linkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε Slipknot ασ'το καλυτερα, αφου τα ξερεις κι εσυ καλα. Φανταζομαι θυμασαι την τελευταια μας συζητηση επι του θεματος μαζι με τα αλλα τα παιδια απο την λεσχη. Δυστυχως εχουν δημιουργηθει παμπολες συντεχνιες με μελη και "μελη", Σαολιν και "σαολιν". Ο φιλος magic ειτε μπηκε να κοροιδεψει και να αμφισβητησει ειτε ξερεις.... Πολλοι εχουν προσπαθησει να καπηλευτουν την αναγνωρισιμοτητα και την πολιτισμικη κληρονομια των Σαολιν προς ιδιον οφελος. 2
linkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πρωτεργάτης είπα(αν και ο ίδιος δεν δέχεται αυτόν τον χαρακτηρισμό) θέλοντας να δείξω πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια του όχι συνιδρυτής Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια φιλε υποστηριχτη της ομαδας με τον δικεφαλο αετο ως συμβολο. Το έχετε τερματίσει! Ο βουδισμος δεν τερματιζει φιλε μου. Η πνευματικη ολοκληρωση δεν εχει ταβανι (οπως πολλοι δυστυχως νομιζουν). 2
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε Slipknot ασ'το καλυτερα, αφου τα ξερεις κι εσυ καλα. Φανταζομαι θυμασαι την τελευταια μας συζητηση επι του θεματος μαζι με τα αλλα τα παιδια απο την λεσχη. Δυστυχως εχουν δημιουργηθει παμπολες συντεχνιες με μελη και "μελη", Σαολιν και "σαολιν". Ο φιλος magic ειτε μπηκε να κοροιδεψει και να αμφισβητησει ειτε ξερεις.... Πολλοι εχουν προσπαθησει να καπηλευτουν την αναγνωρισιμοτητα και την πολιτισμικη κληρονομια των Σαολιν προς ιδιον οφελος. Τη θυμάμαι πολύ καλά, εξάλλου αφορμή τότε είχε σταθεί η εμφάνιση κάποιου άλλου σφετεριστή πάλι που δημιούργησε θέματα και είχαμε τρεξίματα. Το μόνο βέβαιο είναι πως η στωικότητα και η διδακτική σου στάση προς τον magic_ αποτελούν το πιο τρανταχτό παράδειγμα ενός πραγματικού shaolin μοναχού και παράλληλα πιστοποιούν τα όσα έγραψες σε προηγούμενες αναρτήσεις. Εγώ ο ίδιος έγινα έξω φρενών διαβάζοντας τα όσα φαιδρά έγραψε.
magic_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εξω φρενών;χαχα.ουτε να κοροϊδεύω μπήκα ουτε τιποτα.Το να κανετε επίθεση δεν μου λεει κατι.διαβασα κάποια πραγματα που εχουν γραφτεί για σαολιν και ρώτησα απο που και ώσπου σαολιν.δεν καταλαβαίνω την ταραχή σας.Μημ διαστρεβλώνεται αυτά που λεω και απαντήσετε σοβαρά.διαβαστε τι ρωτηςα.Ειπα σαολιν απο που και ώσπου,ποιος ειναι ο δάσκαλος σου,ποιος εισαι εσυ που λες οτι εισαι σαολιν. Φιλε Slipknot ασ'το καλυτερα, αφου τα ξερεις κι εσυ καλα. Φανταζομαι θυμασαι την τελευταια μας συζητηση επι του θεματος μαζι με τα αλλα τα παιδια απο την λεσχη. Δυστυχως εχουν δημιουργηθει παμπολες συντεχνιες με μελη και "μελη", Σαολιν και "σαολιν". Ο φιλος magic ειτε μπηκε να κοροιδεψει και να αμφισβητησει ειτε ξερεις.... Πολλοι εχουν προσπαθησει να καπηλευτουν την αναγνωρισιμοτητα και την πολιτισμικη κληρονομια των Σαολιν προς ιδιον οφελος. Δεν καπηλευομαι καμια κληρονομιά των σαολιν για σας μιλάω μην διαστρεβλώνεται αυτά που λεω.Για ποιον κολλητό μου λετε δεν κατάλαβα;εισαι μεσα στο καταστατικό φιλε της ΕΟΣ;Κανενας δεν ειναι σαολιν απο το καταστατικό μονο σχολές ειναι και σχεδόν όλες εχουν περάσει σε αλλα χέρια.
nicoc89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 έπαιζα path of exile και στο κινητό ενα παιχνιδάκι που με αρέσει στο κινητο με τέρατα και συλλογή, , δεν ειδα οτι συζητάτε το θέμα δεν ειναι περεργο που οι πολεμιστές Shaolim μπορούν να κρατηθούν απο το σεξ απο τον πολεμο και ο άλλονας μπαίνει και αρχίζει την φασαρία ? οι shaolim καπνίζουν την πίπα της ειρήνης αντι να μαλώσουν γιαυτό ΗΧΥΣΑ ! ηρεμία ! ειναι λες και μπήκε σε θέμα για τον Χριστιανισμό και μιλάει για δολοφονίες ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑΜΟΥ
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει τέλος η απαλεψιά μου φαίνεται. 1
magic_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 έπαιζα path of exile και στο κινητό ενα παιχνιδάκι που με αρέσει στο κινητο με τέρατα και συλλογή, , δεν ειδα οτι συζητάτε το θέμα δεν ειναι περεργο που οι πολεμιστές Shaolim μπορούν να κρατηθούν απο το σεξ απο τον πολεμο και ο άλλονας μπαίνει και αρχίζει την φασαρία ? οι shaolim καπνίζουν την πίπα της ειρήνης αντι να μαλώσουν γιαυτό ΗΧΥΣΑ ! ηρεμία ! ειναι λες και μπήκε σε θέμα για τον Χριστιανισμό και μιλάει για δολοφονίες ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑΜΟΥ Για ποιον αλαζόνα μιλάς φιλε;Ξανα λεω γιατι πραγματα ουσίας δεν λετε.οταν ποσταρει καποιος οτι ειναι σαολιν να μάθει να απαντάει αλλιως λεει ψέματα για να δημιουργεί εντυπώσεις.Δεν βλέπω εγω καμια φασαρία αν το θεωρείς εσυ φασαρία ειναι δικο σου θέμα.
linkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Εξω φρενών;χαχα.ουτε να κοροϊδεύω μπήκα ουτε τιποτα.Το να κανετε επίθεση δεν μου λεει κατι.διαβασα κάποια πραγματα που εχουν γραφτεί για σαολιν και ρώτησα απο που και ώσπου σαολιν.δεν καταλαβαίνω την ταραχή σας.Μημ διαστρεβλώνεται αυτά που λεω και απαντήσετε σοβαρά.διαβαστε τι ρωτηςα.Ειπα σαολιν απο που και ώσπου,ποιος ειναι ο δάσκαλος σου,ποιος εισαι εσυ που λες οτι εισαι σαολιν. Δεν καπηλευομαι καμια κληρονομιά των σαολιν για σας μιλάω μην διαστρεβλώνεται αυτά που λεω.Για ποιον κολλητό μου λετε δεν κατάλαβα;εισαι μεσα στο καταστατικό φιλε της ΕΟΣ;Κανενας δεν ειναι σαολιν απο το καταστατικό μονο σχολές ειναι και σχεδόν όλες εχουν περάσει σε αλλα χέρια. Φιλε μου ειναι πολυ επιθετικος ο λογος σου και ειναι πολυ ασχημο ολο αυτο. Το insomnia για πολλους ειναι σαν δευτερο σπιτι, μπηκες λοιπον εσυ στο σπιτι μας να ρωτησεις τι?? Και ποιος εισαι ακριβως?? Εισαι ο κ.0ποστ?? Εμενα με ξερουν ολοι εδω μεσα και ξερουν αμα ειμαι Σαολιν ή οχι, εσενα κανεις. Ποια ειναι τα διεπιστευτηρια σου?? Εγω ειχα παει και ειχα διδαξει Κομοτηνη με τους "τρελους" και ηταν γυρω 23 αυτοκολκινητα και σηκωσανε τα χερια. Ποιος αλλος το εχει κανει αυτο?? 1
magic_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τη θυμάμαι πολύ καλά, εξάλλου αφορμή τότε είχε σταθεί η εμφάνιση κάποιου άλλου σφετεριστή πάλι που δημιούργησε θέματα και είχαμε τρεξίματα. Το μόνο βέβαιο είναι πως η στωικότητα και η διδακτική σου στάση προς τον magic_ αποτελούν το πιο τρανταχτό παράδειγμα ενός πραγματικού shaolin μοναχού και παράλληλα πιστοποιούν τα όσα έγραψες σε προηγούμενες αναρτήσεις. Εγώ ο ίδιος έγινα έξω φρενών διαβάζοντας τα όσα φαιδρά έγραψε. ενός πραγματικού shaolin μοναχού που βρισκεται σε forum και ζει σπιτι του στην ελλαδα.χαχαχα Lol.Οποιος πιστευει αυτες τις μπουρδες ειναι αξιος της μοιρας του.Αν ειναι ετσι οι σαολιν εγω ειμαι μοναχος του αγιου ορους και μενω σπιτι μου.Εσεις που πεταγεστε και μιλατε χωρις να γνωριζεται καντε ενα ταξιδι στον Ναο Σαολιν στην κινα διαφορετικα μην μιλατε διοτι ειστε ασχετοι με το θεμα και μπορει να επηρεάζεται κοσμο.Ειναι σαν να μου λες οτι ειμαι κολυμβητης και δεν εχω μπει ποτε στη θαλασσα.Οποιος γραφει οτι ειναι μοναχος σαολιν θα δεχεται και κριτικη.Ειναι forum και διαβαζει κοσμος που θελει να μαθει πληροφοριες και διαβαζει τον καθενα να λεει τα δικα του χωρις αποδειξεις.Δεν με ξερετε δεν σας ξερω.Δεν βλεπω καμια αντιφάση οπως λες.Απο που και ως που Μοναχος Σαολιν? αυτη ηταν απο την αρχη η ερωτηση μου και λετε οτι να ναι εκτος απο να δωσετε απαντηση.Δεν εβρισα κανεναν δεν τσακωθηκα με κανεναν κανω απλα συζητηση.
linkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 ενός πραγματικού shaolin μοναχού που βρισκεται σε forum και ζει σπιτι του στην ελλαδα.χαχαχα Lol.Οποιος πιστευει αυτες τις μπουρδες ειναι αξιος της μοιρας του.Αν ειναι ετσι οι σαολιν εγω ειμαι μοναχος του αγιου ορους και μενω σπιτι μου.Εσεις που πεταγεστε και μιλατε χωρις να γνωριζεται καντε ενα ταξιδι στον Ναο Σαολιν στην κινα διαφορετικα μην μιλατε διοτι ειστε ασχετοι με το θεμα και μπορει να επηρεάζεται κοσμο.Ειναι σαν να μου λες οτι ειμαι κολυμβητης και δεν εχω μπει ποτε στη θαλασσα.Οποιος γραφει οτι ειναι μοναχος σαολιν θα δεχεται και κριτικη.Ειναι forum και διαβαζει κοσμος που θελει να μαθει πληροφοριες και διαβαζει τον καθενα να λεει τα δικα του χωρις αποδειξεις.Δεν με ξερετε δεν σας ξερω.Δεν βλεπω καμια αντιφάση οπως λες.Απο που και ως που Μοναχος Σαολιν? αυτη ηταν απο την αρχη η ερωτηση μου και λετε οτι να ναι εκτος απο να δωσετε απαντηση.Δεν εβρισα κανεναν δεν τσακωθηκα με κανεναν κανω απλα συζητηση. Δεν μας ξερετε και δεν σας ξερουμε αλλα ολους ασχετους μας βγαλατε. Εσεις ποιος ειστε?? Ποια ειναι η επαφη σας με τον χωρο?? Και πως ξερω οτι ειστε αυτος που θα πειτε οτι ειστε?? Επισης, που ειναι η λεσχη βρε??
magic_ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μας ξερετε και δεν σας ξερουμε αλλα ολους ασχετους μας βγαλατε. Εσεις ποιος ειστε?? Ποια ειναι η επαφη σας με τον χωρο?? Και πως ξερω οτι ειστε αυτος που θα πειτε οτι ειστε?? Επισης, που ειναι η λεσχη βρε?? Με την ιδια λογικη μπορει να πω και εγω το ιδιο.Η επαφη με τον χωρο δεν ειναι να διαδίδω οτι ειμαι μοναχος σαολιν.Εσυ το εκανες και εγω ρωτησα ποιος εισαι η ποιος ειναι ο δασκαλος σου επειδη δεν θελεις να πεις το ονομα σου.Ειπωθηκαν καποια πραγματα και για την ΕΟΣ που κανενας δεν ειναι σαολιν.ΕΙναι wushu ακομα και wing chun στην ιδρυση αλλα ο κοσμος αυτα δεν τα ξερει.Ολα για το εμποριο. Με την ιδια λογικη μπορει να πω και εγω το ιδιο.Η επαφη με τον χωρο δεν ειναι να διαδίδω οτι ειμαι μοναχος σαολιν.Εσυ το εκανες και εγω ρωτησα ποιος εισαι η ποιος ειναι ο δασκαλος σου επειδη δεν θελεις να πεις το ονομα σου.Ειπωθηκαν καποια πραγματα και για την ΕΟΣ που κανενας δεν ειναι σαολιν.ΕΙναι wushu ακομα και wing chun στην ιδρυση αλλα ο κοσμος αυτα δεν τα ξερει.Ολα για το εμποριο. Ασχετο ειπα επι του θεματος οποιον δεν εχει παει στην κινα.Οσοι εχουν παει ξερουν.
linkin Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Με την ιδια λογικη μπορει να πω και εγω το ιδιο.Η επαφη με τον χωρο δεν ειναι να διαδίδω οτι ειμαι μοναχος σαολιν.Εσυ το εκανες και εγω ρωτησα ποιος εισαι η ποιος ειναι ο δασκαλος σου επειδη δεν θελεις να πεις το ονομα σου.Ειπωθηκαν καποια πραγματα και για την ΕΟΣ που κανενας δεν ειναι σαολιν.ΕΙναι wushu ακομα και wing chun στην ιδρυση αλλα ο κοσμος αυτα δεν τα ξερει.Ολα για το εμποριο. Ασχετο ειπα επι του θεματος οποιον δεν εχει παει στην κινα.Οσοι εχουν παει ξερουν. Εσυ το ειπες. Ειπες οτι λεω ψεματα. Εσυ που δεν λες ψεματα ποιος εισαι?? Ποιο ειναι το ονομα σου?? Επισης, επειδη ειναι πολυ περιορισμενη η οπτικη σου, περα απο το οτι ειμαι μελος της SEA, δεν πηρα αναμνηστικο χαρτακι, δεν πηγα ταξιδακι, ασπαστηκα τον Βουδισμο, εμεινα 7 χρονια στην Κινα και με προτροπη του ηγουμενου εκει, διδασκω Σαολιν Κουνγκ Φου σε ολα τα μηκη και πλατη της γης. Εσυ τι κανεις?? Πηρες αναμνηστικο χαρτακι απο κανα καταστημα με ειδη δωρων??
Προτεινόμενες αναρτήσεις