La_MoRt Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Το θέμα όπως φαίνεται και στον τίτλο έχει να κάνει με το μάζεμα των καλωδίων στο συγκεκριμένο κουτί. Δεν έχω τροφοδοτικό με αποσπόμενα καλώδια με αποτέλεσμα να μην έχω την πολυτέλεια να μην είναι τα καλώδια μέσα στη μέση. Περισσότερο άνοιξα το θέμα μήπως κάποιος έχει ίδιο κουτί και μου δώσει καμιά ιδέα για να τα μαζέψω σωστά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή Ανάσταση να έχουμε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μια καλή λύση σε μαύρα κλιπς είναι αυτή και εδώ σε γκρι Από Αγγλία 50άδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 http://www.elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=124_132&products_id=2930&zenid=e879e1b7c45bdb11e17333fc0add38a9 υπαρχοθν σε δαιφορα μεγεθη αναλογοσ τι δεματικο θελεις.εγω ετσι τα εχω μαζεψει στο καπακι που ειναι πισω απο την μητρικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouklakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 και εδω απο Ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα