Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους, καλη Ανάσταση καλο Πάσχα!

Λοιπόν ενω ολα λειτουργούν comple στο σύστημα της υπογραφής  το τελευταίο τριήμερο οταν ανοίγω ειτε τον c: (Crucial M4 64GB) ειτε τον δευτερο σκληρο (Western Digital Caviar Green 500GB), πιο συγκεκριμένα κάποιον φάκελο απο μεσα, τις περισσότερες φορες μου τους δείχνει κενους και η πράσινη μπαρα επανω φορτώνει πολυ αργα διχως αποτέλεσμα  Εξακολουθεί να το δείχνει το παράθυρο του φακέλου κενο και δεν γίνετε να το κλείσεις γιατι εχει κολλήσει (μονο το συγκεκριμένο παράθυρο). Μερικές φορες τα δείχνει τα αρχεια μεσα, οχι ολα και λευκα, δίχως να τα αναγνωρίζει τον τυπο τους. Και μονο με restart διορθώνετε μετα ολα κανονικά μεχρι να το ξανακάνει. Ξέρετε τι γινετε???

Οσα τεστ εχς κανει τους σκληρους ειναι comple.

post-246301-0-20820800-1367667000_thumb.png

Δημοσ.

Κάνε σκάν και τούς 2 σκλιρούς δίσκους (προτείνω kaspersky). Χορίς να θέλω να σε φοβίσω το ίδιο έπαθε ένας δικός μου σκλιρός όταν ήταν στα τελευταία του αλλά εσύ λες ότι το παθαίνεις και με τούς 2 άρα μάλλον ιος είναι.

όσο για τον δεύτερο σκλιρό δίσκο(western digital) όπως λες είναι green άρα έχει σχεδιαστεί για λιγότερη κατανάλωση ρεύματος άρα τρέχει σε λιγότερες στροφές από έναν που δεν είναι green...

Για κάνε σκάν και τούς 2 και πες μου αν βρήκες κάτι. Κάνε σκαν απο ασφαλή λειτουργεία χωρίς υποστήριξη δικτύου!!

*Φρόντισε να κατεβάσεις το kaspersky removal tool είναι πολύ καλό απλά κατεβασέτο κατά προτίμηση από ένα άλλο "καθαρό" μηχάνημα.

Δημοσ.

Οχι δεν παιζει θεμα απο ιοιυς γιατι γινετε τακιτκο πληρης σκαναρισμα απο γνησιο Eset Smart Securiy 6 και Malwarebytes. Οι σκληροι και οι 2 ειναι σε αψογη κατασταση βαση τα CrystalDiskInfo &Hard Disk Sentinel. Οπως ειπα το προβλημα εμφανιστηκε ξαφνικα οποτε δεν παιζει ρολι που ειναι green τον χρισιμοποιω απροβληματιστα εδω και περιπου 2 χρονια. Εξαλου υπαρχει ιδια συμπεριφορα και στους 2 σκληρους.

Δημοσ.

αλλαγή συμπεριφοράς στο σύστημα γίνεται συνήθως λόγο ιων. Επίσης αυτά τα 2 antivirus που μου λες δεν τα εμπιστέυομαι όσο το kaspersky το οποίο είναι τοπ. Δοκίμασε σε παρακαλώ ένα scan με kaspersky removal tool να ειμαστε σύγουροι και μετά κοιτάμε τι άλλο μπορεί να φταίει.

Κατέβασε το kaspersky virus removal tool απο εδώ http://www.kaspersky.com/antivirus-removal-tool?form=1

Είναι το επίσημο site.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι κατά 99,9% δεν είναι θέμα ιού. Το eset είναι πολύ καλό και το mbam κορυφαίο.

Φοβάμαι ότι κάτι συμβαίνει με τον ssd. Το ότι σου δημιουργεί θέματα και στον wd πάλι μπορεί να φταίει ο system disk.

Κάνε μια δοκιμή με ένα δισκάκι με Live linux π.χ. ubuntu, mint  ή το πολύ ελαφρύ και γρήγορο puppy linux. Δες αν και εκεί έχει θέμα με το διάβασμα των δίσκων.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...