wizard23 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Γιατί αν αλλάξεις κουτί θα αλλάξει και η απόσταση των καρτών ? Αν αποφασίσεις με 40€ παίρνεις καλό κουτάκι Η κάρτα ήχου είναι πάνω από την κάρτα γραφικών (η οποία εκ φύσεως είναι ζεστή) και δεν την επηρεάζει Φώτο από συστήματά μου σε κουτιά ~50€ μονο και μονο που εκεί μέσα έχεις την noctua αλλάζει όλο το θέμα θερμοκρασίες γιατί noctua OP. Σίγουρα το κουτί του φίλου είναι πολύ μικρό για σύστημα 1366 αλλα 70c δεν είναι και τραγικό εφόσον το throtlle down αρχίζει στους 100c όσο για την κάρτα το 68c μετά από 30 λεπτά gaming είναι πολύ καλά ιδιαιτερα αν σκεφτεί κανένας την μακαρονάδα γύρο από το mobo και την gpu και το ότι η κάρτα έχει επάνω το gf104 (fermi) που σημαίνει θερμοκρασίες ηλίου. Ενα καλο κουτάκι είναι σίγουρα η καλύτερη λύση και η πιο μακροχρόνια επένδυση για ένα μηχάνημα . Αν προσθέσεις και μια καλή ψύχτρα θα έχεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αλλα ακόμα και να μην κανεις τίποτα οι θερμοκρασίες σου είναι μια χαρά. Ελα το ξέρεις και μονος σου ότι μπορείς να μαζέψεις και καλύτερα τα καλώδια εκεί πίσω από τα drive σου 1
terry308 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 +1 η noctua φυσικά προσφέρει πολλά στο θέμα θερμοκρασίες , αλλά και το κουτί από τη μάνα του έχει 3 12άριδες το παλικάρι που πήρα το κουτί (αγγελία) έχει ωραίες ψήκτρες με 30-40 ευρώ εφάμιλλες της noctua μου Άρα με μια μέτρια/καλή ψήκτρα κι ένα σωστό κουτάκι 40-50€ = ~80€ κάνει τη δουλειά του ... φυσικά και καλή διαχείριση καλωδίων 1
wizard23 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 +1 η noctua φυσικά προσφέρει πολλά στο θέμα θερμοκρασίες , αλλά και το κουτί από τη μάνα του έχει 3 12άριδες το παλικάρι που πήρα το κουτί (αγγελία) έχει ωραίες ψήκτρες με 30-40 ευρώ εφάμιλλες της noctua μου Άρα με μια μέτρια/καλή ψήκτρα κι ένα σωστό κουτάκι 40-50€ = ~80€ κάνει τη δουλειά του ... φυσικά και καλή διαχείριση καλωδίων Συμφωνώ απόλυτα απλά ήθελα να θίξω το θέμα noctua που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο σε αέρα.
terry308 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Συμφωνώ απόλυτα απλά ήθελα να θίξω το θέμα noctua που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο σε αέρα.
tasoylos Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 τα καλωδια θα τα μαζεψω απλα εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με το κουτι και φοβομουν να τα πειραξω μιας και τα ειχε κανει τεχνικος ψυκτρα θα αλλαζα ετσι και αλλιως και μαλλον θα βαλω της coolermaster 212 evo http://www.coolermaster.com/product/Detail/cooling/cpu-air-cooler/hyper-212-evo.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα