Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί αν αλλάξεις κουτί θα αλλάξει και η απόσταση των καρτών ? 

Αν αποφασίσεις με 40€ παίρνεις καλό κουτάκι 

Η κάρτα ήχου είναι πάνω από την κάρτα γραφικών (η οποία εκ φύσεως είναι ζεστή) και δεν την επηρεάζει 

Φώτο από συστήματά μου σε κουτιά ~50€ 

μονο και μονο που εκεί μέσα έχεις την noctua αλλάζει όλο το θέμα θερμοκρασίες γιατί noctua OP.

Σίγουρα το κουτί του φίλου είναι πολύ μικρό για σύστημα 1366 αλλα 70c δεν είναι και τραγικό εφόσον το throtlle down αρχίζει στους 100c όσο για την κάρτα το 68c μετά από 30 λεπτά gaming είναι πολύ καλά ιδιαιτερα αν σκεφτεί κανένας την μακαρονάδα γύρο από το 

mobo και την gpu και το ότι η κάρτα έχει επάνω το gf104 (fermi) που σημαίνει θερμοκρασίες ηλίου. 

Ενα καλο κουτάκι είναι σίγουρα η καλύτερη λύση και η πιο μακροχρόνια επένδυση για ένα μηχάνημα . Αν προσθέσεις και μια καλή ψύχτρα θα έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αλλα ακόμα και να μην κανεις τίποτα οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά.

Ελα το ξέρεις και μονος σου ότι μπορείς να μαζέψεις και καλύτερα τα καλώδια εκεί πίσω από τα drive σου  :-D

• Like 1
Δημοσ.

+1 η noctua φυσικά προσφέρει πολλά στο θέμα θερμοκρασίες , αλλά και το κουτί από τη μάνα του έχει 3 12άριδες 

το παλικάρι που πήρα το κουτί (αγγελία) έχει ωραίες ψήκτρες με 30-40 ευρώ εφάμιλλες της noctua μου

Άρα με μια μέτρια/καλή ψήκτρα κι ένα σωστό κουτάκι 40-50€ = ~80€ κάνει τη δουλειά του ... φυσικά και καλή διαχείριση καλωδίων 

• Like 1
Δημοσ.

+1 η noctua φυσικά προσφέρει πολλά στο θέμα θερμοκρασίες , αλλά και το κουτί από τη μάνα του έχει 3 12άριδες 

το παλικάρι που πήρα το κουτί (αγγελία) έχει ωραίες ψήκτρες με 30-40 ευρώ εφάμιλλες της noctua μου

Άρα με μια μέτρια/καλή ψήκτρα κι ένα σωστό κουτάκι 40-50€ = ~80€ κάνει τη δουλειά του ... φυσικά και καλή διαχείριση καλωδίων 

Συμφωνώ απόλυτα απλά ήθελα να θίξω το θέμα noctua που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο σε αέρα.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα απλά ήθελα να θίξω το θέμα noctua που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο σε αέρα.

:D 

Δημοσ.

τα καλωδια θα τα μαζεψω απλα εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με το κουτι και φοβομουν να τα πειραξω μιας και τα ειχε κανει τεχνικος

ψυκτρα θα αλλαζα ετσι και αλλιως και μαλλον θα βαλω της coolermaster 212 evo http://www.coolermaster.com/product/Detail/cooling/cpu-air-cooler/hyper-212-evo.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...