HERTHAN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 αλλά : http://www.insomnia.gr/topic/489652-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%B6-%CF%83%CF%84%CE%BF-amazon/ Καλα αυτο εννοειται!
maxdore217 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κάτσε να την κατεβάσει λίγο ακόμα και να δω πόσοι θα κάνετε και εγώ μαζί για να μην έχουμε παρεξηγήσεις (απεργία πίνας/μποϊκοτάζ ) εδώ. ΔΕΝ εννοείται τίποτα ...φίλε μου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Κάτσε να την κατεβάσει λίγο ακόμα και να δω πόσοι θα κάνετε και εγώ μαζί για να μην έχουμε παρεξηγήσεις (απεργία πίνας/μποϊκοτάζ ) εδώ. ΔΕΝ εννοείται τίποτα ...φίλε μου. Εχει μια βαση αυτο που λες. Αλλα πιανεις τωρα φιλοσοφικες κουβεντες σε ενα τοπικ για μια μηχανη. Οφτοπικ εντελως. Μονο ενα σχολιο θα κανω: Η κατασταση στην χωρα μας εχει την αιτια της σε αυτο ακριβως. Το ποσο φτηνα η ακριβα ομως ξεπουλιεται ο καθενας ή η συνειδηση του (αναλογα για ποιο θεμα μιλαμε - εδω εχουμε την καταναλωτικη συνειδηση για παραδειγμα) ειναι δικο του προβλημα/χαρακτηριστικο και επομενως μπορει να ξερει και να μιλα ΜΟΝΟ για τον εαυτο του. Για κανεναν αλλον! Μονο να υποθετει μπορει για τους αλλους και οι υποθεσεις αυτες δεν εχουν κανενα νοημα πιστευω να τις συζηταμε μεσα στις προσφορες.
downhill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Πάντως γενικά τα μεταφορικά που χρεώνει είναι ελάχιστα, στη συγκεκριμένη περίπτωση 6 λίρες περίπου. Καλομάθαμε με τζάμπα ups next day στην πόρτα μας και τώρα μας κακοφαίνεται ακόμα και αυτή η μικρή χρέωση
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλομάθαμε ... μας κακοφαίνεται... Τα μεταφορικα ειναι 6 λιρες και για ενα προιον των 100 γραμμαριων και αξιας 4 ευρω. Ενω αν μου το στειλεις εσυ ο ιδιωτης απο Αγγλια που δεν εχεις και ειδικες τιμες για μαζικη αποστολη θα πληρωσεις λιγοτερα μεταφορικα! Οποιος το δεχεται καλως, δικαιωμα του. Οποιος δεν το δεχεται επισης δικαιωμα του, δεν καταλαβαινω την ειρωνικη κριτικη στις αποψεις των αλλων. 1
Alxnks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Weight Approx. 390g without Battery and SD Memory Card (0.86 lb) / Approx. 499g with Battery and SD Memory Card (1.10 lb) στο site της royal mail με 450 γραμμαρια (αν συνυπολογισουμε τοσο το κουτι της ιδιας, με οτι περιεχει, οσο και το εξωτερικο κουτι του amazon (ισως και να επρεπε να βαλω 500 γραμμαρια)...μου βγαζει 4.95 λιρες. υπολογιζουμε και το κοστος που εχει το εξωτερικο κουτι...να σου οι 6 λιρες περιπου. και οντως μπορει να εχουν καποια προνομιακη τιμη σαν αμαζον και να τους κοστιζει κατατι φθηνοτερα...ισως, αλλα ασχημα δεν το λες σε καμια περιπτωση το 6 λιρες εξοδα αποστολης για δεμα μισου κιλου να ειναι σε μια εβδομαδα ελλαδα. εγω θυμαμαι πιο πολλα εδινα οσο ημουν αγγλια κι εστελνα δεματα παρομοιου βαρους στην ελλαδα. edit... και με διορθωνω. στη συσκευασια λεει: Standard Accessories Alkaline AA Battery × 4, AV Cable, USB Cable, Shoulder Strap, CD-ROM, Lens Cap, Lens Cap String οποτε οχι μονο ανεβαινουμε στα 500 γραμμαρια μαζι με τη μπαταρια...αλλα με ολα τα υπολοιπα παμε και στα 600 χαλαρα. ε στα 600 γραμμαρια το site της royal mail βγαζει κοστος αποστολης 6.40 λιρες
downhill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μπορεί να έρθει με ups όμως Δεν είναι ειρωνική κριτική γιατί κι εμένα μου κακοφαίνεται και ακολουθώ την κοινή "γραμμή¨, δε θεωρώ όμως ότι έχω δίκιο, προσωπική μου άποψη είναι αυτή
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μιλατε και οι δυο για το προιον αυτο που ειναι σχετικα βαρυ (κανενα κιλο θα ειναι και οχι 500 που λεει ο παραπανω, στο σαιτ μαλιστα λεει Boxed-product Weight: 1.4 Kg) και ας πουμε οτι ειναι καλα τα μεταφορικα του. Μιλησα αμεσως πριν για ενα των 100γρ. Η σταση μας δεν μπορει να αλλαζει αναλογα για ποιο προιον μιλαμε. Η το δεχεται καποιος το ολο σετ, η οχι. Επισης τα μεταφορικα που πληρωνει μια μεγαλη εταιρια με "μεγαλο κυκλο εργασιων" μπορει να ειναι και 5 φορες λιγοτερα απο ενος ιδιωτη.
Alxnks Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 επισης δεν νομιζω οτι θα ιδρωσει ιδιαιτερα το αυτι του αμαζον αμα το ινσομνια του κανει μποικοταζ. αλλα οκ, αυτο ειναι αλλο θεμα που στο παρον θρεντ ειναι οφτοπικ, οποτε το αφηνω εδω. στην τελικη, οπως λεει και το, κλειδωμενο προς συζητηση, θρεντ για το μποικοταζ, η συμμετοχη σε αυτο ειναι εθελοντικη/προαιρετικη (οπως και θα επρεπε να ειναι αλλωστε).
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αυτα τα πραγματα εχουν συζητηθει εδω και πολλες μερες στο σχετικο θεμα. Ειπαμε, ολη η σελιδα ειναι οφτοπικ, και φυσικα το κλεισιμο σου παραβιαζει ανοιχτες θυρες. Ποστς που δεν σεβονται τις αντιθετες αποψεις ομως δεν εχουν θεση στην ενοτητα (δεν μιλαω για των 2 παιδιων εδω). Σεβαστες πρεπει να ειναι ολες οι αποψεις. Αυτο το σκοπο ειχαν οι δυο παρεμβασεις μου εδω. Δεν εκανα ποτε μεχρι τωρα παρεμβαση/ποστ στα 2-3 θεματα που ανοιξαν τις τελευταιες 15 μερες συμφορουμιτες με "προσφορες" αμαζον παροτι μπορει να μην αξιζαν καν να ανοιξουν ως θεματα, ως προσφορες και ισως επρεπε γι αυτο το λογο να κλειδωθουν/ διαγραφουν. Παρολα αυτα τα αφησα σεβομενος (υπερ του δεοντως μαλιστα αν δεν ηταν πραγματικη προσφορα) την αποψη τους. Θελω το ιδιο και απο την αλλη πλευρα. ΥΓ. τωρα προσεξα μια ανακριβεια, κανενα ινσομνια δεν του κανει boycott. Οπως λεμε εδω και 20+ μερες ειναι εθελοντικη - ατομικη ενεργεια του καθενος.
maxdore217 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Πάντως εγώ ασχολήθηκα με το γεγονός ότι κάτι που είναι σε καλή τιμή με με μηδαμινές εναλλακτικές μιας και εδώ μπορεί να μπερδέψει τον καταναλωτή, η πίεση τις απόφασης είναι : τους ακυρώνω επειδή γουστάρω να αποκτήσω ότι χάθηκε τόσο καιρό το οποίο πιστεύω κιόλας με αποτέλεσμα αυτήν την κίνηση αν την δω στη τσέπη μου ή την αγοράζω από εκεί μιας και μια χαρά τιμή έχει, φθηνότερη από πότε και γίνονται αύριο πατριώτης καλός - αγωνιστής κάτι αντίστοιχο μπορεί να ισχύει με έναν πύργο pc που εκεί η διαφορά θα είναι πάνω απ' 60+ €. Το λέω γιατί το κρίνω αναγκαίο μην υπάρχει κάποια παρεξήγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα