Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρωτα ψαξε στο φορουμ και μετα κανε ποστ.υπαρχουν τοσα μα τοσα ποστ για τετοια πραγματα.εχει καταντηση καραιδια ποια να διαβαζω καθε μερα ισα με 5 ποστ για τετοια πραγματα.ελεος!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

πρωτα ψαξε στο φορουμ και μετα κανε ποστ.υπαρχουν τοσα μα τοσα ποστ για τετοια πραγματα.εχει καταντηση καραιδια ποια να διαβαζω καθε μερα ισα με 5 ποστ για τετοια πραγματα.ελεος!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Για μισο ρε παιδια με το 1155 που πεθαινει.Αν αυριο παρω εναν Ivy τον 3570Κ πχ δεν θα με βγαλει χαλαρα μιατριετια τετραετια και μαλιστα στα 2/3 του χρονου του και σε συνδυασμο με καλη καρτα γραφικων σε φουλ settings(παιχνιδια+εφαρμογες)?Σε 4 χρονια απο τωρα ειναιπαρα πολυ πιθανο(για την Intel μιλαμε)να συζηταμε για πεθαμενο 1150 που και παλι δεν θα ειναι.Η λογικη μου λεει πως αν παρω τον 3570 και αντιστοιχη mobo και σε 4 χρονια  αναβαθμισω τον υπολογιστη μου,σε 1150 για παραδειγμα η οποιο αλλο,θα μου ερθει  πιο φθηνα απο οτι αν παω στο τελος του χρονου στο 1150 και του κανω παλι αναβαθμιση σε μια 4ετια.Γνωμη μου,xωρις διαθεση αντιπαραθεσης και χαλαρη δοση antienthousiast :X

Και για να απαντησω και στον φιλο,παλι κατα την γνωμη μου,σε gaming pc την υπολογισιμη διαφορα την κανει η καρτα γραφικων και οχι το socket.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι δυνατό το 1155. Είπαμε ότι πεθαίνει με την έννοια ότι δεν θα έχει ανάπτυξη από δω και πέρα . Ούτε καινούργιος επεξεργαστές πρόκειται να δεις ούτε καινούργιες μητρικές.<br>

1150 = περισσότερα usb/SATA 3 .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα σε μια τετραετια θα θελεις παλι mobo+CPU,οτι socket κι αν παρεις αυριο,αν εισαι gamer και θελεις οταν παιζεις να εχεις τα settings σου πανω απο τη μεση.Θα δωσεις δυομιση καρα λεφτα,ενα για το 1150 οταν βγει και εναμιση για το LGA 2017(λεμε τωρα).Εκτος κι αν οι καινουριοι επεξεργαστες εχουν τοσο μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις(οχι ενεργειακες) που αξιζει να παω απο τωρα στο 1150 η κανω με τους φιλους μου benchmark evenings

Επεξ/σία από darkheretic
Δημοσ.

Αν σου χαλασει κατι,σε ενα χρονο ας πουμε αντε να βρεις ακρη με τις μητρικες για το s1155 για να μπορεσεις να το ξαναλειτουργησεις

Δημοσ.

.Οι Intel συνηθως εχουν 3 χρονια εγγυηση αλλα να σου πω την αληθεια δεν ξερω που το στελνεις για RMA.Oσο για τις mobo ενταξει ακομα και τωρα κυκλοφορουν καινουριες  s775

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...