Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια, θα ηθελα καποιες γνωμες ως προς την μητρικη που πιστευετε οτι αξιζει να επιλεξω για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. Μπορω να διαθεσω εως 80 ευρω, αλλα οσο φθηνοτερα γινεται, τοσο το καλυτερο :-) 

μια που ειδα και μου αρεσε ειναι αυτη -> http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/motherboards-el/asrock-fm2a85x-extreme4-m.html

Δημοσ.

Φίλε μου και εγώ σε αυτήν τη μητρική εχω καταλήξει για το FM2 σύστημα που θέλω να φτιάξω, αν θέλεις μαγαζί από Αθήνα δεν εχω βρεί καλύτερη επιλογή.

Από Θεσσαλονίκη υπάρχει και αυτή που είναι φτηνότερη και εξίσου καλή.

Αν θέλεις και κάτι σε ΑΤΧ μέγεθος υπάρχει και η Gigabyte GA-F2A85X-D3H.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια, θα παω στην αρχικη γιατι θελω απο Αθηνα που ειμαι λογω γιορτων, γιατι μετα φευγω για επαρχια :) thanks

Δημοσ.

Micro ψάχνεις? Γιατί την gigabyte την έχουν και Αθήνα.

κουτι λεω να παρω τελικα το Corsair Carbide Series 200R Black CC-9011023-WW 

που χει στο ε-γκειτ.. μαρεσε πολυ εμφανησιακα.. οποτε λες καλυτερη επιλογη η gigabyte εφοσον χωραει στο κουτι ε?

Δημοσ.

Και η Asrock που βλέπεις μια χαρά είναι απλά η gigabyte έχει και 3χρ εγγύηση.

γενικοτερα δεν μενει μηχανημα πανω μου πανω απο 8μηνο οποτε δεν νομιζω να εχω ιδιαιτερο προβλημα :-)

εγινε η παραγγελια, με την asrock.. για σκληρο δισκο υπαρχει ενας wd caviar blue 1tb για ssd ενας sandisk extreme 128gb και για ram θα παραγγειλω απο amazon τις kingston τις 2400mhz.. 

ευχαριστω ολους για τη βοηθεια! 

post-264185-0-53016000-1367789689_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...