Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας θα μπορουσατε να μου πειτε αν ειναι καλες οι θερμοκρασιες μου http://prntscr.com/13ehtr

σε λιγο καιρο θα αλλαξω ψυχτρα γιατι εχω της intel 

εχει σχεση ποση ωρα δουλευω τον υπολογιστη?

ευχαριστω

Δημοσ.

οι θερμοκρασιες δεν ειναι και πολυ καλες. αλλα αυτο μπορει να διορθωθει με μια παστα πιστευω

το ποση ωρα εχεις ανοιχτο το pc θα επαιζε ρολο μονο εαν το ανεμηστηρακι δεν μπορουσε να κρυωσει το αλλουμινιο. που δεν νομιζω να γινεται αυτο

• Like 1
Δημοσ.

Σχέση έχει πόσο καλό συμμάζεμα καλωδίων έχεις κάνει στο κουτί , αν έχεις τουλάχιστον 2 ανεμιστήρες (1 μπροστά και 1 πίσω) για καλύτερο airflow , αν οι γρίλιες του κουτιού δεν καλύπτονται από ξένα σώματα ώστε να γίνεται σωστά η κυκλοφορία του αέρα, αν η ψήκτρα είναι σωστά τοποθετημένη και όχι εν μέρη στον αέρα , αν έχει απλωθεί σωστά η θερμοαγώγιμη πάστα και φυσικά η θερμοκρασία του χώρου που βρίσκεται ο υπολογιστής .

Επίσης έχει σχέση κι αν έχει γίνει overclock στον επεξεργαστή .

Δημοσ.

μετα απο  μιση ωρα gaming h gpu εφτασε 68 κελισιου κι ο επεξεργαστης 70 

το κουτι μου ειναι πολυ μικρο να βγαλω φωτογραφιεσ?

η cpu δεν ειναι overclocked

Δημοσ.

κοιτα κ παλι δεν ειναι τοσο ανησυχητικα...φτιαξε λιγο τα καλωδια σου μεσα μην ειναι αχταρμας κ βαλε ανεμηστιρακι στο κουτι σου πισω κ μπροστα αν περνει ωστε να γινεται σωστο airflow.

Δημοσ.

ναι αλλα αυτη την στιγμη δεν μπορω να αγορασω λογο οικομικων θεματων

Δημοσ.

βρες λιγο χρονο για να το τακτοποιησεις και θα εισαι οκ , αλλαξε και την παστα , το κουτι οπως εγραψα πανω θελει τουλαχιστον 2 ανεμηστηρες

Δημοσ.

εγω πιο πολυ ανυσηχω για την καρτα γραφικων γιατι στον επεξεργαστη θα αλλαξω ψυκτρα 

Δημοσ.

Εαν αφιερωσεις λιγο χρονο να συμαζεψεις σωστα τα καλωδια ετσι ωστε να εχεις καλο airflow πιστευω θα πεσουν οι θερμοκρασιες σου.
επισης ποσους ανεμιστηρες εχει το κουτι σου?
Ενα καλο airflow ειναι ετσι

airflow-2.jpg

Δημοσ.

δυο νομιζω σκεφτομαι να αλλαξω κουτι σε full tower εχετε καμια καλη προταση γυρω στα 150-180  ευρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...