mad-proffessor Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 χαχαχα κάτι του έχεις κάνει, δεν εξηγείται. Τι είναι testing 3.10 kernel πάει να περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 sid είναι και με τρολλάρει μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 τελευταια φορα που παλευα με debian και μου κανε τετοια ηταν επειδη καποιο πακετο μαλακιζοταν. εσκαγα apt-get -f install για να αφαιρεσει αυτο που δεν ειχε μπει καλα και μαλακιζοταν και μετα apt-get dist-upgrade να τσεκαρω τι γινεται συνηθως (99,9%) ερχοταν στα ισια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γιατι παει η perl για major update, απο 5.14 σε 5.18, και καποιο κωλοπακετο που την απαιτει κρεμεται απο xorg, πυρηνα κλπ. Περιμενε οπως εισαι! Btw, κανε και κανα dist-upgrade πιο συχνα! Εδω μονο την perl δεν εχει περασει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 τα είχα αφήσει καμιά 15 μέρες στο laptop πέρασαν όλα αέρα, στο desktop θα περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Βασικα, κανεις upgrade και μετα dist-upgrade? Ή το κανεις dist-upgrade και οποιον παρει ο χαρος? Οπως εχω πει σε μια παρομοια περιπτωσση στο adslgr, αν κανεις dist-upgrade και σε προειδοποιησει οτι θα βγαλει πακετα και του πεις απλα "ναι" χωρις να δεις τι και πως και μετα παραπονεθεις για το apt ή το aptitude ή το debian, τοτε εισαι μ@λ@κ@ς και αξιος της τυχης σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 deborphan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 έχω κάνει upgrade, και έχουν μείνει καμιά 10αριά πακέτα, μέσα και η perl που είπες πάντα τα κοιτάω τι κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alphas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Γεια σας. Εκανα εγκατάσταση debian wheezy σήμερα αλλά έχω ένα τεράστιο πρόβλημα. Κατα τη διάρκεια της εγκαταστασης μου ζήτησε να συνδεθω σε ένα ασύρματο δίκτυο αλλά επειδή στι πανεπιστημιακό δίκτυο που έχουμε πρέπει να γράψεις username και password δεν κατάφερα να συνδεθώ. Τέλος πάντων μετά απο partition και grub installation έγινε η εγκατάσταση. Ανοίγω τον υπολογιστή πάω να συνδεθώ κάτω δεξιά (KDE) δε υπάρχει εικονίδιο να μου δείχνει τα ασύρματα δίκτυα. Πήγα στις ρυθμίσεις να δω αν υπάρχει network manager αλλά τίποτα. Τι να κάνω; Δυνατότητα ενσύρματης δικτύωσης δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Αν δεν μπορεις να συνδεθεις ενσυρματα, πως αλλιως θα βαλεις wicd (πακετο wicd-kde) ή network manager (πακετο plasma-widget-networkmanagement) για να κανεις δουλεια? Ή αλλη λυση που εχεις ειναι να βρεις ποιο iso περιεχει τα παραπανω πακετα, να το κατεβασεις, να το καψεις κλπ και να το χργσιμοποιησεις σαν repo για να τα βαλεις. Πολυ κακο για το τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV8XXX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Καλό θα είναι όποιοι έχουν sid να περάσουν και αυτό το πακέτο: apt-listbugs Σε σώζει από critical bugs. Δουλεύει σε apt-get - synaptic σε aptitude δεν το δοκίμασα. Εδώ και 4 μέρες σε μένα: Retrieving bug reports... DoneParsing Found/Fixed information... Donegrave bugs of iceweasel (17.0.8esr-2 -> 23.0.1-1) <forwarded> #703472 - iceweasel freezes in _MD_WaitUnixProcess after mailcap "test" command terminatesgrave bugs of iceweasel (17.0.8esr-2 -> 23.0.1-1) <unfixed> #709841 - iceweasel: spurious out of memory + crash (segmentation fault) #720968 - Enables javascript without asking #719689 - iceweasel completely froze X when typing a URLserious bugs of libklibc (2.0.1-3.1 -> 2.0.2-1) <unfixed> #720290 - klibc: FTBFS on mips*Summary: iceweasel(4 bugs), libklibc(1 bug)Are you sure you want to install/upgrade the above packages? [Y/n/?/...] Υ.Γ. Επίσης Site: http://forums.solydxk.com/viewtopic.php?f=35&t=240&start=300">εδώ βλέπεις τι παίζει, Εχω rss εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frod0 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, απο χθές δεν μπορώ να αποθηκεύσω κανένα αρχείο σε μια κάρτα μνήμης που έχω, το μήνυμα σφάλματος είναι αυτό : Error opening file '/media/usb0/c_projects/compa.c': Permission denied The file on disk may now be truncated! Δοκίμασα την κάρτα και σε άλλους υπολογιστές και δούλευε κανονικά. *Μόνο σαν root μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Πως την έχεις κάνει mount; Αν την έχεις κάνει χειροκίνητα τότε λογικό είναι να παίρνεις permission denied. Ποιο DE χρησιμοποιείς; Αν την βάλεις δεν την κάνει mount αυτόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frod0 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Χρησιμοποιώ Awesome(με pcmanfm) ,πάντα αυτόματα έκανε mount ποτέ δεν χρειάστηκε περαιτέρω ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δε μπορω να παίξω απο παραπάνω απο μια πηγή ήχο ταυτόχρονα π.χ smplayer και youtube(δηλ. flash). Έφτιαξα /etc/asound.conf , στο /etc/pulse/default.pa έχω ξεσχολιασει τα load-module module-alsa-sink load-module module-alsa-source device=hw:0,0 να μου λείπει κανα πακέτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα