KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 cat /etc/debian_version τα άλλα τα wheezy που είχες στο sources μπορείς να τα βγάλεις δε χρειάζονται μου εβγαλε οτι εχω την 7.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 lsb_release -a αυτό τι λέει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 No LSB modules are available. Distributor ID: Debian Description: Debian GNU/Linux 7.0 (wheezy) Release: 7.0 Codename: wheezy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 άρα είσαι stable ακόμα μήπως δεν έχεις κάνει upgrade από όταν άλλαξαν τα κόλπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 μην με παρεξηγεις αλλα δεν ειμαι πολυ καιρο σε debian και ακομα μαθαινω οχι δεν εκανα τιποτα...upgrade κανω sudo apt-get upgrade ετσι sudo apt-get dist upgrade η ετσι? αξιζει να παω τωρα σε testing η καλυτερα οπως ειμαι σε stable μιας και ειναι φρεσκια ακομα η stable σε συγκριση με την squeeze? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ετσι apt-get updateγια να ενημερωθουν οι λιστες του apt και μετα apt-get upgradeγια να αναβαθμησει οτι πακετο μπορει, χωις να βαλει ή να βγαλει καποιο αλλο και apt-get dist-upgradeγια να αναβαθμησει οτι θελει, ακομα και αν χρειαστει να βαλει ή να βγαλει κατι. ΠΟΛΛΗ προσοχη αν θελει να βγαλει κατι. Πχ σε καποιο update προσφατα χρειαστηκε να βγαλει το less (εφαρμογη για να βλεπεις τα περιεχομενα των man pages), οποτε δεν μπορουσα να δω κατι με man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 τώρα είσαι στα ίδια επίπεδα, σε λίγο καιρό όμως θα είσαι ακόμα με τα ίδια πακέτα γενικά το testing δε θέλει και πολύ φροντίδα όλα παίζουν , ούτε το unstable με λίγη προσοχή αν θες να μείνεις εκεί απλά τα βάζεις όλα stable στο sources αλλιώς όπως το έχεις τώρα κάνεις apt-get update για να ανανεωθεί η λίστα με τα πακέτα apt-get upgrade για να γίνει το upgrade και apt-get dist-upgrade για να βάλει και άλλα καινούρια πακέτα update με πρόλαβε ο jim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 aptitude FTW ρει aptitude update aptitude safe upgrade aptitude full-upgrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 χαχα πατησα update τα ενημερωσε και μετα εβαλα το upgrade κατεβασε τα πακετα και οταν ηταν να τα εγκαταστησει μου εβγαλε αυτο From this version the CURLOPT_SSL_VERIFYHOST option will stop accepting "1" as a valid value. From the documentation: > When the value is 1, libcurl will return a failure. It was previously (in > 7.28.0 and earlier) a debug option of some sorts, but it is no longer > supported due to frequently leading to programmer mistakes. -- Alessandro Ghedini <[email protected]> Mon, 26 Nov 2012 17:46:27 +0100 v4l-utils (0.8.9-1) unstable; urgency=low Beginning with the Wheezy release libv4l-0 will support multiarch. As a result of the new triplet library directory you need to update any preload paths. For example on an i386 system the following line LD_PRELOAD=/usr/lib/libv4l/v4l1compat.so must be changed into LD_PRELOAD=/usr/lib/i386-linux-gnu/libv4l/v4l1compat.so τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 πάτα να προχωρήσει το aptitude μόνο για fix broken κάνει ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 το προχωρησα ειχε κιαλλο κειμενο..πατησα Q για εξοδο και ξεκινησε και τα εκανε εγκατασταση οταν τα εκανε επρεπε να κανω επανεκιννηση για να μπει η καινουργια εκδοση της γραφικων απο 304.64 σε 304.88 και μετα εκανα dist-upgrade δεν μου εβγαλε κατι να αφαιρεθει μονο τον chromium και κατι αλλο αναβαθμιστηκε...τωρα οσον αφορα τα sources πως πρεπει να τα βαλω? στο sources.list εχει ακομα αυτα που ποσταρα πιο πριν δηλαδη deb http://ftp.gr.debian.org/debian testing main contrib non-free deb-src http://ftp.gr.debian.org/debian testing main contrib non-free deb http://ftp.debian.org/debian/ wheezy-updates main contrib non-free deb-src http://ftp.debian.org/debian/ wheezy-updates main contrib non-free deb http://security.debian.org/ wheezy/updates main contrib non-free deb-src http://security.debian.org/ wheezy/updates main contrib non-free πρεπει να βαλω κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ετσι οπως τα εχεις εισαι σε testing, αρα δεν θες τις γραμμες που λενε "wheezy". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 αυτο λεω και γω δεν νομιζω να ειμαι ακομα σε stable...ξαναεδωσα παλι την εντολη που μου ειχε δωσει ο warlock για να δω την εκδοση και μου εβγαλε παλι 7.0 wheezy...και μετα ετσι απο περιεργεια κατεβασα το netinstall του jessie το εκανα εγκατασταση σε virtualbox και εκει μου εβγαλε το ιδιο..οποτε ολα οκ σβηνω τα wheezy απτα sources και ενταξει...,ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 μπορεί αυτό που λες να ισχύει εμένα λέει jessie/sid για αυτό υπέθεσα οτι θα λέει κάτι testing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 δυστυχως δεν λεει και ειλικρινα δεν ξερω γιατι...ακομα και με το netinstall του jessie που εβαλα σε vbox παλι wheezy λεει λιγο περιεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα