gain: 26 B-Gain: 27 Gamma: -1 Expert pattern: Off Motion Lighting: Off Picture Options: Colour Tone: Standard Digital Noise Filter: Medium MPEG Noise Filter: Medium Film Mode: Auto1 Motion Plus: Clear LED Motion Plus: On System / Eco Solution Eco Sensor: On Min Backlight: 5
deadwar Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 σε ευχαριστω παρα πολυ. Οι ρυθμισεις επιασαν τοπο Οσο για το ci module κατεληξα τελικα σε εξωτερικο δεκτη κ συγκεκριμενα σε αυτον εδω FERGUSON ARIVA T65,γιατι διαβασα πολυ καλα σχολια κ γιατι δεν θα ειναι καλυτερο απο Module. αν καποιος ξερει κατι για αυτο τοτε ειναι καλοδεχουμενος
janpap08 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Χαίρομαι φίλε μου...μία διευκρίνιση. Το eco sensor τελικά το έχω στο off γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις έκανε την εικόνα πολύ σκοτεινή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα