Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. καλη ανασταση να εχουμε.. λοιπον που λετε εχω ενα θεμα με την τηλεοραση μου, ηταν ολα μια χαρα.. και ξαφνικα το χαος.. την εβγαλα απο την πριζα, την ξαναεβαλα και ειδα αυτην την εικονα που επισυναπτω..  μπορειται να μου πει κανενας τι μπορει να επαθε?? δεν ανταποκρινεται γενικα.. αλλαζουν καναλια και παντου η ιδια εικονα. ουτε ο αριθμος των καναλιων πανω δεξια φαινονται φυσικα. τι μπορει να επαθε? καποιος μου ειπε οτι χαλασε το πανελ. καμια γνωμη απο τους τεχνικους του ινσομνια που εχουν βοηθησει τοσες φορες με τις γνωσεις τους?

post-193287-0-99928400-1367672261_thumb.jpg

Δημοσ.

για να εχεις υπευθυνη απαντηση πρεπει να παει σε τεχνικο.

παντως ιδιο προβλημα σε μια lg που ειχα εφταιγε το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Ανοιγε κατα τα αλλα η τηλεοραση σου και εφταιφε τροφοδοτικο? περιεργο μου φαινεται.. πηγα σε τεχνικο,, αλλα παλι η απαντηση του μου φαινεται περιεργη..

Δημοσ.

Ο τεχνικοσ μου ειπε οτι εχει χαλασει το πανελ... πως χαλασε το πανελ? και πως ανοιγει τωρα,, μου φενεται περιεργο.. επισης λεει οτι εχει ενα μηχανημα (!) που μπορει λεει να το φτιαξει το πανελ με 150 ευρω..

Δημοσ.

Καποιος αλλος δεν εχει καμια γνωμη να μου πει??? Χρονια πολα κιολας Χριστος Ανεστη

Δημοσ.

Μοιάζει σαν έχει ξεκολλήσει κάποια καλωδιοταινια. Αυτη βρίσκεται μέσα στο πάνελ.

Όπως και να έχει εσυ δεν μπορείς να κανείς κάτι. Ασε τον τεχνικό να το αναλάβει. 150 ευρω είναι οκ σαν ταρίφα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

πως χαλασε το πανελ?

Πως χαλάνε όλα; απλώς έτυχε.

Καλού κακού, ρώτα και κάποιον άλλο τεχνικό, μήπως πετύχεις και καλύτερη τιμή.

Δημοσ.

Εμένα πάλι κλείνει η εικόνα...μαυρίζει ενώ ο ήχος παίζει κανονικά...

Με κλείσιμο / άνοιγμα... στρώνει... ως την επόμενη φορά που θα το ξανακάνει

Δημοσ.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να φωνάξεις κανα τεχνικό;

Με το άνοιξε / κλείσε, μπορεί να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά.

Δημοσ.

Αγαπητοί, οσο είστε μέσα στην εγγύηση δεν ασχολείστε, φωνάζετε το service και ας κάνουν οτι θέλουν. Ας αλλάξουν και τα πάνελ.. Στο 95% των περιπτώσεων τα πάνελ δεν χρειάζονται αλλαγή καθώς ειναι πολυ δύσκολο να χαλάσουν ανεπανόρθωτα. Συνήθως γίνεται τοπική επισκευή στο εξάρτημα που έχει πνευσει τα λοίσθια. Απλα στα service λόγω ημιμαθιας τα αλλάζουν χωρίς πολύ ψάξιμο.

Οταν η συσκευή βγει εκτός εγγύησης τοτε πρέπει να βρείτε ενα καλό και τίμιο ηλεκτρονικό που να εχει γνώσεις. Τα πάντα φτιάχνονται σε αυτές τις tv σε σχετικά χαμηλά κόστη.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι πολλα τα 150 ευρω.. και δεν συμφερει να την φτιαξω... και εκτος εγγυησης ειναι.. λετε να δοκιμασω στην samsung μπας και κανουν το ψυχικο??? εγω "σχετικα" ηλεκτρολογος σπουδαζω.. αν εχει βγει καλωδιοταινια στο πανελ αν την ανοιξω δεν θα το δω λες να το φτιαξω? δεν την ανοιξα γιατι πιστευα πως δεν ειναι καν λογω χαλασμενου hardware. πιστευα πως απλα θελει καινουργιο firmware περασμα..

βρηκα και αυτο..

λεω να την μαγειρεψω μονος μου στην τελικη

Δημοσ.

Αν ειναι καλωδιοταινια δεν μπορεις να την κολλήσεις εσυ. Εχει πολυ ψιλους διάδρομους και δεν κολλαει με συμβατικό κολλητήρι. Ουτε με SMD.

Γενικά με 150€ δεν βρίσκεις 40αρα στην αγορα. Αρα συμφέρει. Γενικα η καλυτερη τιμη που εχω βρει για τετοια επισκευή ειναι 130€

Αν ειναι αυτο τελικα. Ρωτα τον τεχνικο σου τι θεμα εχει ακριβως.

Δημοσ.

εχω παθει κατι αναλογο σε μενα υπηρχε ενα αλλο μοτιβο με χρωματα βεβαια, χρειαστηκε αλλαγη μιας πλακετας, η επισκευη ολη το μεγιστο θα σου κοστισει το πολυ 150€ γενικα κανε και λιγο παζαρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...