magic_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ το ειπες. Ειπες οτι λεω ψεματα. Εσυ που δεν λες ψεματα ποιος εισαι?? Ποιο ειναι το ονομα σου?? Επισης, επειδη ειναι πολυ περιορισμενη η οπτικη σου, περα απο το οτι ειμαι μελος της SEA, δεν πηρα αναμνηστικο χαρτακι, δεν πηγα ταξιδακι, ασπαστηκα τον Βουδισμο, εμεινα 7 χρονια στην Κινα και με προτροπη του ηγουμενου εκει, διδασκω Σαολιν Κουνγκ Φου σε ολα τα μηκη και πλατη της γης. Εσυ τι κανεις?? Πηρες αναμνηστικο χαρτακι απο κανα καταστημα με ειδη δωρων?? Εσυ το ειπες. Ειπες οτι λεω ψεματα. Εσυ που δεν λες ψεματα ποιος εισαι?? Ποιο ειναι το ονομα σου?? Επισης, επειδη ειναι πολυ περιορισμενη η οπτικη σου, περα απο το οτι ειμαι μελος της SEA, δεν πηρα αναμνηστικο χαρτακι, δεν πηγα ταξιδακι, ασπαστηκα τον Βουδισμο, εμεινα 7 χρονια στην Κινα και με προτροπη του ηγουμενου εκει, διδασκω Σαολιν Κουνγκ Φου σε ολα τα μηκη και πλατη της γης. Εσυ τι κανεις?? Πηρες αναμνηστικο χαρτακι απο κανα καταστημα με ειδη δωρων?? Εσυ μου ειπες το ονομα σου για να σου πω το δικο μου?Την SEA ενοουσε πρωτεργατης γιατι ειπε την Ελληνικη ομοσπονδια και οπως σου ειπα κανεις δεν ειναι σαολιν και τους ξερω ολους κανανε αλλα συστηματα τοτε.Καποια δωρακια τα πηρα να σου πω την αληθεια αλλα δεν πηρα κανενα χαρτακι που να λεει ειμαι μοναχος σαολιν αναμνηστικα χαρτακια δινουν παντου στην κινα ακομα και σε ξενοδοχειο και με μια φωτογραφια και κορνιζα ειναι οτι πρεπει θα το εχεις δει και καταλαβαινεις πολυ καλα τι λεω.
linkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορεις να με κρινεις. Μην παρεξηγηθεις αλλα εισαι αρκετα επιπεδα κατω.
Grey Warden Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι 7 το πρωί, δεν έχω κοιμηθεί και βλέπω στο ελληνικό ίντερνετ δύο ανθρώπους να ΄΄τσακώνονται΄΄ για το αν είναι shaolin ή όχι. Ψάχνω να βρω το μπουκάλι που έχω αδειάσει και δεν το βρίσκω. 3
black_rabBiT Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Και τι φάση; Παίζετε καράτε ή κάθεστε μόνο οκλαδόν; 1
nicoc89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Για ποιον αλαζόνα μιλάς φιλε;Ξανα λεω γιατι πραγματα ουσίας δεν λετε.οταν ποσταρει καποιος οτι ειναι σαολιν να μάθει να απαντάει αλλιως λεει ψέματα για να δημιουργεί εντυπώσεις.Δεν βλέπω εγω καμια φασαρία αν το θεωρείς εσυ φασαρία ειναι δικο σου θέμα. φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου φιλε ακου σχόραμε που σε πήρ απ τα μούτρα , ηθελες να με βοηθήσεις και παραξήγησα τις προθέσεις σου , δεν ηξερα φιλε ακου φιλε δεν ηξερα οτι με ειπαν ψέματα , γιαυτό δεν έγινα ποτέ αυτό που προοριζόμουν να γινω ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ να....... βοήθησε με !!!!!!!!!! να γινω ο ΟSHAOLIM!! ΠΛΕΑΖΕΕ!!!1 Ο ΤΣΑΠΑΚΟΥΝΤΟ* ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!!! ! *(Θεος των shaolim για όσους δεν ξέρουν. Τουλάχιστον έτσι λέγετε στο βίντο γκέιμ που έπαιξα)
magic_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μπορεις να με κρινεις. Μην παρεξηγηθεις αλλα εισαι αρκετα επιπεδα κατω. φιλε δεν ηξερα οτι trolaris με τους φιλους σου εδω.Ξανα λεω οτι εσυ εισαι ο περιφιμος μοναχος Σαολιν που δεν ξερεις ουτε καν τι ειναι σαολιν γιατι η απαντηση σου ειναι οτι ασπαστηκες τον βουδισμο και οτι πηγες 7χρονια στην κινα που σημαινει οτι καποιος θα σε ηξερε για αυτο.Καταλαβα εξαρχης οτι λες ψεμματα κρυβοντας το ονομα σου και το ονομα του ιερεα σου οπως αποκαλεισε.Δεν παρεξηγουμε εγω διοτι δεν ποσταρα οτι μοναχος Σαολιν η Σαολιμ για τον φιλο nicoc ;p .Συνεχισε τα παιχνιδια σου και ζησε στον παραμυθενιο σου κοσμο no problem.Οποιος ποσταρει βλακειες δημοσιος θα γινετε και ρεζιλι δημοσιος ειναι πολυ απλα τα πραγματα.
bilakos10 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν χρειαζεται και δεν με ενδιαφερει να σου αποδειξω τιποτα αγαπητε μου φιλε. Το κοσμικο μου ονομα δεν το γραφω στο Ιντερνετ για ευνοητους λογους, δεν ειμαι εδω για να κανω διαφημιση. Δεκαδες ατομα απο το φορουμ που με εχουν γνωρισει απο κοντα ξερουν ποιος ειμαι και τι ειμαι. Οντας κοσμικος αποστολος, αυτοι που με ξερουν, με ξερουν. Δεν ειμαστε και τοσο πολλοι. Ρωτα στην "πιατσα" ποιος ειχε κανει 7 χρονια στην Κινα και θα καταλαβεις ποιος ειμαι. Επισης, σε βρισκω ιδιαιτερα αποτομο και ερειστικο, κατι που δεν συναδει με τις διδαχες του τσαν και της κοινοτητας μας. Ακούς κι εσύ ΖΝ πονηρούτσικο; 1
Johny Q Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα θάψει την ύπαρξη αυτού του thread βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό μου.
NamelessOne Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Άμα είναι να γίνω Σαολίν και να μ' ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και να συγχίζομαι με τον κάθε τρελό στο Ίντερνετ, άσε, κάθομαι και εδώ, δεν χρειάζεται να πάω 23 χρόνια Κίνα. Εσένα που 'ναι η λέσχη σου και ποιος ο δάσκαλος σου ρε; Εσύ πόσα αυτοκίνητα σηκώνεις με τα δάχτυλα ρε, ρε ξες ποιος είμαι εγώ ρε; Τί level Shaolin είσαι; Τσίμπα το Flame Strike στο κεφάλι να μάθεις! Ο Τσαπακούντο να σας έχει καλά και τους 2. Μόνο στο Ινσόμνια.
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Η συζήτηση περι επιπέδου και ποιος είναι κατώτερος ποιου μου θυμίζει τις αγαπημένες μου ταινίες που κοντράρονται μεταξύ τους διάφοροι μοναχοί και πολεμιστές για να δουν ποιος είναι ο καλύτερος ποιος έμαθε τα κόλπα και ποιος θα ανέβει στην ιεραρχία. https://www.youtube.com/watch?v=JJDp4eLcPlI 1
magic_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Η συζήτηση περι επιπέδου και ποιος είναι κατώτερος ποιου μου θυμίζει τις αγαπημένες μου ταινίες που κοντράρονται μεταξύ τους διάφοροι μοναχοί και πολεμιστές για να δουν ποιος είναι ο καλύτερος ποιος έμαθε τα κόλπα και ποιος θα ανέβει στην ιεραρχία. https://www.youtube.com/watch?v=JJDp4eLcPlI Δεν τιθεται θεμα ουτε κατωτεροτητας ουτε ιεραρχιας.
linkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανως. Δεν μπορεις να συγκρινεις εναν Σαολιν (εμενα) με εναν πουθενα (magic). φιλε δεν ηξερα οτι trolaris με τους φιλους σου εδω.Ξανα λεω οτι εσυ εισαι ο περιφιμος μοναχος Σαολιν που δεν ξερεις ουτε καν τι ειναι σαολιν γιατι η απαντηση σου ειναι οτι ασπαστηκες τον βουδισμο και οτι πηγες 7χρονια στην κινα που σημαινει οτι καποιος θα σε ηξερε για αυτο.Καταλαβα εξαρχης οτι λες ψεμματα κρυβοντας το ονομα σου και το ονομα του ιερεα σου οπως αποκαλεισε.Δεν παρεξηγουμε εγω διοτι δεν ποσταρα οτι μοναχος Σαολιν η Σαολιμ για τον φιλο nicoc ;p .Συνεχισε τα παιχνιδια σου και ζησε στον παραμυθενιο σου κοσμο no problem.Οποιος ποσταρει βλακειες δημοσιος θα γινετε και ρεζιλι δημοσιος ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Kαταλαβα, επειδη σε χαλανε αυτα που λεω οπως και τους ομοιους σου, τρολλαρω. Μαλλον εσυ τρολλαρεις.
magic_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανως. Δεν μπορεις να συγκρινεις εναν Σαολιν (εμενα) με εναν πουθενα (magic). Kαταλαβα, επειδη σε χαλανε αυτα που λεω οπως και τους ομοιους σου, τρολλαρω. Μαλλον εσυ τρολλαρεις. Αυτο ειναι απαντηση?Ποσο χρονων εισαι? 5?Δεν θα ασχοληθω αλλο μου φτανει η ανωριμότητα σου επι του θεματος.Επρεπε να το καταλαβω απο την αρχη του θεματος οτι δεν εχεις καμια σχεση με τους Σαολιν αλλα ουτε και με το Σαολιν Kουνγκ φου.Να λες οτι εισαι μελος χωρις να υπαρχεις αυτο παει πολυ φιλε μου.
nicoc89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 χα για!ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ!ΓΔΟΥΠ ! ΦΣΣΤ !ΠΡΑ ΠΡΑ ΠΡΑ!TA TA TA ! !ΤΖΑΠΟΥΝΤΟ ΧΑΓΙΑΤΟΟΟΟΟΟΟ!ΝΤΟΙΝΓΚ ΝΤΟΙΝΓΚ !AINKEN XAIZENKEN!τσσσκ τσσσκ !final roundfight!!!!!! συνεχίστε εγω θα κάνω τα ηχητικά εφέ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις