kathetos Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Χρόνια πολλά!καθως κοιτούσαν συγκρίσεις φωτογραφικών μηχανών είδα οτι πολυ καλα αποτελέσματα εχει αυτο το μοντέλο της Sony.ειμαι κάτοχος μια olympus pen..σκεφτομουνα να αγοράσω μια dslr μηχανή νικον d3200,αλλα μου έκανε εντύπωση αυτο το μοντέλο..γνώμη σας..και αν μπορώ να την παραγγειλω απο το amazon.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 απο αμερικανικο αμαζον νομιζω οχι. ακομα και αν στη στειλουν θα πληρωσει τελωνειο και πιθανοτατα ακομα και αν στη στειλουν με απλα ελτα παλι θα πρεπει να εκτελενωνιστει. η μηχανη ειναι πολυ καλη σαν σωμα. στο βραδυνο βιντεο υπερτερει νομιζω της 3200. Απο αποψη αισθητηρα και θορυβο ειναι πανω κατω στα ιδια. Εγω δε θα την επαιρνα γιατι δεν εχει viewfinder. Εφοσον ηδη εχεις μια pen στα μ4/3 νομιζω οτι ειναι υπερβολη να επενδυσεις στη 5n. εγω στη θεση σου θα επαιρνα την 3200 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα