Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή είμαι λάτρης κινέζικων ταινιών με,kung fu μοναχούς shaolin πολεμικές τέχνες κτλ.

Πρώτον ξεκαθάρισε αν θές απλά να επισκευτείς ένα τέτοιο μοναστήρι για να δείς πως είναι και να παρακολουθήσεις τον τρόπο εκπαίδευσής τους ή αν θές να γίνεις μοναχός εκεί. Το πρώτο σίγουρα υπάρχει για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αλλά το βλέπω πολύ χλωμό τουλάχιστον με βάση τις παραδοσιακές δοκιμασίες που πρέπει να περάσουν όλοι οι εκπαιδευόμενοι εκεί. Πρέπει να γνωρίζεις kung fu και κάποια βασικά πράγματα περί βουδισμού για να μην πώ και σχεδόν τα πάντα από βουδισμό.

Επειδή είχα παρακολουθήσει μια εκπομπή με έναν έλληνα που είχε πάει και είχε εκπαιδευτεί σε τέτοιο μοναστήρι, νομίζω πως υπάρχει ένας τρόπος εφόσον γνωρίζεις kung fu να συμμετάσχεις στην εκπαίδευση μαζί με μοναχούς shaolin για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά όχι μόνιμα.

Το βασικό είναι να ψάξεις πως γίνεται να πας σε ένα τέτοιο μοναστήρι και να ρωτήσεις συγκεκριμένα τι διαδικασίες / κώδικες υπάρχουν για να κάνεις το οτιδήποτε στο μοναστήρι.

Δημοσ.

Εχτες παντως στο υψος του μετρο της ανθουπολης, κατα τις 2 τα ξημερωματα, ειδα με φιλους εξω απο σουβλατζιδικο 5-6 σαολιν με τον δασκαλο τους.. οι οποιοι μπηκαν ολοι μαζι σε ενα αμαξι κ εφυγαν μετεπειτα..
ΤΕΤΟΙΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΧΡΟΝΙΑ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εχτες παντως στο υψος του μετρο της ανθουπολης, κατα τις 2 τα ξημερωματα, ειδα με φιλους εξω απο σουβλατζιδικο 5-6 σαολιν με τον δασκαλο τους.. οι οποιοι μπηκαν ολοι μαζι σε ενα αμαξι κ εφυγαν μετεπειτα..

ΤΕΤΟΙΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΡΙΞΩ ΧΡΟΝΙΑ!!!

με ψάχνουν :ph34r:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

To να εισαι μοναχος σαολιν φιλε μου δεν απαιτει μονο πολεμικα τεχνασματα. Δεν ειναι τροπος μαχης, ειναι τροπος ζωης, τροπος επικοινωνιας.

ps: Αυτα τα λεω απο εμπειρια. Eδω και 7 χρονια, ανοικω κι εγω σε αυτη την κλειστη κοινοτητα, ειμαι Σαολιν.

Lol.Σε πια κλειστη κοινοτητα εισαι φιλε μου?Ποιος ειναι ο δασκαλος σου?Αντι να απαντας με μυστικοπάθεια επειδη σου ειπε καποιος αλλος και δεν ξερεις ουτε εσυ ο ιδιος τι ειναι σαολιν λες οτι εισαι και σαολιν?Σταματηστε την προπαγανδα και την καραμελα διοτι στα  forum διαβαζουν ατομα που δεν εχουν ιδεα.Ποιο ειναι το κοσμικο σου ονομα φιλε μιας εισαι και ελληνας σαολιν?

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται και δεν με ενδιαφερει να σου αποδειξω τιποτα αγαπητε μου φιλε. Το κοσμικο μου ονομα δεν το γραφω στο Ιντερνετ για ευνοητους λογους, δεν ειμαι εδω για να κανω διαφημιση. Δεκαδες ατομα απο το φορουμ που με εχουν γνωρισει απο κοντα ξερουν ποιος ειμαι και τι ειμαι. Οντας κοσμικος αποστολος, αυτοι που με ξερουν, με ξερουν. Δεν ειμαστε και τοσο πολλοι.

Ρωτα στην "πιατσα" ποιος ειχε κανει 7 χρονια στην Κινα και θα καταλαβεις ποιος ειμαι.

Επισης, σε βρισκω ιδιαιτερα αποτομο και ερειστικο, κατι που δεν συναδει με τις διδαχες του τσαν και της κοινοτητας μας.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται και δεν με ενδιαφερει να σου αποδειξω τιποτα αγαπητε μου φιλε. Το κοσμικο μου ονομα δεν το γραφω στο Ιντερνετ για ευνοητους λογους, δεν ειμαι εδω για να κανω διαφημιση. Δεκαδες ατομα απο το φορουμ που με εχουν γνωρισει απο κοντα ξερουν ποιος ειμαι και τι ειμαι. Οντας κοσμικος αποστολος, αυτοι που με ξερουν, με ξερουν. Δεν ειμαστε και τοσο πολλοι.

Ρωτα στην "πιατσα" ποιος ειχε κανει 7 χρονια στην Κινα και θα καταλαβεις ποιος ειμαι.

Επισης, σε βρισκω ιδιαιτερα αποτομο και ερειστικο, κατι που δεν συναδει με τις διδαχες του τσαν και της κοινοτητας μας.

Γουινγκ Τσαν;

• Like 2
Δημοσ.

Αγαπητε φίλε 

Απο την στιγμη που καποιος γραφει δημοσια μπορει να δεχτει και κριτικη.Η διδασκαλια του τσαν δεν λεει πουθενα για υπερηφανια και μυστικοπαθεια της γνωσης.Δεν σου ειπα να κανεις καμια διαφημιση σε ρωτησα πολυ απλα ποιος εισαι που λες οτι εισαι και σαολιν δημοσια.Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και να πιστευει κιολας.Αλλα απο που και σπου σαολιν?Σε εναν που δεν ξερει μπορει να τα λες και να πιανουν.Πιστεψε με ειστε πολλοι αυτοι που λετε οτι ειστε σαολιν στην Ελλαδα οχι λιγοι.Καποιος που δεν εχει παει στον Ναο Σαολιν μπορει και να σας πιστεψει.

Γουινγκ Τσαν;

Μπορει Γουινγκ Τσαν να εχει κανει και να λεει οτι ειναι σαολιν.

Δημοσ.

Φίλε magic_ ο linkin είναι από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της ελληνικής ομοσπονδίας Σαολίν, δεν είναι κανένας τυχαίος

• Like 3
Δημοσ.

Αγαπητε φίλε 

Απο την στιγμη που καποιος γραφει δημοσια μπορει να δεχτει και κριτικη.Η διδασκαλια του τσαν δεν λεει πουθενα για υπερηφανια και μυστικοπαθεια της γνωσης.Δεν σου ειπα να κανεις καμια διαφημιση σε ρωτησα πολυ απλα ποιος εισαι που λες οτι εισαι και σαολιν δημοσια.Ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει και να πιστευει κιολας.Αλλα απο που και σπου σαολιν?Σε εναν που δεν ξερει μπορει να τα λες και να πιανουν.Πιστεψε με ειστε πολλοι αυτοι που λετε οτι ειστε σαολιν στην Ελλαδα οχι λιγοι.Καποιος που δεν εχει παει στον Ναο Σαολιν μπορει και να σας πιστεψει.

Μπορει Γουινγκ Τσαν να εχει κανει και να λεει οτι ειναι σαολιν.

Eχεις μπερδεψει 2 πολυ διαφορετικες εννοιες, την μυστικοπαθεια με την ανωνυμια. Μου ζητας να ποσταρω το ονομα μου στο μεγαλυτερο ελληνικο φορουμ και με κατηγορεις ως μυστικοπαθη επειδη δεν το κανω. Αφηνεις υπονοιες, με αποκαλεις ψευτη και θιγεις την αξιοπρεπεια μου με αυτο που κανεις.

Ο ιερεας, οι μοναχοι, οι φιλοι μου, οι πραγματικοι συναδελφοι μου και οι μαθητες μου ξερουν ποιος ειμαι και τι πρεσβευω. Τα 7 χρονια που εχω περασει στην Κινα μιλανε απο μονα τους. Το εκανα για μενα. Οσοι ασχολουνται με τον χωρο με ξερουν. Τωρα για τους υπολοιπους, ας παρουν κανα διπλωμα απο τον "αδερφο" τους, να ανοιξουν καμια σχολη να βγαλουν κανα χαρτζιλικι....

Φίλε magic_ ο linkin είναι από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της ελληνικής ομοσπονδίας Σαολίν, δεν είναι κανένας τυχαίος

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα καλα σου λογια αν και νομιζω πως εισαι υπερβολικος. Πρωτεργατης ποτε, για δικους μου προσωπικους λογους, ωστοσο παντα ημουν διπλα. Τα παιδια εκει ξεκινησαν μια σοβαρη προσπαθεια, καποια στιγμη καποιοι εχασαν τον δρομο αλλα τωρα τελευταια εχω ακουσει οτι τα πραγματα καλυτερευουν σιγα σιγα..

• Like 2
Δημοσ.

Eχεις μπερδεψει 2 πολυ διαφορετικες εννοιες, την μυστικοπαθεια με την ανωνυμια. Μου ζητας να ποσταρω το ονομα μου στο μεγαλυτερο ελληνικο φορουμ και με κατηγορεις ως μυστικοπαθη επειδη δεν το κανω. Αφηνεις υπονοιες, με αποκαλεις ψευτη και θιγεις την αξιοπρεπεια μου με αυτο που κανεις.

Ο ιερεας, οι μοναχοι, οι φιλοι μου, οι πραγματικοι συναδελφοι μου και οι μαθητες μου ξερουν ποιος ειμαι και τι πρεσβευω. Τα 7 χρονια που εχω περασει στην Κινα μιλανε απο μονα τους. Το εκανα για μενα. Οσοι ασχολουνται με τον χωρο με ξερουν. Τωρα για τους υπολοιπους, ας παρουν κανα διπλωμα απο τον "αδερφο" τους, να ανοιξουν καμια σχολη να βγαλουν κανα χαρτζιλικι....

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα καλα σου λογια αν και νομιζω πως εισαι υπερβολικος. Πρωτεργατης ποτε, για δικους μου προσωπικους λογους, ωστοσο παντα ημουν διπλα. Τα παιδια εκει ξεκινησαν μια σοβαρη προσπαθεια, καποια στιγμη καποιοι εχασαν τον δρομο αλλα τωρα τελευταια εχω ακουσει οτι τα πραγματα καλυτερευουν σιγα σιγα..

Ψευτη δεν σε αποκαλεσα μιλησα γενικως οτι το θεμα στην Ελλαδα με τους σαολιν παρα παει και πολλοι δεν ξερουν τα βασικα αφου εισαι στον χωρο καταλαβαινεις πολυ καλα τι λεω.Γνωριζω τους ιδρυτες και τα σωματεια τις ιδρυσης της ΕΟΣ.

Ψευτη δεν σε αποκαλεσα μιλησα γενικως οτι το θεμα στην Ελλαδα με τους σαολιν παρα παει και πολλοι δεν ξερουν τα βασικα αφου εισαι στον χωρο καταλαβαινεις πολυ καλα τι λεω.Γνωριζω τους ιδρυτες και τα σωματεια τις ιδρυσης της ΕΟΣ.

Δεν θελω να ποσταρω το καταστατικο για να στο αποδειξω αλλα αν χρειαστει μπορω και να το κανω.

Δεν θελω να ποσταρω το καταστατικο για να στο αποδειξω αλλα αν χρειαστει μπορω και να το κανω.

Και κανενας δεν ειναι σαολιν.

Δημοσ.

Κανενας δεν ειναι σαολιν απο τους ιδρυτες φιλε Pa0ki.

Δημοσ.

Εσύ magic_ τι ακριβώς παριστάνεις για να 'χουμε καλό ρώτημα; Το να είσαι μοναχός shaolin είναι ολόκληρο θέμα φιλοσοφίας και στάσης ζωής και μιλάς με έναν εκπρόσωπο της που φρόντισε να παραθέσει κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες από την αρχή του θέματος, δεν τσακώνεσαι εδώ πέρα με τον κολλητό σου γιατί δε σε κέρασε κοτόπουλο. Σύνελθε σε παρακαλώ πολύ και μίλα σοβαρά. Γελοιοποίησε διαρκώς απ' την αρχή της συζήτησης, κάνεις quote τον εαυτό σου, πέφτεις σε αντιφάσεις συνέχεια, λες βλακείες και επεξεργάζεσαι μια υπόθεση πνευματική λες και είναι ένα ζήτημα οπαδικό, το οποίο αφορά εσένα και τον πρώην κολλητό σου που τσακωθήκατε.

Δημοσ.

Κανενας δεν ειναι σαολιν απο τους ιδρυτες φιλε Pa0ki.

Πρωτεργάτης είπα(αν και ο ίδιος δεν δέχεται αυτόν τον χαρακτηρισμό) θέλοντας να δείξω πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια του όχι συνιδρυτής

:)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...