kordoni Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Προσπαθω να φτιαξω μια contact form με php. Αν και μοιαζει πολυ απλο, μου πεταει συνέχεια λαθος (το μηνημα Failure). Το site ειναι στημενο στο pc μου, οχι δημοσιευμενο στο ιντερνετ. Αλλα δινω το πραγματικο μου mail και οταν τεσταρω ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ. Τι γινεται; Οριστε ο κωδικας φορμα <?php include_once('header.php'); header('Content-Type: text/html; charset=UTF8'); ?> <h3>Επικοινωνία</h3> <body> <form action="contactsend.php" method="post" enctype="plain/text"> Ονοματεπώνυμο:<br> <input name="name" type="text" placeholder="ονοματεπώνυμο" required ><br> Το e-mail σας:<br> <input name="mail" type="text" placeholder="e-mail" required><br> Τα σχόλια σας:<br> <input name="comment" type="textarea" rows="24" cols="50" placeholder="σχόλια" required ><br><br> <input type="reset" value="Καθαρισμός"> <input type="submit" name="submit" id="post" value="Αποστολή" class="formButton" /> </form> και το αρχειο contactsend $ToEmail = '[email protected]'; $EmailSubject = 'Site contact form'; $mailheader = "From: ".$_POST["mail"]."\r\n"; $mailheader .= "Reply-To: ".$_POST["mail"]."\r\n"; $mailheader .= "Content-type: text/html; charset=UTF8\r\n"; $MESSAGE_BODY = "Name: ".$_POST["name"].""; $MESSAGE_BODY .= "Email: ".$_POST["mail"].""; $MESSAGE_BODY .= "Comment: ".$_POST["comment"].""; mail($ToEmail, $EmailSubject, $MESSAGE_BODY, $mailheader) or die ("Failure"); Βγαζει συνεχεια failure.... Thanks
theodoros8 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 για κοιτα λιγο αυτο http://stackoverflow.com/questions/4633227/why-mail-fails-in-php και ειδικα στην παραγραφο που λεει για το SMTP authentication. Πιστευω αυτο ειναι.
theodoros8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ενα οκ/thank you/δουλεψε/δε δουλεψε δεν βλαπτει.....
kordoni Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλα κανεις και μου τα χωνεις. Απολογουμαι δημοσια. Απλα, το πραμα άλλαξε, οι απαιτησεις δυσκολεψαν και εγινε πιο περιπλοκο, γι αυτο δεν απαντησα. Δημιουργησα νεο θεμα "προβλημα με smtp του Pear" μολις τωρα. Γι αυτο χαθηκα και δεν απαντησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα