nikos66 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Παρακαλω,δεν κανει τιποτα! Μεγια Νικο και καλοδουλευτος. P.S. Αν δεν βιαζεσαι θα πεταχτω το μεσημερι να τον παρω τον δικο μου καθως μου ηρθε μηνυμα πως ειναι ετοιμος για να τον παραλαβω και να σου πω τις εντυπωσεις μου. Α, εξαιρετικό timing, βλέπω! Να σαι καλά, φίλε!
nfsmw_gr Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Α, εξαιρετικό timing, βλέπω! Να σαι καλά, φίλε! Τον τσιμπησα τελικα! Ωραιος ειναι, μ'αρεσει πολυ το software που εχει παρεα.Παρα πολυ βοηθητικο! Αλλα κανε ενα format να εχεις φρεσκα windows γιατι εκει θα δεις φουλ επιδοσεις, οχι με το cloning. Παρτον, αξιζει.
nikos66 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Ναι, θα κάνω φορμάτ. Ελεγα να το αποφύγω αρχικά, αλλά αφού θα γίνει η δουλειά, να γίνει ολοκληρωμένα. Και κάπου διάβασα κι εγώ όντως καλά λόγια για το software. Θενκς, φίλε! Καλοδούλευτος!
nfsmw_gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ευχαριστω να'σαι καλα! Boot time 21 sec με Windows 7 + εφαρμογες.Couldn't be happier. xD
nikos66 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Σε Sata 3 τον έχεις, ε; Γιατί εμένα η μητρική μου έχει μόνο Sata 2. Τον παράγγειλα πάντως κι εγώ.
basilis5 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ο kingston hyper x 3k 240 gb στις 130 λιρες και ο samsung 840 pro 250gb στις 160 λιρες.,, διαφορα ~35€ δλδ αξιζει η αγορα του 1ου δεδομενης της διαφορας τιμης;
moonspell21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ο kingston hyper x 3k ειναι πολυ κατωτερος απο τον 840 pro? Toν βλεπω σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη γιαυτο ρωταω (για τα 120gb εννοω)
anvasila Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Έχω δοκιμάσει τους OCZ 120GB agility3(τον έχω στο δικό μου pc σε ΣΑΤΑ2 όμως) kai ton Vertex3(στο pc της δουλειάς). Οι επιδόσεις και των δύο είναι εκπληκτικές ακόμα και σε sata2 που έχω τον agility το σύστημα αναβαθμίστικε ολοσχερώς Φυσικά και είναι προτιμότερο όταν βάζεις ssd να κάνεις μία νέα εγκατάσταση των windows και είναι προτιμότερα να βάλει από win7 και πάνω(θα έβαζα και τα vista, αλλά σβήστα...).Ο λόγος που θέλει νέα εγκατάσταση είναι για να περαστούν κάποιες ρυθμίσεις που βελτιώνουν το χρόνο ζωής του ssd(δεν στα κάνει όλα, αλλά τα περισσότερα σε μία νέα εγκατάσταση είναι προσαρμοσμένα πάνω στον ssd). Για παράδειγμα σε μία νέα εγκατάσταση δε χρειάζεται να μπεις και να απενεργοποιήσεις την ανασυγκρότιση δίσκου στον ssd(πράγμα το οποίο δε χρειάζεται ένας ssd και η διαδικασία το μόνο που θα κάνει είναι να τον καταπονήσει). Βέβαια θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το indexing στον ssd, to prefetch kai superfetch, και τέλος καλό θα ήταν να απενεργοποιηθεί και το system restore των windows. Όσον αφορά τους δύο παραπάνω, θα πρότεινα ανεπιφύλακτα τον Vertex3. Ταχύτητος, χωρίς προβλήματα σε επιδόσεις ακόμα και όταν τα δεδομένα ξεπερνάνε το 70% της χωρητικότητας του δίσκου(κλασικό πρόβλημα σε πολλούς ssd). Αξίζει το κάτι παραπάνω, αφού ssd δεν αγοράζεις κάθε μέρα, οπότε πρέπει να το δεις σαν επένδυση. Και τέλος, φυσικά δε κοιτάς ΠΟΤΕ για SSD κάτω από τα 120GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα