rfc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ακολουθα τον χωρις τα ρευματα και ξαναελα να μας πεις εντυπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine_k Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Τι εννοεις χωρις τα ρευματα?ειμαι τελειος ασχετος.Μπορεις να μου πεις ποιες ρυθμισεις να αλλαξω ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Αυτες που λεει ο οδηγος χωρις να σηκωσεις ρευματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine_k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Τον κλοκαρα στα 4.2 με 1.3vcore (κατω απο αυτο ειχα bsod).Ετρεξα intelburntest για 5κυκλους στο high και prime95 για 8ωρες χωρις errors.Νομιζω ειμαι καλα σαυτη την ταχυτητα εξαλλου δν θα την αξιοποιησω ποτε.Να το αφησω ως εχει η να κανω ακομα ενα 24ωρο τεστ?Εκανα και ενα benchmark στο passmark cpu mark εβγαλα 15.041 score τι αλλα τεστ για benchmark μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Θερμοκρασιες? Για ποσταρε HWinfo (sensors only) σε full load. Ταση δεν εχεις δωσει και απειρη παντως για να ανησυχεις και πολυ. Και idle θερμοκρσιες να δουμε αν δε σου κανει κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine_k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Uploaded with ImageShack.us IDLE: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αν και η χρηση της cpu σου δεν ειναι 100% και δε γνωριζω το λογο γιατι, μια χαρα φαινεσαι, αστα ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine_k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αν και η χρηση της cpu σου δεν ειναι 100% και δε γνωριζω το λογο γιατι, μια χαρα φαινεσαι, αστα ετσι Απλα καποια δεκατα δευτερολεπτου κατα την αλλαγη cycle νομιζω πεφτει λιγο κ ετυχε να βγαλω εκεινη την ωρα το screenshot. Να ρωτησω ,με ποια προγραμματα να κανω benchmark?Εχω κατεβασει το pcperformance για passmark,τωρα κατεβαζω το pcmark7.Κανα αλλο?Μην ειναι για καρτα γραφικων ομως γιατι ειναι για πεταμα η δικια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μη κανεις τετοια τωρα που κανει ζεστες φιλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constantine_k Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μη κανεις τετοια τωρα που κανει ζεστες φιλος. οκ φιλε,σευχαριστω,παρεπιπτοντως το CPU - Load line calibration τοχω στο regular.πειραζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Αν εισαι stable αστο ετσι, αν αργοτερα θελησεις να ανεβεις κιαλλο (π.χ στα 4,5) ισως να πρεπει να το πας high ή extreme με το αναλογο cost σε ρευματα και θερμοκρασιες ομως, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα