Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, μπηκα στο alibaba και ειδα ενα iphone 5 στα 200 ευρω, η ελαχιστη παραγγελεια ειναι 3
μιλησα μαζι με τον πωλητη μεσω skype, και μου ειπε πως αν παραγειλω αυτες της 2 μερες θα μου κανει αλο ενα δωρο, και μου ειπε για να γλητωσω τον φορο, να πληροσω μεσω western union και μετα να του δειξω με καποιον τροπο το εγραφο που να λεει οτι πληρωσα, το κινητο ειναι factory unlocked (sim free dld) και γνησιο, ο τυπος μου εδειξε επισης, και ενα certificate που ειχε και ανεφερε μεσα το ονομα του απο την apple , το οποιο ελεγε με λιγα λογια οτι του δεινουμαι την αδεια να πουλαει προιοντα της Apple και τετοια, επισης μου εστειλε και το διαβατηριο του, ρε παιδια θελω να κανω την παραγγελεια παρα πολυ αλα φοβαμαι μην ειναι κανενας απατεωνας, βοηθηστεεε... πειτε γνωμες, αποψεις και οτι αλο νομιζετε οτι θα με βοηθουσε, ευχαρηστω.
*Admin αν εβαλα το post σε λαθος θεμα συγνωμη, αν μπορεις βαλτο εκει που πρεπει.

δειτε λιγο και εδω αν μπορειτε να δειτε και τιποτα για τον πωλητη.
http://www.alibaba.com/product-free/140948135/Discount_for_Apple_iPhons_5_64GB.html

Δημοσ.

καλημερα φιλε μου με 200 ευρο δεν παίρνεις iphone ξεχασε το θα χασεις τα λεφτα σου μην ασχολεισαι καθολου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...