Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρόνια πολλά και καλή ανάσταση σε όλους!!!

Έχω παρατηρήσει το τελευταίο καιρό πολλοί κάτοχοι iphone 5 να το πουλάνε και να ζητάνε ανταλλαγή με iphone 4s. Μου κάνει εντύπωση γιατί να θέλουν να γυρίσουν ένα μοντέλο πίσω! Γνωρίζει κανείς κάτι σε αυτό το θέμα?

Δημοσ.

<p>χρόνια πολλά και καλή ανάσταση σε όλους!!!</p>

<p> </p>

<p>Έχω παρατηρήσει το τελευταίο καιρό πολλοί κάτοχοι iphone 5 να το πουλάνε και να ζητάνε ανταλλαγή με iphone 4s. Μου κάνει εντύπωση γιατί να θέλουν να γυρίσουν ένα μοντέλο πίσω! Γνωρίζει κανείς κάτι σε αυτό το θέμα?</p>

<p> </p>

<p> </p>

Κρίση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

δεν το έχω παρατηρήσει αυτό που λέτε... ισχύει πραγματικά; ειδικά για το iPhone δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

Δείτε τις αγγελίες στο υπάρχων φορουμ νέες και παλιές και θα το δείτε αυτό σε πολλά άτομα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
 γιατι σχεδιαστηκα το αιφον 4ς αρεσε πιο πολυ απο το 5 που πολλοι το παρομοιασαν με τηλεκοντρολ :eek: .και επειδη δεν εχουν σημαντικες διαφορες τα 2 μοντελα για αυτο δεν τους νιαζουν τα νεα features   αιφον 5.και συν οτι οικονομας και καπια ευρω οταν βαζειs ανταλλαγη με προηγουμενο μοντελο ετσι για να  πας σε ενα μαματο αντροιντ βλεπε  htc one :-D   
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...