s93060 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλησπέρα έχω έναν σταθερό υπολογιστή με windows vista <br> Οταν εκλεινα παλιά τον υπολογιστή με την μεθοδο της αδρανοποίησης έκλεινε τελείως και μετά με το που κουνουσα το ποντίκι άνοιγε και πάλι <br> Τώρα όταν τον κλείνω μπαίνει σε κατάσταση αδρανοποίησης αλλά ακούγεται πάλι σαν να δουλεύει και ανάβοσβηνει και το κουμπί από το οποίο τον ανοίγω;<br> Εχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να έχω πειράξει;<br> Ευχαριστώ <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
vaiosgtr Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 οταν λεμε αδρανοποιηση υπαρχουν πολλες (δεν ξερω ακριβως ποιες ειναι ) αλλα ειναι καλυτερα ετσι. δηλαδη δεν καει τοσο πολυ ρευμα. αστο ετσι. εσυ γιατι θες να το αλλαξεις ?
s93060 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 <p>οταν λεμε αδρανοποιηση υπαρχουν πολλες (δεν ξερω ακριβως ποιες ειναι ) αλλα ειναι καλυτερα ετσι. δηλαδη δεν καει τοσο πολυ ρευμα. αστο ετσι. εσυ γιατι θες να το αλλαξεις ?</p> Δεν θέλω να ακούγεται Sent from my iPhone using Insomnia
vaiosgtr Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 αυτο που λες οτι ακουγεται δεν το παρατηρησα. συγνωμη. δεν ξερω να σου πω.
s93060 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 <p>αυτο που λες οτι ακουγεται δεν το παρατηρησα. συγνωμη. δεν ξερω να σου πω.</p> Εννοώ εξακολουθεί να είναι αναμενος η οθόνη μόνο σβήνει Sent from my iPhone using Insomnia
rfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Απο cmd (εκτελεση διαχειριστης) γραψε shutdown -h και δες αν κοιμαται
s93060 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Απο cmd (εκτελεση διαχειριστης) γραψε shutdown -h και δες αν κοιμαται Τι ειναι το cmd? Sent from my iPhone using Insomnia Απο cmd (εκτελεση διαχειριστης) γραψε shutdown -h και δες αν κοιμαται Τι ειναι το cmd? Sent from my iPhone using InsomniaΤι ειναι το cmd? Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 9 Μαΐου 2013 από s93060
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Απο cmd (εκτελεση διαχειριστης) γραψε shutdown -h και δες αν κοιμαται Η εντολή αυτή απλά τσεκάρει αν γίνεται η αδρανοποίηση;
lefi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα και συγνώμη εάν γράφω σε λάθος σημείο. Έχω Win 7 Home Premium (τον υπολογιστή της υπογραφής), όταν ζητάω αδρανοποίηση κλείνουν όλα αλλά λειτουργεί ποντίκι, πληκτρολόγιο οπότε μπορεί να ενεργοποιηθεί με αυτά, μπορώ να κάνω το αντίθετο; δηλαδή όταν το βάζω αδρανοποίηση να ανοίγει μόνο με το κουμπί στον πύργο. Να πω ότι το ποντίκι είναι στην usb ενώ το πληκτρολόγιο με αντάπτορα στην PS/2 εάν παίζει ρόλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα