Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Στην χαμηλοτερη ποτε τιμη, μια bridge διαθεσιμη σε μαυρο και σε κοκκινο χρωμα, 85 λιρες, 104 ευρω τελικη για Ελλαδα. Σε αυτη την τιμη "ξεστοκαρισματος" (εχει βγει το νεοτερο μοντελο lz30 στα διπλα+ χρηματα) ειναι αρκετα καλη περιπτωση. http://www.amazon.co.uk/Panasonic-Lumix-LZ20-Camera-Optical/dp/B008MVLI2I/ camel http://www.amazon.co.uk/Panasonic-Lumix-LZ20-Bridge-Camera/dp/B008N8NZC6 camel Ελλαδα: http://www.skroutz.gr/s/2485547/Panasonic-Lumix-DMC-LZ20.html?keyphrase=LZ20 Διαβαστε εδω την παλιοτερη κουβεντα με καποιες γνωμες και πιθανα θεματα της. 3
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Σκεφτόμουν και πριν κάνα μήνα να πάρω μία φωτογραφική κοντά στα 100€, αλλά για τα διαθέσιμα μοντέλα που έπαιζαν εκείνη την περίοδο σε αυτά τα χρήματα, τα reviews δε μου γέμιζαν το μάτι. Εδώ φαίνεται να υπάρχει ομοφωνία των εξειδικευμένων reviews sites σε πολύ υψηλή βαθμολογία, οπότε σε αυτήν την τιμή ήταν ο,τι πρέπει και παρήγγειλα. Ευχαριστώ θερμά @matrixxx! 1
downhill Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Στην χαμηλοτερη ποτε τιμη, στα σχόλια λέει ένα παλικάρι ότι την πήρε 70 λίρες πριν από 2 βδομάδες. κατά πόσο αληθεύει και αν ήταν από αμαζον δεν ξέρω
parsifal Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το ιστορικό τιμών που αναφέρει το camelcamelcamel.com, αλλά παραθέτω σχετικό link:http://uk.camelcamelcamel.com/Panasonic-Lumix-LZ20-Camera-Optical/product/B008MVLI2IΑν ισχύει, τότε η τρέχουσα τιμή στο Amazon.co.uk είναι ιστορικό χαμηλό του συγκεκριμένου προϊόντος.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Φυσικα και ισχυει, το εχω και στο πρωτο ποστ το ιστορικο του camel. Καποιες φορες χανει τιμες, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση η τιμη που αναφερθηκε δεν εχει καμια σχεση με το αμαζον αλλα ουτε και με μαγαζι που στελνει Ελλαδα. Στα σχολια τα οποια αναφερεται ο συμφορουμιτης downhill και ειχα τσεκαρει πριν ανοιξω μαλιστα το θεμα, αναφερεται καθαρα το μαγαζι που την ειχε 70 λιρες (Bought this from very 2 weeks ago for £70. No problems with the AA batteries. - bought from the very deal good camera no problem with aa batteries hot) και ειναι αυτο: http://www.very.co.uk/panasonic-lz20-16-megapixel-digital-camera---red/1172434684.prd Αν καποιος λοιπον μενει uk, εχασε καλυτερη τιμη, για εμας δεν υπηρξε. 1
dimitris74 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 ξέρουμε απο θεμα εγγύησης τι παίζει με αγορά panasonic απο amazon? 1 χρονος η 2. σε περίπτωση που συμβεί κατι το στέλνουμε πισω η καλύπτεται απο την Ελληνική αντιπροσωπία? Sent from my GT-I9100 using Insomnia
newtech Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Τις LUMIX τις αγαπαω απλα... Το θεμα ειναι απλα οι ΑΑ οπου ειχα μια Ultrazoom (για τοτε το 21χ ηταν ultrazoom τωρα με 50χ + δεν ειναι και τοσο) ρουφαει τα αντερα του!
Narayan Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Παρήγγειλα μία μαύρη για να αντικαταστήσω την DMC-FZ7 που με υπηρετεί πιστά εδώ και 6 χρόνια. Η έλειψη viewfinder στην LZ20 δεν νομίζω να με απασχολήσει καθώς η οθόνη πιστεύω να είναι αρκετά φωτεινή ακόμα και σε εξωτερικές λήψεις την ημέρα.
x2468 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Με τις βραδινές λήψεις πως τα πάει; όντως και εμένα με απασχολεί το θέμα των βραδινών λήψεων.αν μπορεί να απαντήσει κάποιος.
Questioner Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Γενικώς σε τέτοιες φωτογραφικές καλό είναι να τραβάτε φωτογραφίες σε χαμηλό ISO ώστε να μην φαίνεται έντονος ο θόρυβος στις φωτογραφίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, στις νυχτερινές λήψεις, να μειώνεται δραματικά η ταχύτητα του κλείστρου που μπορεί να οδηγήσει σε κουνημένα καρέ όταν δεν χρησιμοποιείται τρίποδο. Ο φακός από την άλλη δεν είναι και πολύ φωτεινός ώστε να βοηθήσει σε πιο σταθερές λήψεις. Παρ' όλα αυτά αν δεν απασχολεί κάποιον ότι δεν έχει επαναφορτιζόμενη λιθίου, ας προχωρήσει...
maxdore217 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Το θέμα με την μπαταρία δεν είναι πρόβλημα άλλωστε αν έχεις μαζί σου μια τετράδα επόνυμες επαναφορτιζόμενες μια χαρά κάνεις την δουλειά σου! αλλά δεν έχει hdmi , για χαμηλό φωτισμό διάβασα ότι έχει θεματάκι Γενικά καλή λύση είναι για κάποιον που την χρειάζεται άμεσα αλλά μέχρι εκεί θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε και καλύτερες τιμές σε ανώτερα μοντέλα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Η μαυρη 5 λιρες πιο κατω απο αυτη την ωρα, 96 ευρω τελικη με την τρεχουσα ισοτιμια visa.
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Με απογοήτευσαν λίγο οι δυνατότητές της σε καταγραφή video, αλλά μικρό το κακό: Εξακολουθώ να τη θεωρώ πολύ καλό bargain σε αυτές τις τιμές που τη δίνει το Amazon!
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Καλα καδρα parsifal! Ειχε αναφερθει αυτο το "λιγο" μειον της και σε αυτο το ποστ στην προηγουμενη κουβεντα της οποιας και τον συνδεσμο εδωσα στο πρωτο ποστ μιας και υπηρχαν καποιες πληροφοριες και αποψεις. Σε αυτα τα χρηματα βεβαια παραβλεπεις καποια τετοια θεματακια. (δεν εχει Manual Focus στην λειτουργια video ωστε να λυσεις το θεμα με το auto focus που φαινεται στο παραπανω βιντεο; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα