Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρε ενας ξαδερφος ενα φοκους και θελω να του κανω δωρο κατι φωτα xenon(ασπρα) που ακουσα οτι ηθελε!!αλλα επειδη ειμαι ασχετος μπορειτε να με κατατοπισετε απο που να τα παρω και κυριως ποια να παρω;

Δημοσ.

Αν δεν μπορεις να τα βαλεις μονο σου (εγω δεν μπορω) τοτε θα πας σε καταστημα. Ξεκινανε απο 50 ευρω αλλα καλυτερα να βαλει καποια πιο ποιοτικα με 80-90 ευρω και οχι πανω απο 6000Κ γιατι θα μπλεδιζει το φως. Εγω εχω φιλο που ειχε μαγαζι και οτι θελω τον φωναζω και το κανω πιο οικονομικα.

Πριν ενα μηνα εβαλα στο ΤΤ της κορης μου του 2003

Δημοσ.

Απλα ελεγα να του τα παρω(κανα 50αρικο λεω να διαθεσω αντε 70) και μετα ειτε να τα βαλει εκεινος ειτε να παει να τ τα φτιαξουν γτ εχει γνωστους!απλα θελω κανα λινκ γτ δν εχω ιδεα!

Δημοσ.

Για σου Γιάννη,έχω μια απορία,σου κάνανε όλοι tim μετατροπή σε ξένων?(ballast,πλυστικά,σένσορες)
η έβαλες μονο τις λάμπες?το φανάρι τις κόρη σου είχε το ballast?(προβολέα)η κουμπώσανε απλά την xenon lamp και τα ballast?

με την τροχαία δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Για σου Γιάννη,έχω μια απορία,σου κάνανε όλοι tim μετατροπή σε ξένων?(ballast,πλυστικά,σένσορες)

η έβαλες μονο τις λάμπες?το φανάρι τις κόρη σου είχε το ballast?(προβολέα)η κουμπώσανε απλά την xenon lamp και τα ballast?

με την τροχαία δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Μονο λαμπες αλλαξαν...Δεν εχω ακουσει ποτε για προβλημα με Τροχαια ...

Δημοσ.

τι μάρκα ήταν τα Xenon που πέρασες στην κόρη σου γιάννη?μου φαίνεται περίεργο ότι δεν έβαλε προβολής και μονο τις λάμπες.δεν τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς τα φώτα?

Δημοσ.

τι μάρκα ήταν τα Xenon που πέρασες στην κόρη σου γιάννη?μου φαίνεται περίεργο ότι δεν έβαλε προβολής και μονο τις λάμπες.δεν τυφλώνουν τους άλλους οδηγούς τα φώτα?

Δυστυχως δεν θυμαμαι....Παντως δεν θαμπωνουν με τιποτα τους απεναντι...

Δημοσ.

προτζεκτορες λεγονται κι αν θυμαμαι καλα το ΤΤ πρεπει να εχει ετσι κι αλλιως προτζεκτορες στα φαναρια του κι οχι απλα φαναρια με καθρεφτες. στα δευτερα τυφλωνεις αμα βαλεις ξενον, στα πρωτα οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...