vadmin Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 χρόνια πολλά και καλή ανάσταση σε όλους!!! Έχω παρατηρήσει το τελευταίο καιρό πολλοί κάτοχοι iphone 5 να το πουλάνε και να ζητάνε ανταλλαγή με iphone 4s. Μου κάνει εντύπωση γιατί να θέλουν να γυρίσουν ένα μοντέλο πίσω! Γνωρίζει κανείς κάτι σε αυτό το θέμα?
nikoskon Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 <p>χρόνια πολλά και καλή ανάσταση σε όλους!!!</p> <p> </p> <p>Έχω παρατηρήσει το τελευταίο καιρό πολλοί κάτοχοι iphone 5 να το πουλάνε και να ζητάνε ανταλλαγή με iphone 4s. Μου κάνει εντύπωση γιατί να θέλουν να γυρίσουν ένα μοντέλο πίσω! Γνωρίζει κανείς κάτι σε αυτό το θέμα?</p> <p> </p> <p> </p> Κρίση. Sent from my iPhone using Insomnia
alexiko Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 δεν το έχω παρατηρήσει αυτό που λέτε... ισχύει πραγματικά; ειδικά για το iPhone δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίνεται κάτι τέτοιο...
vadmin Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δείτε τις αγγελίες στο υπάρχων φορουμ νέες και παλιές και θα το δείτε αυτό σε πολλά άτομα! Sent from my iPhone using Insomnia
star12 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 Δημοσ. 5 Μαΐου 2013 γιατι σχεδιαστηκα το αιφον 4ς αρεσε πιο πολυ απο το 5 που πολλοι το παρομοιασαν με τηλεκοντρολ .και επειδη δεν εχουν σημαντικες διαφορες τα 2 μοντελα για αυτο δεν τους νιαζουν τα νεα features αιφον 5.και συν οτι οικονομας και καπια ευρω οταν βαζειs ανταλλαγη με προηγουμενο μοντελο ετσι για να πας σε ενα μαματο αντροιντ βλεπε htc one 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα