deadwar Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Καλησπερα σας κ Χριστος Ανεστη. Ειμαι κατοχος αυτης της τηλεορασης κ εχω 2 αποριες. 1η.. Υπαρχουν πουθενα ρυθμισεις για βελτιωση της ποιοτητας της εικονας; κατι βλεπω αν το γουγλαρω αλλα δεν ξερω τι ειναι σωστο(εχει κ πολλες ρυθμισεις για να πειραματιστω μονος) 2ον κ κυριοτερο!! Θελω να μου προτεινεται ci module που να μπορω να βλεπω ψηφιακα καναλια κ να υποστηριζει κ νοβα. Βρηκα αυτα τα 2 αλλα δεν ξερω τι παιζει κ αν παιζει... http://www.shls.gr/product.asp?catid=2598 http://www.media-ram.gr/sound-and-image/tv-video-sat/tv-accesoris/other-accesoris3/allvision-cimodul-w.-hdcard.html Ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 κανεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις κυρίως HD υλικό δοκίμασε αυτές:Αν το βρίσκεις σκοτεινό ανέβασε το backlight λίγο στο 12-13. Picture Mode: Standard Backlight: 11 Contrast: 95 Brightness: 43 Sharpness: 30 Colour: 54 Tint: 50/50 Advanced Settings: Dynamic Contrast: Off Black Tone: Off Flesh Tone: 0 RBG Only Mode: Off Colour Space: Custom Red: 50, 0, 0 Green: 4, 48, 4 Blue: 2, 6, 46 Yellow: 52, 50, 4 Cyan: 0, 50, 51 Megenta: 40, 6, 44 White Balance: R-Offset: 26 G-Offset: 26 B-Offset: 23 R-Gain: 25 G-Gain: 26 B-Gain: 27 Gamma: -1 Expert pattern: Off Motion Lighting: Off Picture Options: Colour Tone: Standard Digital Noise Filter: Medium MPEG Noise Filter: Medium Film Mode: Auto1 Motion Plus: Clear LED Motion Plus: On System / Eco Solution Eco Sensor: On Min Backlight: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deadwar Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 σε ευχαριστω παρα πολυ. Οι ρυθμισεις επιασαν τοπο Οσο για το ci module κατεληξα τελικα σε εξωτερικο δεκτη κ συγκεκριμενα σε αυτον εδω FERGUSON ARIVA T65,γιατι διαβασα πολυ καλα σχολια κ γιατι δεν θα ειναι καλυτερο απο Module. αν καποιος ξερει κατι για αυτο τοτε ειναι καλοδεχουμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Χαίρομαι φίλε μου...μία διευκρίνιση. Το eco sensor τελικά το έχω στο off γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις έκανε την εικόνα πολύ σκοτεινή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα