Προς το περιεχόμενο

Lionheart

Guerriero4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Official US Lionheart Demo Now Available!

Epitelous bgike to demo, to perimena arketo kairo kai exw megales prosdokies apo auto to RPG.

Basizetai sti *SPECIAL* mixani tou Fallout/ fallout 2.

To mono pou me kanei na amfibalw einai oti to paixnidi den to ftiaxnei i

Black isle( Fallout 1 and 2, the Baldur's Gate series)

pou mono to proothei alla i Reflexive Entertainment pou ws twra exei na

mas deiksei mono ena 'star trek away team' pou den itan kai toso kalo.

( asxeto alla pws ta katafera pali kai egrapsa protasi 4 seires :S)

-- An exei kapoios grigori sundesi kai mporei na to katebasei kai na to grapsei se cd as steilei pm gia antallagoula :) ( den zitaw polla e?? :P )

Perissoteres plirofories edw:

http://lionheart.blackisle.com/

Download Demo edw:

http://www.fileplanet.com/files/120000/128335.shtml

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Bgike to paixnidi, 2 cd einai

To kako einia oti apo proti matia to paixnidi einai poli kakoftiagmeno me apeira Bugs!!!!!!!

Eidika to bug pou se petaei sto desktop einai to xeirotero, den se afinei na proxoriseis.

Twra perimenw to patch, elpizw na to bgaloun grigora, giati opos einai twra, to paixnidi den paizetai :(

Δημοσ.

Afou einai Fallout Clone me poio les na moiazei to gameplay :P

Multiplayer exei, alla ap'oti diabasa sto forum, ekei ki'an exei bug :(

Telika ekane megali m@lakia i Black Isle pou empisteftike tin reflexive.

Krima giati eixa porothei stin arxi, alla akoma den exoun pei imerominia gia to patch( pou den leei an tha exei to 'companion bug' fix)

:(

Δημοσ.

An exairesoume oti exei ta apeira bugs, sthn arxh arxh leei agria. Dystyxws apo ena shmeio kai pera katantaei sketo hack/slash :( (pio poly ki apo diablo akoma...alla sto diablo re paidaki mou, h esfazes, h pethaines, den kathosouna na varas kai na trexeis kana 10lepto gia na sfaxeis enan extro...)

Δημοσ.

Pantos bgike lisi gia to 'companion bug'. Kapoios exei bgalei ena programataki pou kanei ti douleia.

To link einai edw:

http://www.zyxil.net/lionheart/

Kai kati allo, min basizeste sta quicksave, se pollous exoun ginei corrupt.

To kalutero eina igia opoion arxizei neo paixnidi na kanei disable to autosave( toulaxiston mexri na bgei to patch).

Egw pantos twra pou kseperasa epitelous ta crashes kai ta corrupted saved games, proxoraw.. mexri to epomeno bug :P

Δημοσ.

Diladi re paidia (epeidi mono to Fallout1 eixa dei) pezeis prwta esi kai meta o antipalos?Diablizei i oxi? Save sto multiplayer exei? Exw sto spiti 2pc kai me ton sigatiko mou to eixame liwsei to Diablo2 apo ekei kai pera den exw vrei kanena game se auto to styl.Ola eixan ena prob. px to Dungeon Siege pou eferne pio poli apo ola ta alla den eixe kapoiou tipou save.Diladi kratouse ton xaraktira sou me ta skill kai ta opla alla pali apo tin arxi. Meta Neverwinter Nights poli bla-bla kai argo. Xserete kapoio game pou na Diablo-izei? Na min xreiazete na milaw 50wres me sofous kai Filosofous me palious polemistes ktl... kai kyriws na exei Multiplayer kai Save !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...