YannisVeroia Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Γεια σας, μπηκα στο alibaba και ειδα ενα iphone 5 στα 200 ευρω, η ελαχιστη παραγγελεια ειναι 3μιλησα μαζι με τον πωλητη μεσω skype, και μου ειπε πως αν παραγειλω αυτες της 2 μερες θα μου κανει αλο ενα δωρο, και μου ειπε για να γλητωσω τον φορο, να πληροσω μεσω western union και μετα να του δειξω με καποιον τροπο το εγραφο που να λεει οτι πληρωσα, το κινητο ειναι factory unlocked (sim free dld) και γνησιο, ο τυπος μου εδειξε επισης, και ενα certificate που ειχε και ανεφερε μεσα το ονομα του απο την apple , το οποιο ελεγε με λιγα λογια οτι του δεινουμαι την αδεια να πουλαει προιοντα της Apple και τετοια, επισης μου εστειλε και το διαβατηριο του, ρε παιδια θελω να κανω την παραγγελεια παρα πολυ αλα φοβαμαι μην ειναι κανενας απατεωνας, βοηθηστεεε... πειτε γνωμες, αποψεις και οτι αλο νομιζετε οτι θα με βοηθουσε, ευχαρηστω. Αυτο ειναι το λινκ απο το iPhone, δειτε και εδω αν μπορειτε να μαθετε τιποτα, δεξια καπου λεει κατι πραματα για τον πωλητη. http://www.alibaba.com/product-free/140948135/Discount_for_Apple_iPhons_5_64GB.html
andreapaog328 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 iphone 5. 200€. 2+1 δωρο...χρειάζεσαι κάτι άλλο? 2
YannisVeroia Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 iphone 5. 200€. 2+1 δωρο...χρειάζεσαι κάτι άλλο? και αν ειναι απατεωνας τι κανουμαι; η δεν υπαρχει περιπτωση;; και κατι αλο 3 θα παρω, το ενα εχει 200usd τα τρια 600usd δλδ καπου στα 458 ευρω, +1 δορω, 4 iPhone 5 δλδ...
parasaser Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 εγώ πήρα 5 ζευγάρια κάλτσες nike strong από την λαϊκή 8ευρώ Καλή Ανάσταση!!! 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ε βέβαια, έτσι λειτουργούν όλοι οι πωλητές: όταν παίρνεις δύο κινητά αξίας 650 ευρώ το καθένα, σου δίνουν άλλο ένα δώρο. Και μία Porsche. Και την Ακρόπολη για εξοχική κατοικία. Αν δεν έχεις πειστεί μέχρι τώρα ότι είναι τρελή απάτη, ελπίζω τουλάχιστον να μην έχεις το δικαίωμα ψήφου. 12
YannisVeroia Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ε βέβαια, έτσι λειτουργούν όλοι οι πωλητές: όταν παίρνεις δύο κινητά αξίας 650 ευρώ το καθένα, σου δίνουν άλλο ένα δώρο. Και μία Porsche. Και την Ακρόπολη για εξοχική κατοικία. Αν δεν έχεις πειστεί μέχρι τώρα ότι είναι τρελή απάτη, ελπίζω τουλάχιστον να μην έχεις το δικαίωμα ψήφου. οκαυ εκλεισε το θεμα, μωλης θα πηγενα να του βαλω και τα χρηματα και ολας, μου ορκηστικε στα παιδια του ο τυπος, τελοσπαντων, να σε καλα , με εκανες να μιν το ρισκαρο ευχαρηστω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 οκαυ εκλεισε το θεμα, μωλης θα πηγενα να του βαλω και τα χρηματα και ολας, μου ορκηστικε στα παιδια του ο τυπος, τελοσπαντων, να σε καλα , με εκανες να μιν το ρισκαρο ευχαρηστω... Δεν πειράζει, ας μην φάνε τα παιδιά του τύπου, καλύτερα να τα φας εσύ. 1
manzana Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Εκτος απο ολα οσα σου ειπε ο παρεδωσε,εχει ειπωθει παρα μα παρα πολλες φορες εδω στο insomnia οτι δεν κανουμε αγορες ποτέ μεσω western union. Επισης κι εγω μπορω να σου ορκιστω στα παιδια μου ο,τι θες, μονο που υπαρχει μια μικρη λεπτομερεια: δεν εχω παιδια 2
YannisVeroia Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Εκτος απο ολα οσα σου ειπε ο παρεδωσε,εχει ειπωθει παρα μα παρα πολλες φορες εδω στο insomnia οτι δεν κανουμε αγορες ποτέ μεσω western union. Επισης κι εγω μπορω να σου ορκιστω στα παιδια μου ο,τι θες, μονο που υπαρχει μια μικρη λεπτομερεια: δεν εχω παιδια χαχα, και εγω οταν μου το ειπε, αυτο σκεφτηκα, σιγα μην εχει και παιδεια, δεν ξερης το χειροτερο του λεω σε μια φαση οτι τελικα το μετανιωσα και δεν θελω, και τι μου ειπε, look friend i have not do this before, i am doing it only for you, you will pay the 50% now, and the other 50% you will pay it whenever you have it... εκει ηταν που πιστηκα οτι προκειτε για απατη...
aris1986 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 ΥiannisVeroia προσεχε αυτους τους τυπους και προσεχε και τους αλλους στο δρομο που σταματανε στα φαναρια και σου δειχνουν ενα iphone (παιζει να ναι αληθινο) 100 ευρουλάκια και μετα αφου βιαζεσαι στο φανάρι να φυγεις σου βαζουν στο κουτι μια πετρα ή καμια κινεζια. Την εχουν πατήσει πολλοί. Προσεχε γιατι η μανία σου να παρεις iphone θα σε κανει στο τελος να μην παρεις ουτε το home button σπασμένο!
YannisVeroia Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 ΥiannisVeroia προσεχε αυτους τους τυπους και προσεχε και τους αλλους στο δρομο που σταματανε στα φαναρια και σου δειχνουν ενα iphone (παιζει να ναι αληθινο) 100 ευρουλάκια και μετα αφου βιαζεσαι στο φανάρι να φυγεις σου βαζουν στο κουτι μια πετρα ή καμια κινεζια. Την εχουν πατήσει πολλοί. Προσεχε γιατι η μανία σου να παρεις iphone θα σε κανει στο τελος να μην παρεις ουτε το home button σπασμένο! Ευχαρηστω πολυ. τωρα που το λες οντως με εχει πιασει μια μανια, και ναι μου πουλησε ενα γυφτος το 4s και τελικα ηταν ψευτηκο, το μονο που εκανε ηταν να λεει low battery την πατησα πολυ ασχημα, 50 ευρω του ειχα δωσει..
newtech Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ευχαρηστω πολυ. τωρα που το λες οντως με εχει πιασει μια μανια, και ναι μου πουλησε ενα γυφτος το 4s και τελικα ηταν ψευτηκο, το μονο που εκανε ηταν να λεει low battery την πατησα πολυ ασχημα, 50 ευρω του ειχα δωσει.. Καταρχάς φιλε είναι δυνατόν να σου πουλάει κάποιος 3 iphone με 400 euro??? :| Δηλαδή αν πουλούσε τα 2 με 400 πιστεύεις ότι δεν θα έβγαζε? η φωτογραφία certificate και κουραφέξαλα βρίσκονται στο net σε 5 λεπτά!!! μου αρέσει που απαντάς.. άρα μια χαρά.. και αν είναι απατεώνας.. και ορκίστηκε στα παιδιά του ακόμα και παιδιά να είχε.. (ούτε με νοιάζει) δηλαδή αυτοί που σκοτώνουν για τα λεφτά.. νομίζεις δεν έχουν παιδιά? η τους νοιάζει ο όρκος? Με λίγα λόγια.. Ποτε δεν τους πιστεύεις... δεν βρήκες καμια ευκαιρία και όλοι οι υπόλοιποι είναι χαζοί.. επίσης όταν βλέπεις πάνω από 50 euro διαφορα τιμής (στο 1.. ποσο μάλλον όταν βρήκες 4 iphone στην τιμή του 1 1/2) αρχίζει κάτι και βρωμάει!!!
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Πιστεύω ότι αξίζει να περιμένεις λίγο, μέχρι να βγει το 5s, το οποίο ο "φίλος" θα το πουλάει 100 ευρώ, αλλά αν πάρεις 3 (μην πάει ο νους σου στο κακό), θα σου δίνει και άλλα 2 δώρο! Κάνε λίγο υπομονή. Οι καλές ευκαρίες δεν εμφανίζονται κάθε τρεις και λίγο. ωρε τι λέμε, μέρες που' ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα