uric Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλησπερα Εχω το acer aspire 5750g και το chipset του ειναι το : Intel HM65 Μπηκα να δω αν υποστηριζει sata 3 και λεει οτι εχει 6 ports απο τα οποια τα 2 υποστηριζουν sata 3. Πως γινεται να εχει 6 ports..? για laptop μιλαμε. Θελω να ξερω τελοσπαντων αν μπορει να υποστηριξει sata 3.
giokou Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Απ' ότι διάβασα, ναι. Δε θα έχεις θέμα. googlaρε το εξής: acer aspire 5750g motherboard sata 3 support
coolerman Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Καλησπερα Εχω το acer aspire 5750g και το chipset του ειναι το : Intel HM65 Μπηκα να δω αν υποστηριζει sata 3 και λεει οτι εχει 6 ports απο τα οποια τα 2 υποστηριζουν sata 3. Πως γινεται να εχει 6 ports..? για laptop μιλαμε. Θελω να ξερω τελοσπαντων αν μπορει να υποστηριξει sata 3. σύμφωνα με αυτό διαθέτει(με το χαρακτηριστικό μπλέ χρώμα στην θύρα)
giokou Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 σύμφωνα με αυτό διαθέτει(με το χαρακτηριστικό μπλέ χρώμα στην θύρα) Χριστιανέ μου (μέρες που 'ναι), για υποστήριξη sata 3 μιλάμε και όχι για usb 3.0!!! Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω, γιατί δε διαβάζετε και τα προηγούμενα posts!
coolerman Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Χριστιανέ μου (μέρες που 'ναι), για υποστήριξη sata 3 μιλάμε και όχι για usb 3.0!!! χαχαχαχαχα..μπερδεύτηκα με το usb3.. γράψε λάθος! Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω, γιατί δε διαβάζετε και τα προηγούμενα posts! και εσύ μετά τι δουλειά θα κάνεις;; να μας διορθώνεις για τα λάθη μας!δεν έγινε τπτ γράψε λάθος :-D 1
uric Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Απ' ότι διάβασα, ναι. Δε θα έχεις θέμα. googlaρε το εξής: acer aspire 5750g motherboard sata 3 support σιγουρα? το googlara δεν βρηκα κατι....
giokou Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 σιγουρα? το googlara δεν βρηκα κατι.... http://www.tomshardware.co.uk/forum/71573-35-what-fastest-hard-drive-install-acer-aspire-5750g
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα