Προς το περιεχόμενο

Samsung LE32C450 - Μου μεινε στο χέρι το usb!

nikos66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!

Εχω την τηλεόραση του τίτλου, όπου στο usb έχω συνδεδεμένο μόνιμα ένα σκληρό για να βλέπω τις ταινίες μου κτλ. Χθες, καθώς έβγαζα τον σκληρό, δεν κατάλαβα πώς, έσπασε η υποδοχή του Usb της τηλεόρασης και μου μεινε στο χέρι!

Το πρώτο ερώτημά μου, καθότι και άσχετος, είναι αν μπορεί να φτιαχτεί. Μπορεί να μπει νέα υποδοχή usb;

To δεύτερο ερώτημα είναι αν τυχόν πάρω κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/3245921/Western-Digital-TV-Play.html , το συνδέσω μέσω hdmi και πάνω του έχω το σκληρό, είμαι οκ; Την ίδια δουλειά δεν κάνει;

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χριστός Ανέστη

Εάν είσαι στην εγγύηση, τηλεφώνησε στην αντιπροσωπεία για το θέμα και ζήτησε αντικατάσταση. Στη δική μου τηλεόραση κάηκε η μία θύρα HDMI και ήρθαν και αντικατέστησαν όλη την πλακέτα !!!

Οι mp των τηλεοράσεων, γενικά, δεν είναι αξιόλογοι και δεν αναπαράγουν όλα τα format ταινιών και γι' αυτό πολλοί καταφεύγουν στην αγορά ενός mp κατάλληλου για τις ανάγκες τους. Επομένως, εάν είσαι εκτός εγγύησης, μπορείς να εξετάσεις και αυτή τη λύση.

Δυστυχώς δεν είμαι στην εγγύηση - για λίγο... Φεβρουάριο του 11 την πήρα, 24 μήνες έχει...

Γενικά, δεν είχα πρόβλημα με αρχεία, πολύ λίγες φορές δεν μου έπαιξε αρχείο. Αλλά αφού διαλύθηκε, σκέφτομαι τον εξωτερικό mp - είναι και κρεμασμένη στον τοίχο, βαβούρα...

Για εξωτερικό mp, αυτός που έβαλα στο πρώτο ποστ είναι οκ; Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι;

αλλο να καει κατι και να σου αλλαξουν πλακετα και αλλο να σου μεινει στα χερια.το πρωτο απλα θεωρειται εντος εγγυησης το δευτερο θεωρειται εκτος εγγυησης λογω κακης χρησης.και συνηθως παει ολη η πλακετα μαζι

Δυστυχώς δεν είμαι στην εγγύηση - για λίγο... Φεβρουάριο του 11 την πήρα, 24 μήνες έχει...

Γενικά, δεν είχα πρόβλημα με αρχεία, πολύ λίγες φορές δεν μου έπαιξε αρχείο. Αλλά αφού διαλύθηκε, σκέφτομαι τον εξωτερικό mp - είναι και κρεμασμένη στον τοίχο, βαβούρα...

Για εξωτερικό mp, αυτός που έβαλα στο πρώτο ποστ είναι οκ; Μήπως έχεις να προτείνεις κάτι;

Το θέμα της αγοράς ενός mp είναι πολύ μεγάλο και εξαρτάται, κατά κύριο λόγο, από τις απαιτήσεις που έχει ο αγοραστής και, κατά δεύτερο, από το ποσό που μπορεί να διαθέσει.

Το θέμα της αγοράς ενός mp είναι πολύ μεγάλο και εξαρτάται, κατά κύριο λόγο, από τις απαιτήσεις που έχει ο αγοραστής και, κατά δεύτερο, από το ποσό που μπορεί να διαθέσει.

Ελάχιστες απαιτήσεις, να μην έχω πρόβλημα με ελληνικούς υπότιτλους και να παίζει τα κλασικά αρχεία (και mkv).

Δηλαδή, για να καταλάβεις, με τον σκληρό μου ήμουν απόλυτα καλυμμένος. Εγραφα τις ταινίες από το πισί, τον έβαζα στην τηλεόραση και ήμουν ΟΚ. Τώρα τον mp τον θέλω γιατί η τηλεόραση δεν έχει άλλο usb, οπότε από το να τρέχω να δω αν αλλάζει και πώς, σκέφτηκα να συνδέσω τον player στο hdmi και πάνω του τον σκληρό. Δεν τον θέλω ούτε για να τον βάλω σε δίκτυο ούτε για Ιντερνετ κτλ. Απλά να είναι αξιόπιστος και απλός.

Κάνε μια αναζήτηση για τον συγκεκριμένο για να διαβάσεις θέματα που έχουν ανοίξει για τα υπέρ και κατά του.

Εάν σε καλύπτουν οι προδιαγραφές του, προχώρα.

Προσωπικά, κατέληξα στον Mede8er 6003DX, μετά από σχετική έρευνα και πολύ καλή τιμή από power buy, και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το μηχανάκι, αλλά είναι σε άλλη κατηγορία.

To δεύτερο ερώτημα είναι αν τυχόν πάρω κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/3245921/Western-Digital-TV-Play.html , το συνδέσω μέσω hdmi και πάνω του έχω το σκληρό, είμαι οκ; Την ίδια δουλειά δεν κάνει;

Χρόνια πολλά.

Την ίδια και καλύτερη δουλειά θα κάνει, σε σύγκριση με τον ενσωματωμένο mp της τηλεόρασής σου. 

Ευχαριστώ πολύ, παλικάρια, για τις απαντήσεις σας και το ενδιαφέρον.

Το ψιλοψάχνω λίγο και βρήκα και αυτούς τους δύο σε φτηνότερη τιμή (ειδικά της crypto). Απλά τώρα προσπαθώ να επιβεβαιώσω ότι παίζουν DTS ήχο. Αν παίζουν, μάλλον είμαι ΟΚ, αφού δεν με ενδιαφέρουν δίκτυα κτλ.

http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html

http://www.skroutz.gr/s/2534610/Crypto-Free-Time-260.html

Τα USB αυτά ειναι πλακέτας. Εφόσον το ξεκόλλησες και δεν έσπασες κατι στην πλακέτα, μπορείς να πας σε εναν κάλο ηλεκτρονικό (οχι στο service!!) να σου κολλήσει ενα καινούργιο. Σαν εξάρτημα κοστίζει 35 λεπτά. Ποσο να σου πάρει τωρα για εργασία για κολλήσει 4 ποδαράκια και μια γείωση??

14138_01.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...